Exekuce - manžel mi lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.12.14 10:20

Ale tak to by museli dat nejak vedet me ze bych mela ucet v ohrozeni… Kamaradka mela to same a ji chodili domu uz i dopisy ohledne manzela a ucet ji nijak neohrozili.. A me neprisel domu ani jeden jediny dopis..

• Citovat
  • Upravit
66815
17.12.14 10:22

Exekutor nebude psát dopředu tomu, komu se chystá zablokovat účet. Proč by to dělal? Ani nepíše dopisy příbuzným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.14 10:24

Kam kamaradce psali primo z exekutorskeho uradu ze ma manzel exekuci a ze neplati a pokud nezacne platit ze k ni domu prijde exekuce.. A tak ona se timto zpusobem o manzelove exekuci dozvedela.. A zacali platit a vse bylo oka.. A ji na jeji jmeno prisli 3 dopisy ohledne exekuci.. Takze asi davaji vedet..

• Citovat
  • Upravit
41282
17.12.14 10:26
@Anonymní píše:
Kam kamaradce psali primo z exekutorskeho uradu ze ma manzel exekuci a ze neplati a pokud nezacne platit ze k ni domu prijde exekuce.. A tak ona se timto zpusobem o manzelove exekuci dozvedela.. A zacali platit a vse bylo oka.. A ji na jeji jmeno prisli 3 dopisy ohledne exekuci.. Takze asi davaji vedet..

To není podmínkou, raději bych na to nespoléhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 10:27
@Anonymní píše:
Rozvod??:( ja si nedokazu predstavit byt bez neho sama s dcerkou.. A aby ona vyrustala bez otce :(.. To by jsem hlavne ani neutahla s materskou..:( a na muj ucet je jeste pujcka kterou jsme si brali na auto a mesicne splacime 3500,– mame to jeste na dva roky.. :(.. To by jste to resili vsichni rozvodem?? :( neni mozne exekuci nejak dat na mensi castky?? :(

Tak chces cekat, az te zatahne do dalsich dluhu? A ohrozi existencne tebe a vase deti? Ja to rozvodem resit musim v zajmu budoucnosti nasich deti. A proc nasekal takovy dluhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 10:29
@Keyllah píše:
To není podmínkou, raději bych na to nespoléhala…

Presne. Me teda za celych 6 let, co bezela exekuce nikdo nekontaktoval a to byly exekuce u ruznych spolecnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.14 10:31

To jsem psala uz v prispevku vyse… Blbec mladej pujcovat si nesplacel.. A uroky narustaly.. Nevim na co myslel jestli se to zaplati samo asi tezko.. :(

• Citovat
  • Upravit
446
17.12.14 10:33

Ahoj tak manzel mel take exekuci kvuli zdravotnimu.. A me psalu behem 3 mesicu co exekuce zacalo ze pokud se do nejakeho data nezaplati cast ze to seberou me z penzijniho sporeni.. Nas tedy upozornili.. Tak jsme to zaplatili a byl klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 10:41
@Anonymní píše:
To jsem psala uz v prispevku vyse… Blbec mladej pujcovat si nesplacel.. A uroky narustaly.. Nevim na co myslel jestli se to zaplati samo asi tezko.. :(

Je pekne nezodpovednej teda. A ted je to jak? Plati to? Jak se k tomu stavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.14 11:08

No omlouval se mi že si najde na víkendy ještě brigády že o nás nechce přijít, že nás uživí, že nám to měl říct… strhávají mu okolo 7 tisíc z platu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel