Exekuce, rodičák - jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.13 20:57
@Slecnaxxx píše:
Jde to jen kdyz je to jeden exekutor

Tak u něj zažádám a u druhého také ne?

• Citovat
  • Upravit
sad 1
11.1.13 20:58
@HodyskA píše:
Nojo… Nechcu byt drza, ale za chyby se plati, jak si muze nekdo vzit pujcku na dluhy, to fakt nechapu… :jazyk:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Slecnaxxx
11.1.13 20:58
@Anonymní píše:
A hypo roblém nebude je čistě jenom na přítely já v tom nejsem vubec uvedená, nejsme manželé a nebudu tam mít trvalé bydlietě

ty tam bydlet nebudes?? pokud tam bydlis je to jedna domacnost a treba u vybaveni atd je fakt zajimat nebude ze tohle je jeho a tohle tvoje. proste to vezmou a pritel se muze zpetne domahat svych veci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 20:59
@Slecnaxxx píše:
ty tam bydlet nebudes?? pokud tam bydlis je to jedna domacnost a treba u vybaveni atd je fakt zajimat nebude ze tohle je jeho a tohle tvoje. proste to vezmou a pritel se muze zpetne domahat svych veci

A i když to budu splácet??A nebudu tam mít trvalý bydliště? Nebudu prostě nikde uvedená??

• Citovat
  • Upravit
Slecnaxxx
@Anonymní píše:
Tak u něj zažádám a u druhého také ne?

o splatky ano, o slouceni vseho dohromady ne. jedine pokud mas vic u toho jednoho.

• Citovat
  • Upravit
sad 1

Zakladatelko, taky bych požádala o to sloučení, kvůli sníženým nákladů. A pokud by to náhodou došlo až k srážkám z rodičáku, budou minimální, jedná se o nepřednostní pohledávku. Možná budete schopni sami splácet i více. Držím pěsti, abyste to splatili rychle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 21:01
@Slecnaxxx píše:
o splatky ano, o slouceni vseho dohromady ne. jedine pokud mas vic u toho jednoho.

Ano mám dvě u jednoho dvě pokuty a dvě u druhého

• Citovat
  • Upravit
20518
11.1.13 21:03
@HodyskA píše:
Co je? Mas nejaky problem? Vzdyt je to pravda..

Pravda to sice je, ale zjevně jsi nikdy nebyla dost zoufalá. Chápala bys totiž, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci. A v tvém postoji je ještě tuplem zřetelné, že coby sytá se díváš na hladovějící dost zpatra…

Máš pravdu, ale… trochu empatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slecnaxxx
11.1.13 21:03
@Anonymní píše:
Ano mám dvě u jednoho dvě pokuty a dvě u druhého

tys nevedela o 4 pokutach??? 8o

• Citovat
  • Upravit
69235
11.1.13 21:05

Prosím tě, můžu se zeptat, kolik dělaly pokuty a kolik je z toho konečný dluh? Mamči manžel, než se vzali, nezaplatil 3*307,– popelnice a jednou část roku 91 a bylo z toho 40.000,– za 4 exekuce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 21:05
@Slecnaxxx píše:
tys nevedela o 4 pokutach??? 8o

Sou velmi staré z roku 2006,moje chyba..Prostě jsem měla období, kdy jsem živila matku a neměla ani na tu pokutu a na lítačku

• Citovat
  • Upravit
329
11.1.13 21:10

Sloučení exekucí - např. zde http://www.penize.cz/…ceni-exekuci
Vřele doporučuji nastudovat veškeré info a jednat.
Pokud máš kontaktní adresu, tam kde nyní bydlíš s přítelem, je možné, že Vám nějaké věci zabaví, ale co nechají a co ne zkušenost nemám. Bohužel i kontaktní adresa je velmi snadno zjistitelná věc. Např. pokud tvůj zaměstnavatel před nástupem na MD tuto info měl a dostal žádost o součinnost je povinnen ji sdělit, ale dnes už funguje udání sousedů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.1.13 21:14

Njn, za chyby se platí a musím říct, že ignorovat pokuty se nevyplácí. Mi volali po 4 letech, ať zaplatím 2500 za zapomenutou pokutu. Takže času na zaplacení je dost a ozvali se hodnekrat. Zkus promluvit s exekutorem, nebo i dnes jsou společnosti (bankovní) co ti vykoupí všechny dluhy a exekuce a splacis pouze jim, menší částku třeba delší dobu. Když člověk chce a problémy řeší včas, jde všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 21:15
@Lavergne píše:
Sloučení exekucí - např. zde http://www.penize.cz/…ceni-exekuci
Vřele doporučuji nastudovat veškeré info a jednat.
Pokud máš kontaktní adresu, tam kde nyní bydlíš s přítelem, je možné, že Vám nějaké věci zabaví, ale co nechají a co ne zkušenost nemám. Bohužel i kontaktní adresa je velmi snadno zjistitelná věc. Např. pokud tvůj zaměstnavatel před nástupem na MD tuto info měl a dostal žádost o součinnost je povinnen ji sdělit, ale dnes už funguje udání sousedů.

Děkuji, ale když splácím tak na mě snad nemužou ne,|

• Citovat
  • Upravit
becky87
11.1.13 21:19
@HodyskA píše:
Co je? Mas nejaky problem? Vzdyt je to pravda..

berusko, mozna nekdy pochopis, az prijde problem :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel