Ex nedodržuje moje pravidla při výchově syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
24.4.20 18:57

Ve skole resis jak obedy? Chudak kluk. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.20 19:29

@Lisianne ty musíš být velká s prominutím blbá chudinka. To že u mě syn nejí maso z něj opravdu chudáka nedělá :roll:. Z takových lidich je mi opravdu do smíchu :lol:, ja chápu že každý má jiní názor. Ale to že někdo nejí to co jiní přece neznamená že je chudák. Synovi jsem dála dříve na výběr i maso ale nijak ho to nezajualo, navíc má i dost rád zvířátka a třeba králíka by si nedal do pusy ani za miliardu. Opravdu jsem ho do ničeho nenutila, moje mamka mi jednou vyprávěla jak zkusila dát synovi maso což razantně odmítl. Tak mu mamka prostě dála co chtěl, to kdyby se tak choval ex :roll:.

• Citovat
  • Upravit
32215
24.4.20 19:31
@Anonymní píše:
@Lisianne ty musíš být velká s prominutím blbá chudinka. To že u mě syn nejí maso z něj opravdu chudáka nedělá :roll:. Z takových lidich je mi opravdu do smíchu :lol:, ja chápu že každý má jiní názor. Ale to že někdo nejí to co jiní přece neznamená že je chudák. Synovi jsem dála dříve na výběr i maso ale nijak ho to nezajualo, navíc má i dost rád zvířátka a třeba králíka by si nedal do pusy ani za miliardu. Opravdu jsem ho do ničeho nenutila, moje mamka mi jednou vyprávěla jak zkusila dát synovi maso což razantně odmítl. Tak mu mamka prostě dála co chtěl, to kdyby se tak choval ex :roll:.

No a co když mu syn sám řekne, že to jíst nechce? Nebo by si donesl jídlo od tebe? To nemůže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.4.20 19:42
@Anonymní píše:
@Lisianne ty musíš být velká s prominutím blbá chudinka. To že u mě syn nejí maso z něj opravdu chudáka nedělá :roll:. Z takových lidich je mi opravdu do smíchu :lol:, ja chápu že každý má jiní názor. Ale to že někdo nejí to co jiní přece neznamená že je chudák. Synovi jsem dála dříve na výběr i maso ale nijak ho to nezajualo, navíc má i dost rád zvířátka a třeba králíka by si nedal do pusy ani za miliardu. Opravdu jsem ho do ničeho nenutila, moje mamka mi jednou vyprávěla jak zkusila dát synovi maso což razantně odmítl. Tak mu mamka prostě dála co chtěl, to kdyby se tak choval ex :roll:.

A to je takovy problem, aby dite jedlo u ex jen prilohu? Asi mu ex nedrzi u hlavy revolver, aby snedl maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.20 19:45

Když mu syn řekne že to nechce je na něj drsný. Řekne mu že to prostě sní a hotovo. Oni to asi mají v rodině, pamatuju si jak jsem byla na návštěve u jeho matky jeho nutila jíst kapustu a mě maso :roll: žádné vysvětlování nepomohlo. To jsem už zkusila, dála jsem synovi jídlo s sebou. A ex to hned vyhodil že u něj takový srač.. jíst nebude

• Citovat
  • Upravit
32215
24.4.20 19:51
@Anonymní píše:
Když mu syn řekne že to nechce je na něj drsný. Řekne mu že to prostě sní a hotovo. Oni to asi mají v rodině, pamatuju si jak jsem byla na návštěve u jeho matky jeho nutila jíst kapustu a mě maso :roll: žádné vysvětlování nepomohlo. To jsem už zkusila, dála jsem synovi jídlo s sebou. A ex to hned vyhodil že u něj takový srač.. jíst nebude

No jo, to je potom těžká věc…když si pořídíš dítě s blbcem, tak to prostě máš pak na dalších x let o zábavu postaráno…já jsem třeba byla schopná doma sedět i 3 hodiny nad jídlem, které mi matka cpala a já jsem ho nechtěla…a nesnědla jsem to, klidně bych tam seděla týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
24.4.20 20:03
@Anonymní píše:

Já si hlavně myslím, že 8 leté dítě nemá vůbec být takhle směrováno, melo by jíst zdravě, ale vše. Je ve vývinu a i to maso, kterému já osobně taky moc neholduju, má v sobě určitě stavební látky, které to tělo potřebuje. Alternativní směr by si měl každý najít sám,, až když z toho má rozum. Sama jím a vařím rodině zdravě, ale smažák nebo poctivého bezdraveho hamburgera z McD si občas taky s chutí dáme a světe div se, jsme hubený a zdravý jak rybičky a všichni naši puberťaci prospívají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.4.20 22:47
@Anonymní píše:
@Lisianne ty musíš být velká s prominutím blbá chudinka.

Už chápu, proč se s tebou ex odmítá bavit. Možná, že kdyby sis osvojila základy diplomatické a slušné konverzace, dohodli byste se na kompromisu. Pokud na něj nastupuješ podobným způsobem, tak se nediv, že ti dělá schválnosti. Najděte si mediátora a v zájmu toho dítěte se domluvte hlavně vy dva mezi sebou. Zatím to vypadá na slušnej tenisovej turnaj a dítě máte místo tenisáku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.20 13:03

Hele já se slušnými lidmi mluvím šlušne. Ale s takovým hajzlem jako je ex šlušne mluvit prostě nemusíš. Teď lituju že jsem si takovým blbcem udělá dítě, ale co už.

• Citovat
  • Upravit
26270
25.4.20 13:07
@Anonymní píše:
Hele já se slušnými lidmi mluvím šlušne. Ale s takovým hajzlem jako je ex šlušne mluvit prostě nemusíš. Teď lituju že jsem si takovým blbcem udělá dítě, ale co už.

mluvit šlušne s ním nemusíš, to je pravda… stejně tak on nemusí dodržovat tvoje pravidla. Jakého dárce spermií sis vybrala, takového máš. Ostatně - ty jeho pravidla taky nedodržuješ, takže z toho vycházíte oba stejně. s tím rozdílem, že ty se vyjadřuješ jako hňup i mimo rozhovor s ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
25.4.20 22:53
@Anonymní píše:

A jak to resi ve skole? Sni treba suche brambory? A kdyz je nudlacka, tak tu ma zakaz pozrit, protoze vyvar je z masa? Treba tam futruje ani nevis. Chudinko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
25.4.20 22:57
@Janli píše:
Už chápu, proč se s tebou ex odmítá bavit. Možná, že kdyby sis osvojila základy diplomatické a slušné konverzace, dohodli byste se na kompromisu. Pokud na něj nastupuješ podobným způsobem, tak se nediv, že ti dělá schválnosti. Najděte si mediátora a v zájmu toho dítěte se domluvte hlavně vy dva mezi sebou. Zatím to vypadá na slušnej tenisovej turnaj a dítě máte místo tenisáku…

Rikam, chudak dite, takova mamina od rany a jeste vymysli ptakoviny. Maso je dulezite a hlavne kdyz je kluk ve vyvinu. Snad nejake ukoristi ve skole treba, ani nemusi vedet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
25.4.20 22:59
@Anonymní píše:
Hele já se slušnými lidmi mluvím šlušne. Ale s takovým hajzlem jako je ex šlušne mluvit prostě nemusíš. Teď lituju že jsem si takovým blbcem udělá dítě, ale co už.

Prosim te, vylej si na sebe kybl ledove vody a vzpamatuj se. Nebo jsi troll? :think: To snad neni mozny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
25.4.20 23:02
@Anonymní píše:

On nejspis lituje toho samyho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
25.4.20 23:56

@Lisianne hele klid, prdne ti cevka a budes tahat nohu :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie