Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Slecnaxxx píše:
@K.Black tusim ze psala rok 2006? to nemela za celych ja nevim 6 let moznost zaplatit 4* pokutu? driv to bylo jeste o kus levnejsi ale mam pocit ze je to furt cca 700,– tak mi nerikej ze dospelej clovek nesezene behem ja nevim roku, dvou 4*700,–spis nemela hned a pak na to casem zapomnela.
no tohle asi ale teď situaci nevyřeší, že jo. Jestli mohla, nemohla, zapomněla nebo ne…
@Slecnaxxx píše:
@K.Black tusim ze psala rok 2006? to nemela za celych ja nevim 6 let moznost zaplatit 4* pokutu? driv to bylo jeste o kus levnejsi ale mam pocit ze je to furt cca 700,– tak mi nerikej ze dospelej clovek nesezene behem ja nevim roku, dvou 4*700,–spis nemela hned a pak na to casem zapomnela.
Jo zapoměla jsem na to…
![]()
A pak už to naskočilo, platila jsem to všechno, ale pozdě a pak přišly ty velký pokuty a na to jsem si vzala pujčku, ale ty taky pozdě a tět je to u těch exe
@Slecnaxxx píše:
to si myslím já
jenže ono člověk opravdu zapomene, aniž by chtěl. Já co si nezapíšu tak zapomenu, takže to hned nemusí znamenat že je lajdák a vychcánek, neříkám že jsi to řekla. Ale spoustu lidí to napadne.
A ono to je i během roku víc než ta hlavní částka, u nás to tak funguje ![]()
Příspěvek upraven 11.01.13 v 21:43
@sad 1 vim ze ted ji to nepomuze, jen jsem reagovala na ten prispevek od K. black ze to anonymni nemela z ceho zaplatit.
@Slecnaxxx píše:
@sad 1 vim ze ted ji to nepomuze, jen jsem reagovala na ten prispevek od K. black ze to anonymni nemela z ceho zaplatit.
to je přece ale fakt teď jedno, vyprdněme se na ty soudy a poroty, a spíše se ji snažme poradit.
Já jsme se pokusila, a pádím, tak se všichni mějte.
Zakladatzelko držím pěsti.
@Anonymní píše:
Jo zapoměla jsem na to…![]()
![]()
A pak už to naskočilo, platila jsem to všechno, ale pozdě a pak přišly ty velký pokuty a na to jsem si vzala pujčku, ale ty taky pozdě a tět je to u těch exe
a ty ani nevíš kolik po tobě budou chtít jako celkem? počkej na to pondělí, píšeš že už máš půjčku skoro splacenou
tak by si mohl třeba muž vzít nějakou z toho to zaplatit hned, jak už tu někdo psal vyjde to levněji, a nestresuj dopředu když nevíš kolik dlužíš.
@Anonymní píše:
Jo zapoměla jsem na to…![]()
![]()
no jasny, to se stava. na me taky DP prisel s tim, ze me kontrolovali bez listku ve dve rano nekde v tramvaji par let zpatky. tak jsem jim to hned zaplatila a doufam ze uz nikdy tak moc,,pod parou,, (ze si ani nevzpomenu ze mam legitku) nikam nepojedu ![]()
@K.Black píše:
a ty ani nevíš kolik po tobě budou chtít jako celkem? počkej na to pondělí, píšeš že už máš půjčku skoro splacenoutak by si mohl třeba muž vzít nějakou z toho to zaplatit hned, jak už tu někdo psal vyjde to levněji, a nestresuj dopředu když nevíš kolik dlužíš.
hele ale tak me napada, anonymni hypo uz mate vyrizenou nebo jeste ne? hypo je obecne nejlevnejsi pujcka, nesla by navysit treba o tech 50tis (to se v hypo ztrati a tobe to zamazne DP)
@Slecnaxxx píše:
hele ale tak me napada, anonymni hypo uz mate vyrizenou nebo jeste ne? hypo je obecne nejlevnejsi pujcka, nesla by navysit treba o tech 50tis (to se v hypo ztrati a tobe to zamazne DP)
No my ji máme rovnou na byt, ale zeptám se,
Dluh z roku 2006 a teď to chtějí vymáhat? Dle zákoníku je dluh promlčen. Našla bych si právníka a šupšup, žádná exekuce by nebyla. Jenže pokud již nabyla právní moci, tak je to pozdě a špatné. No ale možná je to tip pro ostatní…takto staré věci ihned konzultovat s právníkem. Napsat dopis, že je dluh promlčen - doporučeně - nejlépe také od právníka.
@Anonymní píše:
No my ji máme rovnou na byt, ale zeptám se,
no za pokus nic nedas, mela bys to vyreseny hned.
@Slecnaxxx píše:
no za pokus nic nedas, mela bys to vyreseny hned.
No my zusíme buřinku platily bysme měsíčně daleko mín
tak zhluboka dýchej, víkend je před tebou, tak ať ho uplně nezazdíš. V pondělí buď vstřícná, ale ne hloupá, když uvidí že se snažíš třeba budou vstřícnější