Exekuce, rodičák - jsem na dně

Anonymní
11.1.13 20:36

Exekuce,rodičák sem na dně

Ahoj před rokem jsem si vzala pujčku abych poplatila dluhy, dneska jsem se dozvěděla, že vše poplacené není, že je to v exekučním řízení, jde o dopravní podniky..
Prostě jsem to zaptila pozdě..Tět tam mám šílený dluhy už u těch exekutoru.
Nevím co budu dělat, tět se budeme stěhovat do svého, budeme platit hypo..Mám rodičák tříletej, z toho mi něco vezmou, ale já bycj chtěla vše něja unosně splácet..Chtěla bych se zeptat Vás co jste v podobné situaci..Jak to zvládáte? Co vše platíte? Prostě na vše..jsem uplně na dne..Jsem taková nána..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
11.1.13 20:38

Ty víš, co jsem ti psala, drž se kočko, kdybych mohla tak pomůžu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
11.1.13 20:38

Jestli víš který exekutor to má pod palcem, zavolej mu nebo ho kontaktuj osobně, a pokus se domluvit na splátkách. nechápu DP že to vždycky kvůli „pár korunám“ musí dohnat až tak daleko.:( Nic jiného ti nezbyde… ale pořád lepší splácet než to neplatit vůbec a přijít tak třeba o majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
11.1.13 20:47

Nojo… Nechcu byt drza, ale za chyby se plati, jak si muze nekdo vzit pujcku na dluhy, to fakt nechapu… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
11.1.13 20:49
@HodyskA píše:
Nojo… Nechcu byt drza, ale za chyby se plati, jak si muze nekdo vzit pujcku na dluhy, to fakt nechapu… :jazyk:
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
11.1.13 20:49

Jestli je to vše u dopravních podniku a je toho více, tak zkuz zažádat o sloučeni do jedné pohledávky.

Jinak taky jsme ted v rodině řešili něco podobného a není to lehké, jak se jednou ta mašina exekucí rozjede, je to šíleně těžké se z toho dostat a ikdyž si člověk říká, že jde jen o peníze, vím jaké to jsou nervy a jak to dokáže člověka doslova položit.

Držím palce, at se stím poperete a drž se.

Jo a tvůj manžel o tom ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
11.1.13 20:50

Jestli je to vše u dopravních podniku a je toho více, tak zkuz zažádat o sloučeni do jedné pohledávky.

Jinak taky jsme ted v rodině řeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 20:50
@HodyskA píše:
Nojo… Nechcu byt drza, ale za chyby se plati, jak si muze nekdo vzit pujcku na dluhy, to fakt nechapu… :jazyk:

No musela jsem, takovej je život, pujčka je již zcela zaplacená

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 20:51

Mnažel to není, ale přítel a ví, všechno se mnou řeší

• Citovat
  • Upravit
329
11.1.13 20:52

Chápu správně, že jde o několik pohledávek a všechny jsou od stejného exekutora? Pak neváhej a zažádej o sloučení exekucí do jedné - sníží se ti náklady. Lze to nově od 1.01.
Zároveň kontaktuj exekutora a snaž se domluvit - ve chvíli, když už jsou uvaleny splátky na mateřskou je sice docela pozdě, ale zkus to.
Jestli chceš, ptej se - spoustu věcí znám, dělám mzdové účetnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slecnaxxx
11.1.13 20:54

V prvni rade si tam zavolej, kdo to vymaha a kolik chce. a zkus si domluvit splatky. kazdopadne s dluhama jit do hypo je… mno jak to rict slusne hloupy napad… chvili budete splacet, nemovitost vam prodaj a vam zbyde hypo a jeste nebudete mit kde bydlet…

takze za me
1-xekutor vs. splaceni
2-financni plan ( a pokud dopadne blbe tak situace cislo 3-storno hypo) jestli se placas ve financnich problemech je hypo nesmysl, ver mi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 20:55
@Lavergne píše:
Chápu správně, že jde o několik pohledávek a všechny jsou od stejného exekutora? Pak neváhej a zažádej o sloučení exekucí do jedné - sníží se ti náklady. Lze to nově od 1.01.
Zároveň kontaktuj exekutora a snaž se domluvit - ve chvíli, když už jsou uvaleny splátky na mateřskou je sice docela pozdě, ale zkus to.
Jestli chceš, ptej se - spoustu věcí znám, dělám mzdové účetnictví.

Fakt??To je užasné je to od dvou exekoturu, dvě firmy, i když už to řešily minulej rok?Tak to jde?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 20:56

A hypo roblém nebude je čistě jenom na přítely já v tom nejsem vubec uvedená, nejsme manželé a nebudu tam mít trvalé bydlietě

• Citovat
  • Upravit
Slecnaxxx
11.1.13 20:56

Jde to jen kdyz je to jeden exekutor

• Citovat
  • Upravit
202
11.1.13 20:57
@katulka.k píše: :zed: :zed: :zed:

Co je? Mas nejaky problem? Vzdyt je to pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel