Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
S p. Kociánem hodně velké - nepatří zrovna mezi ty solidní
pokud chceš zjistit, co, proč a jak, napiš mu doporuč dopis s dodejkou.
Hm, musim zaplatit najem a nemam z ceho
volala jsem i na t-mobile, rekli mi, ze to maji spolecnosti, ale jeho jmeno nepadlo.Je mozne, aby to byl ten Cofidis? Vzdyt je to v insolvenci ![]()
@Anonymní píše:
Hm, musim zaplatit najem a nemam z cehovolala jsem i na t-mobile, rekli mi, ze to maji spolecnosti, ale jeho jmeno nepadlo.Je mozne, aby to byl ten Cofidis? Vzdyt je to v insolvenci
Pokud nejste manzele, tak ne.
A T mobile to neni, to je moc na tohle.
Co jeste jineho by to mohlo byt???
![]()
Mam jen ten t-mobile a ten Cofidis. Brala jsem pujcku nekomu v rodine, tak samo pausal na me jmeno.Byla jsem v zahranici, pred 2 lety jsem se vratila a ted tohle vsechno. Nejsme manzele, ale pritel byl jako rucitel, tak to dal do os. bankrotu. Cofidis se prihlasil, bylo to schvaleno v prosinci, priteli bere spravkyne to, co ma a rozesila.Jsem z toho v haji, jelikoz mam 2 deti a do 12 zaplatit najem ![]()
V bance Ti musi vyplůatit dvojnasobek zivotniho minima, na schvaleni maji max tri dny. Zajdi tam, je to kolem 6 tis, pokud jsem to cetla spravne
![]()
6tis? To mam jen na najem a kde jsou energie?
ach jooo
a nevite, jestli je to mozne, ze by to byl ten cofidis i kdyz je to v insolvenci? Jsem z toho fakt v haji! Dneska neni uredni den, takze se nic nedozvim a vim, ze z toho budu spatna cely den. Porad nad tim premyslim.
Muj, on je rucitel a zahrnul ho do insovence, oni se prihlasili.Ted jsem se dozvedela, ze to muze byt ono, protoze je to na mne
jsem v prde,, ![]()
Přítel jako ručitel uhradí v insolvenci část tvého dluhu. Podle mě by mohli chtít tu druhou část po tobě. Mají právo si vybrat, zda jim to zaplatí dlužník nebo ručitel a když ručitel není schopen splatit celý závazek… ![]()
Neber to ale jako dogma, spíš odhad.
No a ty to neplatis kdyz je to tvoje? Pohledavka jde za tebou jako majitelem pujcky, prece nemuzes spolehat ze po tobe nic nebudou chtit kdyz to chteji i po ruciteli ![]()
@pikola my jsme mysleli, ze kdyz je to v insolvenci, ze spravkyne rozesila pohledavky, tim padem se dluh splaci.
Ano, ale oni chteji 100procent a to, co nedostanou z pritele skr insolvenci, muzou vzit tobe. U manzelu to tak funguje, aniz by druhy vubec pujcku mel!! Pokud se pletu, opravte me pls. A ty si urychlene vse preved na slozenky!
@Anonymní píše:
@pikola my jsme mysleli, ze kdyz je to v insolvenci, ze spravkyne rozesila pohledavky, tim padem se dluh splaci.
Ale dluh je tvuj, ne jeho. Takze se predokladam. snazi dostat z obou. Jak se na neco takoveho muzes spolehat, ze si myslis, ze ty uz nic platit nemusis? My jsme mysleli.. Dal vam.to snad nekdo pisemne?
Zdravim, dnes jsem se dozvedela, ze mam exekuci na ucet! Je to od p. Kociana z Brna. Bohuzel nevim, za co. Napada mne t-mobile, ale ta castka je 94tis! Coz je dle mne moc.Pak jeste Cofidis, ale pritel je v insolvenci, byl jako rucitel, tudiz do insolvene dal a oni se ozvali.Nic jineho nemam. Telefony ani pujcka nebyla pro mne, bohuzel jsem duveriva a takhle jsem dopadla
Mate s nim nekdo zkusenost? Dekuji