Exekutor Vrána, Přerov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1515
11.1.14 22:54
@Anonymní píše:
zkusím poptat půjčku-že bych klidne i celou vyplatu dala jen at je klid, vránovi moje výplata stačit nebude, ale třeba nijaké spol. :nevim:

Lepit exekuci dalším zadlužováním je taková… pitomost!
Nehledě na to, že ti nikdo normální nepůjčí.
Leda tak lichváři, kteří tě oberou a ošidí. Panebože :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 22:57
@anonymouss píše:
Lepit exekuci dalším zadlužováním je taková… pitomost!
Nehledě na to, že ti nikdo normální nepůjčí.
Leda tak lichváři, kteří tě oberou a ošidí. Panebože :zed:

TO VÍM JEN TA BEZMOC A VRÁNA V ZÁDECH :pocitac: TAK ME NAPADÁ VŠE, NENÍ KDO BY SEMNOU OTOM MLUVIL, JINAK JSEM NORMALNÍ ČLOVEK S VYSOKOU ŠKOLOU -HOLD STALO SE MOJE PITOMOST :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.14 22:59

Dluh dela okolo 70 000 plus naklady exe..Takze celkem 100 000 cca bych rekla.
Resi se to stale, protoze manzel to ma za to ze neplatil aliky, ale neplatil je protoze tehdy kdyz mel pritelkyni, ta ho podvedla, on ji miloval odpustil ji, pak z ni vylezlo ze je tehotna a on s ni byl, osvojil dite je zapsany v RL :zed: :zed:A kdyz se pak rozesly, sama rikala ze NIKDY nic chtit nebude, manzelovi bylo tehdy cca 20-22 l…A ona v tom breznu podala exe…Protoze ma nejspis fin..problemy a ma pritele kteryho posloucha „na slovo“.Ale uz okolo 35 000- 40 000kc mame splaceno myslim, ted to nevim jiste.
No je to megera, ma dluhy tak jde na nas pres aliky.Vim ze manzel bymel platit, ale o tom diskuze neni, tezko se me o tom pise, takze prosim nejaky poznaty jako ze je blbej apod..Nepotrebuji slyset protoze vse vim a i on to vi.
Takze asi tak anonym „Verka“

• Citovat
  • Upravit
1515
11.1.14 23:01
@Anonymní píše:
TO VÍM JEN TA BEZMOC A VRÁNA V ZÁDECH :pocitac: TAK ME NAPADÁ VŠE, NENÍ KDO BY SEMNOU OTOM MLUVIL, JINAK JSEM NORMALNÍ ČLOVEK S VYSOKOU ŠKOLOU -HOLD STALO SE MOJE PITOMOST :pocitac: :pocitac:

Tak se dej do kupy a uvažuj racionálně
Lepit dluh dluhem je pitomost i v případě půjček od bank!

Rozhodně si NEBER další půjčky (nikdo ti je nedá).

1. řekni rodičům, že máš problém
2. zavolej na exe úřad a domluv si splátky
3. ŘEŠ tu situaci a to okamžitě

Jestliže ti k 6.1. už obstavili účet, tak to běží mnohem déle.
Tos nevěděla, že máš problém už dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
11.1.14 23:08

Ja bohuzel muzu jen poradit, ze bych se hned v pondeli obratila na nejakou bezplatnou poradnu v okoli - ale jednej hned.

250 000,– neni 8 000,– za revizora, Vrana je jeden z neujspesnejsich exekutoru v CR (pokud ne nejlepsi), takze v jeho zajmu bude te obrat o vse - jednej rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 23:10
@anonymouss píše:
Tak se dej do kupy a uvažuj racionálně
Lepit dluh dluhem je pitomost i v případě půjček od bank!

Rozhodně si NEBER další půjčky (nikdo ti je nedá).

