Exekuce, rodičák - jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
11.1.13 21:40
@Anonymní píše:
To ještě nevím, to budete řešit v pondělí

tak zhluboka dýchej, víkend je před tebou, tak ať ho uplně nezazdíš. V pondělí buď vstřícná, ale ne hloupá, když uvidí že se snažíš třeba budou vstřícnější :hug:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
11.1.13 21:41
@Slecnaxxx píše:
@K.Black tusim ze psala rok 2006? to nemela za celych ja nevim 6 let moznost zaplatit 4* pokutu? driv to bylo jeste o kus levnejsi ale mam pocit ze je to furt cca 700,– tak mi nerikej ze dospelej clovek nesezene behem ja nevim roku, dvou 4*700,–spis nemela hned a pak na to casem zapomnela.

no tohle asi ale teď situaci nevyřeší, že jo. Jestli mohla, nemohla, zapomněla nebo ne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 21:41
@Slecnaxxx píše:
@K.Black tusim ze psala rok 2006? to nemela za celych ja nevim 6 let moznost zaplatit 4* pokutu? driv to bylo jeste o kus levnejsi ale mam pocit ze je to furt cca 700,– tak mi nerikej ze dospelej clovek nesezene behem ja nevim roku, dvou 4*700,–spis nemela hned a pak na to casem zapomnela.

Jo zapoměla jsem na to… :oops: :oops: :oops:
A pak už to naskočilo, platila jsem to všechno, ale pozdě a pak přišly ty velký pokuty a na to jsem si vzala pujčku, ale ty taky pozdě a tět je to u těch exe

• Citovat
  • Upravit
K.Black
11.1.13 21:42
@Slecnaxxx píše:

to si myslím já :think: jenže ono člověk opravdu zapomene, aniž by chtěl. Já co si nezapíšu tak zapomenu, takže to hned nemusí znamenat že je lajdák a vychcánek, neříkám že jsi to řekla. Ale spoustu lidí to napadne.

A ono to je i během roku víc než ta hlavní částka, u nás to tak funguje :roll:

Příspěvek upraven 11.01.13 v 21:43

• Citovat
  • Upravit
Slecnaxxx
11.1.13 21:43

@sad 1 vim ze ted ji to nepomuze, jen jsem reagovala na ten prispevek od K. black ze to anonymni nemela z ceho zaplatit.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
11.1.13 21:45
@Slecnaxxx píše:
@sad 1 vim ze ted ji to nepomuze, jen jsem reagovala na ten prispevek od K. black ze to anonymni nemela z ceho zaplatit.

to je přece ale fakt teď jedno, vyprdněme se na ty soudy a poroty, a spíše se ji snažme poradit.
Já jsme se pokusila, a pádím, tak se všichni mějte.
Zakladatzelko držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
@Anonymní píše:
A pak už to naskočilo, platila jsem to všechno, ale pozdě a pak přišly ty velký pokuty a na to jsem si vzala pujčku, ale ty taky pozdě a tět je to u těch exe

a ty ani nevíš kolik po tobě budou chtít jako celkem? počkej na to pondělí, píšeš že už máš půjčku skoro splacenou :think: tak by si mohl třeba muž vzít nějakou z toho to zaplatit hned, jak už tu někdo psal vyjde to levněji, a nestresuj dopředu když nevíš kolik dlužíš.

• Citovat
  • Upravit
Slecnaxxx
@Anonymní píše:
A pak už to naskočilo, platila jsem to všechno, ale pozdě a pak přišly ty velký pokuty a na to jsem si vzala pujčku, ale ty taky pozdě a tět je to u těch exe

no jasny, to se stava. na me taky DP prisel s tim, ze me kontrolovali bez listku ve dve rano nekde v tramvaji par let zpatky. tak jsem jim to hned zaplatila a doufam ze uz nikdy tak moc,,pod parou,, (ze si ani nevzpomenu ze mam legitku) nikam nepojedu :oops:

• Citovat
  • Upravit
12505
11.1.13 21:46

[ :(

Příspěvek upraven 11.01.13 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slecnaxxx
11.1.13 21:47
@K.Black píše:
a ty ani nevíš kolik po tobě budou chtít jako celkem? počkej na to pondělí, píšeš že už máš půjčku skoro splacenou :think: tak by si mohl třeba muž vzít nějakou z toho to zaplatit hned, jak už tu někdo psal vyjde to levněji, a nestresuj dopředu když nevíš kolik dlužíš.

hele ale tak me napada, anonymni hypo uz mate vyrizenou nebo jeste ne? hypo je obecne nejlevnejsi pujcka, nesla by navysit treba o tech 50tis (to se v hypo ztrati a tobe to zamazne DP)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 21:49
@Slecnaxxx píše:
hele ale tak me napada, anonymni hypo uz mate vyrizenou nebo jeste ne? hypo je obecne nejlevnejsi pujcka, nesla by navysit treba o tech 50tis (to se v hypo ztrati a tobe to zamazne DP)

No my ji máme rovnou na byt, ale zeptám se,

• Citovat
  • Upravit
Did
405
11.1.13 21:50

Dluh z roku 2006 a teď to chtějí vymáhat? Dle zákoníku je dluh promlčen. Našla bych si právníka a šupšup, žádná exekuce by nebyla. Jenže pokud již nabyla právní moci, tak je to pozdě a špatné. No ale možná je to tip pro ostatní…takto staré věci ihned konzultovat s právníkem. Napsat dopis, že je dluh promlčen - doporučeně - nejlépe také od právníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
11.1.13 21:50
:,(

Příspěvek upraven 11.01.13 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slecnaxxx
11.1.13 21:53
@Anonymní píše:
No my ji máme rovnou na byt, ale zeptám se,

no za pokus nic nedas, mela bys to vyreseny hned.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 22:02
@Slecnaxxx píše:
no za pokus nic nedas, mela bys to vyreseny hned.

No my zusíme buřinku platily bysme měsíčně daleko mín

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel