Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hudečice píše:
Kvůli 30 tisícům? To je psycho.
Co je na tom psycho?? ![]()
@Anonymní píše:
Jiný dluh nemám, přišlo mi to černé na bílém, že pokud nezaplatím tak dům jde do dražby. Teď tomu už vůbec nerozumím teda
Přišel Ti exekuční příkaz, co na tom nechápeš??.. Ano, pokud nebudeš platit, tak Ti to v dražbě prodají.
@Kikuška90 holky tu psaly že je nějaká hranice tak jsem z toho byla zmatená.
@Kikuška90 píše:
Co je na tom psycho??
Tak malý dluh a prodají barák za třeba půlmega, uhradí z toho 30 tisíc, zbytek jí vyplatí a člověk zůstane pod mostem.
Ale je fakt, že pokud se tomuto vyhýbala, neplatila, nekomunikovala, tak se pak nemůžu divit, že?
@Anonymní píše:
@Kikuška90 holky tu psaly že je nějaká hranice tak jsem z toho byla zmatená.
Jo, je to 30 tisíc. Ale ten exekuční příkaz na tom katastru je v pořádku.
@hudečice píše:
Tak malý dluh a prodají barák za třeba půlmega, uhradí z toho 30 tisíc, zbytek jí vyplatí a člověk zůstane pod mostem.
Ale je fakt, že pokud se tomuto vyhýbala, neplatila, nekomunikovala, tak se pak nemůžu divit, že?
Přesně tak
Když to nejde po dobrým..
@hudečice Býv. přítel mi to nějakou dobu tajil. Myslel si že to zvládne platit. Je to komlikovaný na vysvětlení. Můj dotaz byl jen ten jestli nikdo nemá zkušenost se splátkami, jestli je možné se dohodnout na rozumné splátce. Děkuji všem za názory
@Kikuška90 píše:Tady jde i o zodpovědnost. Pak to v republice vypadá tak, jak to vypadá. Tito lidé by neměli mít vůbec právo volit, protože nejsou schopni rozhodovat sami za sebe, nedejbože za ostatní! Pak tato úžasná doba nahrává různým fejkařům, podvodníkům, exekutorům, šmejdům atd..
Přesně takKdyž to nejde po dobrým..
@Anonymní píše: Bohužel je to vina býv. přítele a částečně i moje, že jsem nereagovala dřív.
@Anonymní píše:
@hudečice Býv. přítel mi to nějakou dobu tajil. Myslel si že to zvládne platit. Je to komlikovaný na vysvětlení. Můj dotaz byl jen ten jestli nikdo nemá zkušenost se splátkami, jestli je možné se dohodnout na rozumné splátce. Děkuji všem za názory
To se dozvíš pouze v případě, že navštívíš osobně konkrétní osobu, která ti nechala zaplombovat na katastru barák.
Domluvit se dá vždycky, ale když jsi nekomunikovala, nic neřešila, tak pak se k tobě exekutor může otočit i zády.
@Anonymní píše:
@martina.se Bohužel prodají půl domu v dražbě za cenu hodně nízkou, vyplatí z toho dluh a zbytek mi vyplatí.
ale pitchu s ryžu, tohle se nedělá, pokud je celý dluh 30 tis… už na to existujou zákony, víš
@hudečice píše:
to už se dávno nedělá..
Tak v první řadě - kdo by si koupil polovinu domu? A jak byste se vlastně dohodli, co je přesně polovina, která část to je. Pochybuji, že každý kupuje jen část nemovitosti… Další při 30 tis. by nemuselo k žádné exekuci dojít. Prostě ti jen zablokovali majetek, abys s ním nemohla dál nakládat (převést ho na další osobu, prodat atd.). Zkus se domluvit na splátkách, pokud exekutor není úplný blbec, tak mu dojde, že část domu má jen malou šanci na prodej. To by spíš koupil někdo, kdo by ti chtěl otrávit život. Normální člověk těžko.
@JanaKr Kde žiješ??
… Poloviny (i třetiny, čtvrtiny…) domů se běžně draží a zájem o ně samozřejmě je ![]()
Jiný dluh nemám, přišlo mi to černé na bílém, že pokud nezaplatím tak dům jde do dražby. Teď tomu už vůbec nerozumím teda