Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nojo holka zlata, ale to tady prece muzes cekat. Dobre, ze se vse vyřešilo bez následku.
A to je prave to… To tady musis cekat. Nechapu to, proc lidi maji potrebu tolik ostatni moralizovat. Sice jsou tady i lidi vycurani, ale i kdyby to byl muj pripad. Nikomu do toho prece nic neni. Lidi si sem chodi pro radu a ne pro lincovani. Ja to mela tenkrat ze vsech stran, od partnera, ze jsem to samozrejme tajila dokud to nenarostlo do takovych rozmeru.. Byli jsme spolu kratce, par tydnu jsme spolu teprve bydleli a prislo do toho neplanovane dite, mela jsem proste v tech 19-20 hodne nezodpovedne obdobi - ale zase me to konani dovedlo k memu manzelovi a troufam si rict, ze lepsiho chlapa bych nikdy nepotkala. Od rodicu jsem jen poslouchala jak me spatne vychovali a jak to muzu partnerovi i tomu diteti udelat, ale pomoci nam nemohli… Moralni fakcy proste padaly od celeho okoli, ale lidem zde to absolutne neprislusi
Přísluší, nepřísluší, kdo jde s kůží na trh na veřejné fórum, musí počítat s různými reakcemi.Jak chcete obstát v dnešní drsným světe, když se psychicky sypete z pár příspěvků na netu? Moc ten virtuální svět prožíváte.
@Burj Chalifa Ona to spis tenkrat byla posledni kapka, dneska je mi uplne jedno, co si kdo o mně myslí. Ale občas se nestačím divit, co jsou lidi schopní někomu zde napsat.
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Ona to spis tenkrat byla posledni kapka, dneska je mi uplne jedno, co si kdo o mně myslí. Ale občas se nestačím divit, co jsou lidi schopní někomu zde napsat.
alespoň se holky trochu otrkají a psychicky otuží na realitu života.
@Anonymní píše:
No mně se z půjčky 30.tis udělalo 122tis přes rozhodčí řízení a to je bez exekuční odměny, takže to bude mnohem víc. S přítelem spolu budeme, takže o alimentech řeč nebude, za normálních okolností bychom se vzali, ale to by byl okamžitě v ohrožení i jeho plat a to už by nestačily 2000,– měsíčně, to by vzali do minima. Kolik je minimum na matku a dítě. S přítelovou výplatou vyjdem, ale aby aspoň něco málo z rodičáku zbylo
udělalo se samo jo? nemáš si pučovat a už vůbec ne šukat, z toho jsou pak děti!