1. řekni rodičům, že máš problém
2. zavolej na exe úřad a domluv si splátky
3. ŘEŠ tu situaci a to okamžitě

Jestliže ti k 6.1. už obstavili účet, tak to běží mnohem déle.
Tos nevěděla, že máš problém už dřív?

vedela, ale byla jsem na rodičáku a pak bez práce, došlo to do stádia že jsem se bála telefony zvedat a ignorovat poštu. jsem sama…ale to se dalo ted vím zpetne furt nijak řešit, už před tím cca rokem jsem byla ve firmě zkusit oddlužení, ale nebyla jsem zamestnana(podmínka).v pondělí tam zavolám jestli se semnou budou bavit.budu slušná, budu pokorná, budu nervozní po…ná strachy, ale doufám…doufám, že něco vyřeším…už kvůli malé a našim

• Citovat
  • Upravit
1515
11.1.14 23:13
@Anonymní píše:
vedela, ale byla jsem na rodičáku a pak bez práce, došlo to do stádia že jsem se bála telefony zvedat a ignorovat poštu. jsem sama…ale to se dalo ted vím zpetne furt nijak řešit, už před tím cca rokem jsem byla ve firmě zkusit oddlužení, ale nebyla jsem zamestnana(podmínka).v pondělí tam zavolám jestli se semnou budou bavit.budu slušná, budu pokorná, budu nervozní po…ná strachy, ale doufám…doufám, že něco vyřeším…už kvůli malé a našim

Takže klasický scénář - „budeme se tvářit, že problém neexistuje, a von se vypaří“.
Akorát v praxi to znamená, že teprve tímto přístupem si na pořádný prúser zaděláváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 23:22
@anonymouss píše:
Takže klasický scénář - „budeme se tvářit, že problém neexistuje, a von se vypaří“.
Akorát v praxi to znamená, že teprve tímto přístupem si na pořádný prúser zaděláváš.

ano tak jsem to prostě celé hnusně zazdila až se stydím, né nadarmo se říká z blbost se platí…Vím to…

• Citovat
  • Upravit
1515
11.1.14 23:24
@Anonymní píše:
ano tak jsem to prostě celé hnusně zazdila až se stydím, né nadarmo se říká z blbost se platí…Vím to…

Tak to hlavně začni řešit, odpovědně.
Ještě pořád máš čas.
Hlavně si neber žádné další půjčky, úvěry ani nic jiného, jasné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
11.1.14 23:28

Anonymní - klid. Jsou to jen peníze a pár kusů nábytku. Nejde o život. Rodičům řekni na rovinu, co se stalo a co hrozí. Fakt se nic horšího stát nemůže. Poschovávejte, co se dá, a se zbytkem se uvidí. Hlavně žádné zbrklé nápady - máš rodinu, a to je nejvíc, to ti žádnej Vrána vzít nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 23:32
@anonymouss píše:
Tak to hlavně začni řešit, odpovědně.
Ještě pořád máš čas.
Hlavně si neber žádné další půjčky, úvěry ani nic jiného, jasné?

ano!

• Citovat
  • Upravit
16694
12.1.14 09:23

Anonymní, teď je fakt nejdůležitější říct to rodičům. Pak můžete spolu přemýšlet, co dál. Osobní bankrot jde v případě, že nemáš pohledávky vůči státu (VZP apod.) a že je to dluh u min. dvou společností (např. banka a telefonní, nebo dvě různé banky). Švagrová byla taky na rodičáku, když jí insolvenci povolili, ale musela se za ní zaručit maminka, že část jejího dluhu bude platit ona. Ale rozběhnout bankrot taky nějakou chvíli trvá a hlavně, jak se Vrána dozví, že vyhlašuješ bankrot, tak tuplem naběhne a posbírá vše, takže hlavně to nezmiňovat vykonavatelům exekuce. V jejich zájmu není tvoje postupné splacení dluhů, v jejich zájmu je z tebe vytřískat maximum v co nejkratším čase. Ale jak tu někdo psal…jsou to jen peníze a věci. Já vím, že se to píše dobře, sama jsem byla na pokraji zhroucení, když mi odvezli kolo :roll:. Ale věřím, že s rodiči něco vymyslíte. Hlavně jednat rychle, hned zítra začít obvolávat a řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.14 11:53

Holky a kdy ti jeho poskoci přijedou když jednoduše nemáme exekuci z čeho splácet navíc splátky co požaduje jsou nereálné, věci olepené jsou, tak kdy si přijedou asi pro věci? Jak dlouho jim to bude trvat? Domluva s ním žádná není(máme nedoplatek na plynu a elektrice, což je pro nás důležitější, zasílali jsme mu i kopie faktur).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.14 12:27

Ahoj anonymní jsem zakladatelka, jaky výši máte dluh na plyně? janka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.14 12:30
@Anonymní píše:
Ahoj anonymní jsem zakladatelka, jaky výši máte dluh na plyně? janka

v tuhle chvíli kolem 35tis.