Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
To je šílené, jak jses ubránila? vzal vám to? to byl vrána? janka, nenapadá me kde všude vlezou máme starou rozbitou kulnu není tam žebřík a leze se tam přes hnuj a jímku po prkně…třeba tam, já tu cestu přelézt zvladnu, nacpat elektroniku do igelitových pytlů a schovat jí tam…?
No zavolala jsem mamine a tátovi jinak bych byla v háji…nakonec máma volala i policii. Protoze jejich chování bylo Teda fakt hnus…nic je nezajímá ja mam tři deti z toho nejmenší je úplný miminko chtěli zabavit i jeho monitor dechu a to jej mam proto ze se malý narodil předčasne a občas zapomínal dýchat…
No doopravdy jsem byla na zhroucení.
Bohužel ani policie nemohla jak pomoci nebot oni meli papír..a údajný potvrzeni od nějakého souseda že tady ex bydli což není pravda…takže jen páni policiste kroutily hlavou a doporučili mi ať si pořídim psa a priste neotevirat…ja je blba pustila..nebo pustila otevřela jsem dveře a oni me pak odstrcili a vecpali se
@Anonymní píše:
No zavolala jsem mamine a tátovi jinak bych byla v háji…nakonec máma volala i policii. Protoze jejich chování bylo Teda fakt hnus…nic je nezajímá ja mam tři deti z toho nejmenší je úplný miminko chtěli zabavit i jeho monitor dechu a to jej mam proto ze se malý narodil předčasne a občas zapomínal dýchat…
No doopravdy jsem byla na zhroucení.
Bohužel ani policie nemohla jak pomoci nebot oni meli papír..a údajný potvrzeni od nějakého souseda že tady ex bydli což není pravda…takže jen páni policiste kroutily hlavou a doporučili mi ať si pořídim psa a priste neotevirat…ja je blba pustila..nebo pustila otevřela jsem dveře a oni me pak odstrcili a vecpali se
ppodej na ne trestni oznameni stiznost a vylucovaci zalobu.
Myslíte že má cenu jít jednat s veřiteli? konkrétně G-money bank, to mám zajít na pobočku ve meste kde jsem si půjčku vzala? a skym mám chtít mluvit? chci to zkusit
@Anonymní píše:
Myslíte že má cenu jít jednat s veřiteli? konkrétně G-money bank, to mám zajít na pobočku ve meste kde jsem si půjčku vzala? a skym mám chtít mluvit? chci to zkusit
Jestliže je už nařízená exekuce (tzn. obstavené účty a pod.) tak jednat s věřitelem (GE monay) smysl nemá. Smysl to mělo ten rok, kdy tě obesílal dopisy a snažil se s tebou kontaktovat.
Zeptat se klidně jdi, ale jestliže už pohledávku předali exekutorovi a exekuce běží, pravděpodobně tě odkážou na něj.
Nekde na netu pravnik radil prave toto ze jedine veritel muze zastavit exe, ale moc to mu neverim, pani mela stejny problem a tak ji to poradil.
@Anonymní píše:
Nekde na netu pravnik radil prave toto ze jedine veritel muze zastavit exe, ale moc to mu neverim, pani mela stejny problem a tak ji to poradil.
Může zastavit, ano, ale pouze do jisté fáze.
Nebo také po ní, když je jasné, že dlužník bude splácet, řádně, adekvátní výšku (při dluhu čtvrt milionu není 1000,– Kč/měsíc adekvátní výše) a zejména když dlužník aktivně komunikuje a snaží se.
Pak je nějaká naděje.
Když se ale věřitel rok pokouší o smírné řešení, dlužník jej naprosto ignoruje, nezvedá telefony, nepřebírá poštu, tak by byl věřitel vyloženě „blbej“, když by na něco přistoupil. Je pro něj mnohem efektivnější nechat si dlužnou částku vymoct exekutorem.
A dle toho, co zakladatelka píše, tak ta exekuce již běží (obstaven účet).
Ahoj holky poprosím zachovat anonymitu skrz exekutora Vránu
Myslíte že když zaplatíme půlku exekuce a pak požádáme o zbytek na splátky jestli to projde a nepijde mi domů? Vzniklo to neštastnou situací kdy účet na který se too mělo platit je zrušený, a banka si to předává jak horký brambor. díky.
Pokud zaplatíš jistinu dluhu a komplet jeho náklady, co si účtuje, úroky ti dovolí splácet.
Mje zkušenost s ním, v první řadě si vezme komplet celé své náklady, pak chce jistinu a splácet nechá úroky. Svoje peníze si splácet nenechá, chce je hned.
@terinka4444 Nemuzu souhlasit ze vse chce hned..Nechci ho obhajovat. Ale my spalcime komplet vse,..Po 2000 kc. ![]()
Exekutor Vrána je typickým nosičem podnikání Divokého Západu koncem 19 stol., ale nebojte se i on s tím jednou přestane, protože z historie víme, že kdo jinému jámu kopá sám do ní padá. A to se může týkat i jeho rodiny, jíž - jakožto jeho - zcela nepochybně potká nevyléčitelná choroba, a až skončí na invalidním vozíku z důvodů
těžké nevyléčitelné choroby, bude jen vzpomínat, proč dopadl zrovna takhle.
Své dluhy dle možností splácím a pokud se mi v minulosti stalo, že na mě exekutor tlačil způsobem, že musím do tří dnů zaplatit 200 tis. Kč, neváhal jsem a okamžitě jsem mu navrhl osobní schůzku. Když k ní mělo dojít, nebyl v kanceláři a už se mi nikdy neozval. Proto doporučuji: jak se do lesa volá, tak se z něj i ozývá.
Když dojde na lámání chleba, i ten největší frajer si rozmyslí, jestli má riskovat sebe a lidi kolem, včetně rodiny. Pocházím z Přerova a vím, kdo to je Vrána a jeho pohuňci. Také to na mně zkoušeli po zlém, ale po mém výstupu se mi už víc než 4 roky neozvali. Petr
Muzu se zeptat jak jsi na ne sla??Jaky vystup jsi udelala, ze dali pokoj??A tak jsi zaplatil exekuci bo ne? Ceho se tykala??
Omlouvam se za anonym.Ale psala jsem sem taky.
Prosím anonym zachovat,
Těsně před Vánocemi u nas byl exekutor tedy jeho nějaký zaměstnanec. Za dluh 6000tis chtěl okamžite 22tis.nebo že odlepi a odveze všechno ihned!!! Tak radim co jde schovejte muže to odvézt hned.
Navíc toto byly takový dobytek že mi lezl do spodního prádla dětem prolezl očkovací průkaz jestli pry tam nemám nějaký akcie…
Největší paradox je ze exekuce byla na bývalého který zde nemá trvalý pobyt a chodi sem jednou dvakrát v týdnu za dětmi. Odvézt chtěl i věci které jsou moje a mam na ně faktury a vše…pračku lednici, sporák dětem postel skříň…židle a stul no snad všechno i bezcene věci hlavě aby vytvořil správy psychicky tlak!!!