Exekuce - dostanu se na účet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
9.1.14 14:07
@araw píše:
Jako promiň, mě fakt udivuje naivita některých lidí. Jestli tohle je zlej exekutor. Ne, musím ho dát znova :mrgreen: Někde je věřitel, který chce zpět peníze. Tak je jen logické, že fakt nebude čekat X let, než se to nasbírá po 15stovkách. :roll: A zase je špatnej exekutor, myslíš tím vážně, že kvůli exekutorovi se stane dlužnicí 8o ne, ne, ne, nechápu asi tuhle logiku, ale asi proto, že na to nahlížím pohledem věřitele, ne dlužníka :mavam:

:palec: Přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
9.1.14 14:08

@araw vždycky je špatnej exekutor. To nevíš že ted chodí Mikuláš, Anděl a Exekutor? :think: Ti lidi tak neuvažujou, oni si prostě půjčili a ted čumí že to chce vlastně někdo zpátky? že ten co jim půjčil je tak zlej že jim to nedal jen tak… a nakonec za to muže stát a systém :think: a chudááčci dětičky kvůli zlýmu panu exekutorovi nemaj co žrát :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.1.14 14:47

Holky, docela to přeháníte. Proč by dlužník čuměl, že po něm chce někdo zapaltit dluh? A proč by měl bejt zlej? Nejste trochu mimo? :D
Vždy se dá ale vše řešit různým způsobem.
Také jsem měla jednu exekuci, byla opravdu nečekaná. Z necelých tří stovek bylo skoro třicet tisíc. S panem exe jsem se v klidu a v pohodě domluvila na docela nízký splátce 1000Kč. Mimo to jsem si našla druhou práci a na střídačku do ní chodila se svým přítelem. Podle toho, kdo měl čas a sílu :) no a měli jsme to zaplacený za pár měsíců. Příteli také přišla exekuce od dopravního podniku - kdysi jako mladý jel na černo v Praze, upomínky ignoroval. Vyšplahlao se mu to asi na 6-7 tis. A s panem exekutorem se také dalo domluvit na měsíčních splátkách bez dalších jeho nějakých jiných opatření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
9.1.14 14:50

@lísteček1 Jen reaguju na příspěvky o tom jak je to od exekutora hnusný :zed: beru to tak že za blbost se platí, proto mi kecy ošklivým chování exekutorů příjdou off topic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.1.14 14:56
@lísteček1 píše:
Holky, docela to přeháníte. Proč by dlužník čuměl, že po něm chce někdo zapaltit dluh? A proč by měl bejt zlej? Nejste trochu mimo? :D
Vždy se dá ale vše řešit různým způsobem.
Také jsem měla jednu exekuci, byla opravdu nečekaná. Z necelých tří stovek bylo skoro třicet tisíc. S panem exe jsem se v klidu a v pohodě domluvila na docela nízký splátce 1000Kč. Mimo to jsem si našla druhou práci a na střídačku do ní chodila se svým přítelem. Podle toho, kdo měl čas a sílu :) no a měli jsme to zaplacený za pár měsíců. Příteli také přišla exekuce od dopravního podniku - kdysi jako mladý jel na černo v Praze, upomínky ignoroval. Vyšplahlao se mu to asi na 6-7 tis. A s panem exekutorem se také dalo domluvit na měsíčních splátkách bez dalších jeho nějakých jiných opatření.

Přečti si svoje příspěvky, co jsi napsala. Zakladatelka na dluh prděla, neplatila. Ono když máš takovýhle dluh, tak ti nikdo nedá splátky po t. přiměřená splátka by byla tak t a to zakladatelka nedá, tak je jen správný postup exekutora, to ty! jsi psala, že je to hnusný a že chudák zakladatelka se kvůli němu bude muset zadlužit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.1.14 15:46

@araw Tak mě zakladatelky líto je. A je to prostě jen můj názor, tak se do mě kvůli tomu nepouštěj. Jistě, že je to ze zákona správný postup exekutora, ale nevím, jestli si tak moc pomohl částkou 10tis, kterou má mít zakladatelka na účtě. A to se vlastně ještě snížní o životní minimum, které si vybere :-) takže jestli bude mít exekutor navíc 4 tis? no a příští měsíc jí tam už nic stejně nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.1.14 17:17
@lísteček1 píše:
@araw Tak mě zakladatelky líto je. A je to prostě jen můj názor, tak se do mě kvůli tomu nepouštěj. Jistě, že je to ze zákona správný postup exekutora, ale nevím, jestli si tak moc pomohl částkou 10tis, kterou má mít zakladatelka na účtě. A to se vlastně ještě snížní o životní minimum, které si vybere :-) takže jestli bude mít exekutor navíc 4 tis? no a příští měsíc jí tam už nic stejně nepřijde.

ale když tam něco přijde, sníží se dluh, což je snad dobře. :nevim: Nikdo ji tyhle peníze neodpostí, čím víc exekutor získá, tím dřív se dluh sníží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
7.12.16 20:07
@geilens píše:
@araw vždycky je špatnej exekutor. To nevíš že ted chodí Mikuláš, Anděl a Exekutor? :think: Ti lidi tak neuvažujou, oni si prostě půjčili a ted čumí že to chce vlastně někdo zpátky? že ten co jim půjčil je tak zlej že jim to nedal jen tak… a nakonec za to muže stát a systém :think: a chudááčci dětičky kvůli zlýmu panu exekutorovi nemaj co žrát :pocitac: :zed:

Jako pardon, ale vy tady stále dokola řešíte půjčky. Jenže dost lidí k tomu přijdou jako slepej k houslím, jak se říká. Nejde o půjčky, ale o to, že např. si na vás někdo vezme půjčku bez vašeho vědomí, nebo se odstěhujete, bydliště nové nahlásíte, úřednice nezapíše a vám chodí na starou adresu třeba nedoplatky za něco, což se stát může komukoliv, že něco opomene uhradit. A tak dále. Těch případů je hodně, napsala jsem jen tyto, o kterých vím zase já. A po čase zjistíte, že byl problém, který samozřejmě řešit šel, nebyl váš, ale po x letech je tak obrovský, že řešit moc nejde. Doporučuji shlédnout Český žurnál na ČT - exekuce. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel