Ex (nyní známý) mi řekl, že ke mně stále něco cítí

Anonymní
7.10.23 08:19

Ex (nyní známý) mi řekl, že ke mně stále něco cítí

Ahoj, zkusím to vzít stručně :D Mám rok vztah (konečně normální, po všech peripetiích), od léta spolu bydlíme, nehádáme se, ale nebyl to od začátku úplně romantický vztah. Ani nevím datum, od kdy spolu chodíme. Já byla po blbém rozchodu ze vztahu, kde bylo dost emočního násilí a on se rok a půl nedokázal přenést přes to, že se s nim rozešla ex. Obcas o ní na začátku mluvil, poslední půl rok už ani slovo. Navíc jsem prý první holka, kterou představil celé rodině - Jo, byla jsem pozvána na velkou rodinnou akci, ale kdyby to tak necítil, nezval by mě. Celkově mám pocit, že jsem s ním emočně dost vyrostla a jsem spokojená. Takže to beru tak, že jsme se oba odprostili od minulosti a teď spolu můžeme být šťastní. A k věci. Můj ex z pubertálních let - chodili jsme spolu před 12 lety třeba se teď po 7 letech rozešel, že prý přechozený vztah. Tenkrát mi bylo 17, kdyz jsme randili a on mi hodně ublížil - tak, že si semnou hrál podle mě. Ale byl puberťák, mě v té době bylo taky dost. Jednou jsem se na truc vyspala s jeho kamarádem. No hrozný, tenkrát jsem mu asi chtěla ukázat, že není jediný a nebudu jako pejsek, co za ním běhá. Pak jsme se celá ta parta nějak přestali bavit, já šla na vysokou, on do práce, já si našla vážný 6 letý vztah, on pak taky. Obcas jsme si napsali takové to “ahoj, jak je, co nového”. On mi tedy lajkoval vždy všechny fotky a tak. Teď v létě jsme se sešly s kámoškou z té bývalé party a že musíme probrat životy a jí napadlo mu zavolat, jestli se nechce připojit. On hned, že jasné. Tak jsme kecali, já se pochlubila chlapem, on byl celou dobu skleslý a taky říkal, že mu nejspíš krachne vztah, že je to přechozené a už si nemají, co říct. Od té doby mi obcas napsal, pak mi napsal, že se rozešli. Tak jsem ho chtěla někam vytáhnout, povzbudit. No neměla jsem tušení. Před par dny jsme si psali, jak je na tom a on mi psal, protože marodím a vypadlo z něj, že vždy tak nějak čekal, že skončí semnou a že to tam pořád má, že se srovnával s mými ex a že my dva máme strašně moc společného, víceméně se mi totálně vyznal ze všeho, dokonce mi přiznal i to, že kvůli mě měl doma problémy, že mi neustále koukal na Instagram a mluvil o mně. A já teď nevím, jak se k tomu postavit. Primárně, jestli to verit a pak, co s tím. Teď už bude totálně divné s ním jít ven.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65462
7.10.23 08:23
@Anonymní píše:
Ahoj, zkusím to vzít stručně :D Mám rok vztah (konečně normální, po všech peripetiích), od léta spolu bydlíme, nehádáme se, ale nebyl to od začátku úplně romantický vztah. Ani nevím datum, od kdy spolu chodíme. Já byla po blbém rozchodu ze vztahu, kde bylo dost emočního násilí a on se rok a půl nedokázal přenést přes to, že se s nim rozešla ex. Obcas o ní na začátku mluvil, poslední půl rok už ani slovo. Navíc jsem prý první holka, kterou představil celé rodině - Jo, byla jsem pozvána na velkou rodinnou akci, ale kdyby to tak necítil, nezval by mě. Celkově mám pocit, že jsem s ním emočně dost vyrostla a jsem spokojená. Takže to beru tak, že jsme se oba odprostili od minulosti a teď spolu můžeme být šťastní. A k věci. Můj ex z pubertálních let - chodili jsme spolu před 12 lety třeba se teď po 7 letech rozešel, že prý přechozený vztah. Tenkrát mi bylo 17, kdyz jsme randili a on mi hodně ublížil - tak, že si semnou hrál podle mě. Ale byl puberťák, mě v té době bylo taky dost. Jednou jsem se na truc vyspala s jeho kamarádem. No hrozný, tenkrát jsem mu asi chtěla ukázat, že není jediný a nebudu jako pejsek, co za ním běhá. Pak jsme se celá ta parta nějak přestali bavit, já šla na vysokou, on do práce, já si našla vážný 6 letý vztah, on pak taky. Obcas jsme si napsali takové to “ahoj, jak je, co nového”. On mi tedy lajkoval vždy všechny fotky a tak. Teď v létě jsme se sešly s kámoškou z té bývalé party a že musíme probrat životy a jí napadlo mu zavolat, jestli se nechce připojit. On hned, že jasné. Tak jsme kecali, já se pochlubila chlapem, on byl celou dobu skleslý a taky říkal, že mu nejspíš krachne vztah, že je to přechozené a už si nemají, co říct. Od té doby mi obcas napsal, pak mi napsal, že se rozešli. Tak jsem ho chtěla někam vytáhnout, povzbudit. No neměla jsem tušení. Před par dny jsme si psali, jak je na tom a on mi psal, protože marodím a vypadlo z něj, že vždy tak nějak čekal, že skončí semnou a že to tam pořád má, že se srovnával s mými ex a že my dva máme strašně moc společného, víceméně se mi totálně vyznal ze všeho, dokonce mi přiznal i to, že kvůli mě měl doma problémy, že mi neustále koukal na Instagram a mluvil o mně. A já teď nevím, jak se k tomu postavit. Primárně, jestli to verit a pak, co s tím. Teď už bude totálně divné s ním jít ven.

Nikam bych s nim nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.23 08:24

Jo jinak, svému aktuálnímu příteli jsem řekla, že jsme si psali, nechci před ním nic tajit, také by mi to bylo nepříjemné a když mu psala ex, řekl mi to.

• Citovat
  • Upravit
8716
7.10.23 08:32

Omezila bych kontakt. Co bylo to bylo, ty už jsi jinde. Neriskuj svůj současný vztah kvůli němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208
7.10.23 08:37

A ty ho teda chceš? Jestli ne tak bych mu řekla ať se nezlobí a nikam s ním nechodila a omezila ten kontakt na minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
7.10.23 08:38

Hleda jakoukoliv cesticku jak se posunout v zivote po rozchodu dal. Myslet na neco jineho nez na rozchod po dlouholetem vztahu. O tebe ani nejde. Potrebuje ted vyplnit misto. Vubec mu na to neskakej. Oklepe se a pujde dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
7.10.23 08:42

Kdybych měla řešit každeho co ke mne neco cítí, pak bych tady psala kazdy den jednu diskuzi ( a to by moje zdejší fanynky nerozchodily) na toto tema. Takže je dobre mu napsat., ze děkuješ za projevený zájem, ze ti to lichotí, ale ze ze tvoji strany přijde pouze zájem ryze kamarádský. Jsi přeci šťastná ve vztahu, ktery ted mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.10.23 08:48

Odpíchla bych se hlavně od toho, co chci já. Pokud jsi šťastná v současném vztahu, tak bych s tímto ex asi dost omezila kontakt, nebylo by to fér ani k němu, ani k současnému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.10.23 09:02

A co bys s tím jako chtěla dělat? To se rozejdes s partnerem pokaždé, když na tebe někdo mrkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
7.10.23 09:24

Jasně, kdysi to nedopadlo, ale jakmile poznal že jinde to není o nic lepší, tak mu najednou budeš dobrá.

Tak určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.10.23 09:46

Byla bys mu dobrá, když mu teče do bot. Kdyby měl perspektivní vztah, ani si na tebe nevzpomene. Ono se těžko navazuje, kde se přestalo. Jste oba už jinde. Člověk si rád minule vztahy idealizuje. Jaké by to bylo, kdybychom spolu zůstali. Možná vůbec žádné. Možná bychom byli rozvedení. Já bych se kontaktům vyhýbala. Budou z toho spíš mrzutosti než užitek. Chce to myslet chladnou hlavou a s nadhledem se na věc podívat z jiného úhlu. I když to je těžké. Neřeknu, kdybys byla sama taky. Pak se to dá zkusit. Ale když do toho půjdeš, ztratíš současného přítele. On neztratí nic. On jen té bývalé ukáže, že je o něj zájem takový, že jen luskne prsty, někdo přiběhne. Bez ohledu na všechny okolností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34103
7.10.23 10:07
@Anonymní píše:
Ahoj, zkusím to vzít stručně :D Mám rok vztah (konečně normální, po všech peripetiích), od léta spolu bydlíme, nehádáme se, ale nebyl to od začátku úplně romantický vztah. Ani nevím datum, od kdy spolu chodíme. Já byla po blbém rozchodu ze vztahu, kde bylo dost emočního násilí a on se rok a půl nedokázal přenést přes to, že se s nim rozešla ex. Obcas o ní na začátku mluvil, poslední půl rok už ani slovo. Navíc jsem prý první holka, kterou představil celé rodině - Jo, byla jsem pozvána na velkou rodinnou akci, ale kdyby to tak necítil, nezval by mě. Celkově mám pocit, že jsem s ním emočně dost vyrostla a jsem spokojená. Takže to beru tak, že jsme se oba odprostili od minulosti a teď spolu můžeme být šťastní. A k věci. Můj ex z pubertálních let - chodili jsme spolu před 12 lety třeba se teď po 7 letech rozešel, že prý přechozený vztah. Tenkrát mi bylo 17, kdyz jsme randili a on mi hodně ublížil - tak, že si semnou hrál podle mě. Ale byl puberťák, mě v té době bylo taky dost. Jednou jsem se na truc vyspala s jeho kamarádem. No hrozný, tenkrát jsem mu asi chtěla ukázat, že není jediný a nebudu jako pejsek, co za ním běhá. Pak jsme se celá ta parta nějak přestali bavit, já šla na vysokou, on do práce, já si našla vážný 6 letý vztah, on pak taky. Obcas jsme si napsali takové to “ahoj, jak je, co nového”. On mi tedy lajkoval vždy všechny fotky a tak. Teď v létě jsme se sešly s kámoškou z té bývalé party a že musíme probrat životy a jí napadlo mu zavolat, jestli se nechce připojit. On hned, že jasné. Tak jsme kecali, já se pochlubila chlapem, on byl celou dobu skleslý a taky říkal, že mu nejspíš krachne vztah, že je to přechozené a už si nemají, co říct. Od té doby mi obcas napsal, pak mi napsal, že se rozešli. Tak jsem ho chtěla někam vytáhnout, povzbudit. No neměla jsem tušení. Před par dny jsme si psali, jak je na tom a on mi psal, protože marodím a vypadlo z něj, že vždy tak nějak čekal, že skončí semnou a že to tam pořád má, že se srovnával s mými ex a že my dva máme strašně moc společného, víceméně se mi totálně vyznal ze všeho, dokonce mi přiznal i to, že kvůli mě měl doma problémy, že mi neustále koukal na Instagram a mluvil o mně. A já teď nevím, jak se k tomu postavit. Primárně, jestli to verit a pak, co s tím. Teď už bude totálně divné s ním jít ven.

Utni to, tohle by nikam nevedlo. Vlastně jo, zničilo by ti to současný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
7.10.23 10:23

Celou tu dobu si nechaval otevrene vratka u tebe..A hele, ono se to vyplatilo 😆 budes prevoznice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
7.10.23 10:47

On ten Covid přeci jen k něčemu je. Člověk nic necítí. OK, vyznal se a vy jste nejspíše na to nezareagovala, to byla chyba. Člověka není nutné hned zatratit, jen proto, že to má jinak. Je nutné mu vyhradit jasné hranice, k omezení kontaktu dochází až po opakovaném překročení těchto hranic. Bez toho je to jen pouhá zbabělost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky