Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Holky nevite jak nejlepe se spojit s exekutorskym uřadem Přerov.
Dovolat se nemohu a ani nikdo nevola zpět.
A na email take nikdo neodpovída.
Děkuji
@Danielka2012 Manzel vždy se dovolal jsou tam od rana do ctyr mam dojem.
Ahoj holky uz jsem tu psala kamaradka ma exekuci u Vrany na castku 23000kc.
Chtela to zaplatit ale nepodarilo se ji sehnat penize.
Uz ji prisel papir do prace ze ji to budou strhavat z platu. Chtela jsem se zeptat bude mu to stacit bude ji odchazet tak 2000kc.
@Danielka2012 Plati se nejak i naklady exekutorovi..Ale to by mělo byt vse v dopise..
Aspon my to tak mely..Naklady + dluzna jistina. manzelovi blokly ucet na kterem bylo 10tis, a to vse si vzal…A pak z práce mu strahavaly něco ale nevim kolik,..Plus my ještě mu posilaly po domluve 2000kc.
@Jaja87 dekuji tak snad se domluvime
Zase ten dluh nema tak vysoky je tam 18000+ naklady tak to dela nak 24000kc.
@Danielka2012 Tak když budou strhávat 2000 kc, pokud on to napsal, tak mu to stacit bude.
@Jaja87 to nevim kolik napsal jen vim ze celkovy dluh je 24000kc.
Ale kdyz si spocita svuj plat a co ji musi zustat tak bude odchazet 2000kc.
Hlavne aby neprijel kni domu..
Z toho ma strach..
@Danielka2012 Z toho strach mit nemusi, u nas taky nikdy nebyl..
A to tedy asi i diky tomu ze muz zde nemá trvaly bydliste..Ale kamoska me rikala ze oni nejezdi pokud mas prijem. Kdyby byla kamoska bez práce tak by dojeli..Ale pokud ma prijem, a ma jak platit tak je to ok a neprijdou..
Taky jsem se bala, ale vse ok…
@Danielka2012 No v praci by ji měli rici kolik ji budou strhávat. To si on jiste něco napsat musel kolik chce..Nejak to vypočítají z platu asi…Ale mela by mit prehled.
@Jaja87 ano to si zjisti oni ji zatim rekli ze obdrzeli dopis ale ze musi pockat az to nabyde pravni moc. Ale z platu ji to odchazet bude.
Tak aspon ze neprijedou ufff.
@Danielka2012 To ji budou strahavat, presne tak, az to nabyde te moci no..Ale mela by vedet kolik, to by mělo pak byt i v dopise a nebo v praci to vypočítají kolik ji muzou vzit, aby mela něco i na ziti..Ale mela by mit prehled o castce kterou ji budou strhávat pak.
Koukněte tento týden na Kauzy Jaromíra Soukupa…tento exekutor se tam rozebírá.
Ten vypocet je slozitejsi a zalezi na spouste aspektu (poctu vyzivovanych osob, apod.). Nejde to takhle snadno rict.
Holky, exekutor Jícha je stejný jako Vrána, manželovi a mě přišla do datovky zpráva, že manžel má dluh necelých 5tis. dluží i s náklady atd. 10tis a nějaké drobné. Hned ten den co mi přišla zpráva jsem tam volala, že do týdne to zaplatíme (byl to pátek). V úterý vše zaplaceno, tak tam volám znova, že je to uhrazené a oni, zavolejte si zítra my nemáme přístup do online bankovnictví. A samozřejmě celý den mi do datovky chodily zprávy, že mám zablokovanou nemovitost, že mám bloklý účty, manžel bloklý účty, exekuce na plat atd. I když je vše uhrazené. Samozřejmě odblokování trvá o dost déle než blokace.