Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Exekutor nebude psát dopředu tomu, komu se chystá zablokovat účet. Proč by to dělal? Ani nepíše dopisy příbuzným.
Kam kamaradce psali primo z exekutorskeho uradu ze ma manzel exekuci a ze neplati a pokud nezacne platit ze k ni domu prijde exekuce.. A tak ona se timto zpusobem o manzelove exekuci dozvedela.. A zacali platit a vse bylo oka.. A ji na jeji jmeno prisli 3 dopisy ohledne exekuci.. Takze asi davaji vedet..
@Anonymní píše:
Kam kamaradce psali primo z exekutorskeho uradu ze ma manzel exekuci a ze neplati a pokud nezacne platit ze k ni domu prijde exekuce.. A tak ona se timto zpusobem o manzelove exekuci dozvedela.. A zacali platit a vse bylo oka.. A ji na jeji jmeno prisli 3 dopisy ohledne exekuci.. Takze asi davaji vedet..
To není podmínkou, raději bych na to nespoléhala…
@Anonymní píše:
Rozvod??:( ja si nedokazu predstavit byt bez neho sama s dcerkou.. A aby ona vyrustala bez otce.. To by jsem hlavne ani neutahla s materskou..:( a na muj ucet je jeste pujcka kterou jsme si brali na auto a mesicne splacime 3500,– mame to jeste na dva roky..
.. To by jste to resili vsichni rozvodem??
neni mozne exekuci nejak dat na mensi castky??
Tak chces cekat, az te zatahne do dalsich dluhu? A ohrozi existencne tebe a vase deti? Ja to rozvodem resit musim v zajmu budoucnosti nasich deti. A proc nasekal takovy dluhy?
@Keyllah píše:
To není podmínkou, raději bych na to nespoléhala…
Presne. Me teda za celych 6 let, co bezela exekuce nikdo nekontaktoval a to byly exekuce u ruznych spolecnosti
To jsem psala uz v prispevku vyse… Blbec mladej pujcovat si nesplacel.. A uroky narustaly.. Nevim na co myslel jestli se to zaplati samo asi tezko.. ![]()
Ahoj tak manzel mel take exekuci kvuli zdravotnimu.. A me psalu behem 3 mesicu co exekuce zacalo ze pokud se do nejakeho data nezaplati cast ze to seberou me z penzijniho sporeni.. Nas tedy upozornili.. Tak jsme to zaplatili a byl klid..
@Anonymní píše:
To jsem psala uz v prispevku vyse… Blbec mladej pujcovat si nesplacel.. A uroky narustaly.. Nevim na co myslel jestli se to zaplati samo asi tezko..
Je pekne nezodpovednej teda. A ted je to jak? Plati to? Jak se k tomu stavi?
No omlouval se mi že si najde na víkendy ještě brigády že o nás nechce přijít, že nás uživí, že nám to měl říct… strhávají mu okolo 7 tisíc z platu…
Ale tak to by museli dat nejak vedet me ze bych mela ucet v ohrozeni… Kamaradka mela to same a ji chodili domu uz i dopisy ohledne manzela a ucet ji nijak neohrozili.. A me neprisel domu ani jeden jediny dopis..