Exekuce na účet Kocian

Anonymní
8.4.14 14:02

exekuce na ucet p.Kocian

Zdravim, dnes jsem se dozvedela, ze mam exekuci na ucet! Je to od p. Kociana z Brna. Bohuzel nevim, za co. Napada mne t-mobile, ale ta castka je 94tis! Coz je dle mne moc.Pak jeste Cofidis, ale pritel je v insolvenci, byl jako rucitel, tudiz do insolvene dal a oni se ozvali.Nic jineho nemam. Telefony ani pujcka nebyla pro mne, bohuzel jsem duveriva a takhle jsem dopadla :-( Mate s nim nekdo zkusenost? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.4.14 14:04

S p. Kociánem hodně velké - nepatří zrovna mezi ty solidní :pocitac: pokud chceš zjistit, co, proč a jak, napiš mu doporuč dopis s dodejkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 14:08

Hm, musim zaplatit najem a nemam z ceho :( volala jsem i na t-mobile, rekli mi, ze to maji spolecnosti, ale jeho jmeno nepadlo.Je mozne, aby to byl ten Cofidis? Vzdyt je to v insolvenci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30309
8.4.14 14:09
@Anonymní píše:
Hm, musim zaplatit najem a nemam z ceho :( volala jsem i na t-mobile, rekli mi, ze to maji spolecnosti, ale jeho jmeno nepadlo.Je mozne, aby to byl ten Cofidis? Vzdyt je to v insolvenci :nevim:

Pokud nejste manzele, tak ne.
A T mobile to neni, to je moc na tohle.
Co jeste jineho by to mohlo byt??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 14:13

Mam jen ten t-mobile a ten Cofidis. Brala jsem pujcku nekomu v rodine, tak samo pausal na me jmeno.Byla jsem v zahranici, pred 2 lety jsem se vratila a ted tohle vsechno. Nejsme manzele, ale pritel byl jako rucitel, tak to dal do os. bankrotu. Cofidis se prihlasil, bylo to schvaleno v prosinci, priteli bere spravkyne to, co ma a rozesila.Jsem z toho v haji, jelikoz mam 2 deti a do 12 zaplatit najem :(

• Citovat
  • Upravit
30309
8.4.14 14:17

V bance Ti musi vyplůatit dvojnasobek zivotniho minima, na schvaleni maji max tri dny. Zajdi tam, je to kolem 6 tis, pokud jsem to cetla spravne :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 14:20

6tis? To mam jen na najem a kde jsou energie? :,( ach jooo :,( a nevite, jestli je to mozne, ze by to byl ten cofidis i kdyz je to v insolvenci? Jsem z toho fakt v haji! Dneska neni uredni den, takze se nic nedozvim a vim, ze z toho budu spatna cely den. Porad nad tim premyslim.

• Citovat
  • Upravit
35874
8.4.14 14:42

Ten cofidis je tvuj nebo pritele? A ty to neplatis nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 14:56

Muj, on je rucitel a zahrnul ho do insovence, oni se prihlasili.Ted jsem se dozvedela, ze to muze byt ono, protoze je to na mne :,( jsem v prde,, :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 14:57

Přítel jako ručitel uhradí v insolvenci část tvého dluhu. Podle mě by mohli chtít tu druhou část po tobě. Mají právo si vybrat, zda jim to zaplatí dlužník nebo ručitel a když ručitel není schopen splatit celý závazek… :nevim:

Neber to ale jako dogma, spíš odhad.

• Citovat
  • Upravit
35874
8.4.14 14:59

No a ty to neplatis kdyz je to tvoje? Pohledavka jde za tebou jako majitelem pujcky, prece nemuzes spolehat ze po tobe nic nebudou chtit kdyz to chteji i po ruciteli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 15:00

Brecim tu jak zelva, nevim, co mam delat. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.14 15:02

@pikola my jsme mysleli, ze kdyz je to v insolvenci, ze spravkyne rozesila pohledavky, tim padem se dluh splaci.

• Citovat
  • Upravit
30309
8.4.14 15:07

Ano, ale oni chteji 100procent a to, co nedostanou z pritele skr insolvenci, muzou vzit tobe. U manzelu to tak funguje, aniz by druhy vubec pujcku mel!! Pokud se pletu, opravte me pls. A ty si urychlene vse preved na slozenky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35874
8.4.14 15:07
@Anonymní píše:
@pikola my jsme mysleli, ze kdyz je to v insolvenci, ze spravkyne rozesila pohledavky, tim padem se dluh splaci.

Ale dluh je tvuj, ne jeho. Takze se predokladam. snazi dostat z obou. Jak se na neco takoveho muzes spolehat, ze si myslis, ze ty uz nic platit nemusis? My jsme mysleli.. Dal vam.to snad nekdo pisemne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel