Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ty víš, co jsem ti psala, drž se kočko, kdybych mohla tak pomůžu
![]()
Jestli víš který exekutor to má pod palcem, zavolej mu nebo ho kontaktuj osobně, a pokus se domluvit na splátkách. nechápu DP že to vždycky kvůli „pár korunám“ musí dohnat až tak daleko.:( Nic jiného ti nezbyde… ale pořád lepší splácet než to neplatit vůbec a přijít tak třeba o majetek.
Nojo… Nechcu byt drza, ale za chyby se plati, jak si muze nekdo vzit pujcku na dluhy, to fakt nechapu… ![]()
@HodyskA píše:
Nojo… Nechcu byt drza, ale za chyby se plati, jak si muze nekdo vzit pujcku na dluhy, to fakt nechapu…
Jestli je to vše u dopravních podniku a je toho více, tak zkuz zažádat o sloučeni do jedné pohledávky.
Jinak taky jsme ted v rodině řešili něco podobného a není to lehké, jak se jednou ta mašina exekucí rozjede, je to šíleně těžké se z toho dostat a ikdyž si člověk říká, že jde jen o peníze, vím jaké to jsou nervy a jak to dokáže člověka doslova položit.
Držím palce, at se stím poperete a drž se.
Jo a tvůj manžel o tom ví?
Jestli je to vše u dopravních podniku a je toho více, tak zkuz zažádat o sloučeni do jedné pohledávky.
Jinak taky jsme ted v rodině řeš
@HodyskA píše:
Nojo… Nechcu byt drza, ale za chyby se plati, jak si muze nekdo vzit pujcku na dluhy, to fakt nechapu…
No musela jsem, takovej je život, pujčka je již zcela zaplacená
Chápu správně, že jde o několik pohledávek a všechny jsou od stejného exekutora? Pak neváhej a zažádej o sloučení exekucí do jedné - sníží se ti náklady. Lze to nově od 1.01.
Zároveň kontaktuj exekutora a snaž se domluvit - ve chvíli, když už jsou uvaleny splátky na mateřskou je sice docela pozdě, ale zkus to.
Jestli chceš, ptej se - spoustu věcí znám, dělám mzdové účetnictví.
V prvni rade si tam zavolej, kdo to vymaha a kolik chce. a zkus si domluvit splatky. kazdopadne s dluhama jit do hypo je… mno jak to rict slusne hloupy napad… chvili budete splacet, nemovitost vam prodaj a vam zbyde hypo a jeste nebudete mit kde bydlet…
takze za me
1-xekutor vs. splaceni
2-financni plan ( a pokud dopadne blbe tak situace cislo 3-storno hypo) jestli se placas ve financnich problemech je hypo nesmysl, ver mi.
@Lavergne píše:
Chápu správně, že jde o několik pohledávek a všechny jsou od stejného exekutora? Pak neváhej a zažádej o sloučení exekucí do jedné - sníží se ti náklady. Lze to nově od 1.01.
Zároveň kontaktuj exekutora a snaž se domluvit - ve chvíli, když už jsou uvaleny splátky na mateřskou je sice docela pozdě, ale zkus to.
Jestli chceš, ptej se - spoustu věcí znám, dělám mzdové účetnictví.
Fakt??To je užasné je to od dvou exekoturu, dvě firmy, i když už to řešily minulej rok?Tak to jde?
A hypo roblém nebude je čistě jenom na přítely já v tom nejsem vubec uvedená, nejsme manželé a nebudu tam mít trvalé bydlietě
@katulka.k píše:![]()
![]()
Co je? Mas nejaky problem? Vzdyt je to pravda..
Ahoj před rokem jsem si vzala pujčku abych poplatila dluhy, dneska jsem se dozvěděla, že vše poplacené není, že je to v exekučním řízení, jde o dopravní podniky..
Prostě jsem to zaptila pozdě..Tět tam mám šílený dluhy už u těch exekutoru.
Nevím co budu dělat, tět se budeme stěhovat do svého, budeme platit hypo..Mám rodičák tříletej, z toho mi něco vezmou, ale já bycj chtěla vše něja unosně splácet..Chtěla bych se zeptat Vás co jste v podobné situaci..Jak to zvládáte? Co vše platíte? Prostě na vše..jsem uplně na dne..Jsem taková nána..