Exekutor Vrána, Přerov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5310
26.4.14 22:42

@katula9 moc děkuju za informaci když o tom ještě něco zjistíš tak sem dej prosím odkaz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
26.4.14 23:11

Orčitě taky s tím haj***kem těd s bratrem bojujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
27.4.14 00:01

Takze exekutori jsou pip a dluznici chudaci, co musi platit svoje dluhy? Kdyby si dluhy neudelali, nic by neplatili. Financni gramotnost, resp. negramotnost me fascinuje. Zkuste se podivat z druhe strany, nekdo Vam dluzi a neplati, budete to tolerovat? Pochybuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
27.4.14 00:16

@Jogrr Bohužel v dnešní době je všechno na dluh platy nízké a náklady na život stále stoupají!!! A pokud se do toho člověk dostane nedopatřením tak opravdu chudak je!!! A myslím že psát takovej příspěvek zrovna na Vránu je trochu z cesty, stačí napsat jeho jméno do vyhledavače a nebo si pustit černé ovce. Vzít ledničku s lékami pro dítě mi opravdu moc normální nepříjde!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
27.4.14 00:36

Zvlastni uvazovani, platy nizke, musim si pujcit a prekvapive musim i ty pujcky platit. Neobhajuju exekutory, Vranu neznam, ale fascinuje me, ze se tu obecne na exekutory plive, pritom kdyby lidi pujcky platili, nesetkali by se s nimi. Jestli ono to nebude i tim, ze mistni diskutujici jsou z tabora dluzniku. Byt z tabora veritelu, uz by se vedla ohniva diskuse jak jsou lidi nemoralni, neplni svoje zavazky apod. Pracuji mimo exekutorsky obor, nikdo mi nedluzi a nemam zadny uver, jde mi o ten jednostranny hloupy pohled mistnich dluznic. Zejmena te, co rok dela mrtveho brouka a pak popisuje jak bude schovavat vybaveni do sena. Takove nelituji a naopak preju exekutorum, aby z nich dluhy vymohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
27.4.14 01:16

@Jogrr, muzete vystoupit z teto diskuze? Bude to tak lepsi. A modlete se, at Vas to ani neprimo nepostihne! Ja taky nemam a nikdy nemela zatim problem s exekutory, ale mohla bych do toho rychle vlitnout, protoze moje mamka treba dluhy ma a bydli v me chalupe a nechce se mi ani domyslet, kdyby neplatila a nerekla mi to!..A myslim si, ze kazdej clovek, kdyz je v tizi, je sam jen s ditetem muze mit zkrat a proste nereagovat na vyzvy…tak proc takove lidi hned odsuzujete? Radsi odejdete a sirte rozumy jinde. Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
27.4.14 01:31

Naprosto souhlasim s @Dadulka75 Já dluhy taky nikdy nemela a muj chlap taky ne!!! ale bohuzel v 18 rucil sve matce ktera nutne potrebovala pujcku, a to ze neplati zjistil az mu prisla exekuce na plat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
27.4.14 01:45

@katula9 to je hloupost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.14 08:23
@Jogrr píše:
Takze exekutori jsou pip a dluznici chudaci, co musi platit svoje dluhy? Kdyby si dluhy neudelali, nic by neplatili. Financni gramotnost, resp. negramotnost me fascinuje. Zkuste se podivat z druhe strany, nekdo Vam dluzi a neplati, budete to tolerovat? Pochybuju. :hug:

To ses zaregistroval/la proto, abys nám napsal/a takovéto moudro??
TAk to skutečně nutné nebylo. Ale už se stalo.
Tak :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.14 08:33

Něco pro podobně smýšlející jedince:
http://zpravy.aktualne.cz/…02590604f2e/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
27.4.14 09:00

@farska, mne se z toho Ceska chce jeste vic blit…bydlim totiz v Rakousku uz roky a s necim takovym jsem se tu ani me okoli nesetkala. Totalni vrchol. A ted ti zlodeji chteli po mamce, aby si ty pujcky sloucila a tim padem by se ten dluh opet zvetsil a prodlouzil. Jsem ji to razne zarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
27.4.14 09:06
@Dadulka75 píše:
@farska, mne se z toho Ceska chce jeste vic blit…bydlim totiz v Rakousku uz roky a s necim takovym jsem se tu ani me okoli nesetkala. Totalni vrchol. A ted ti zlodeji chteli po mamce, aby si ty pujcky sloucila a tim padem by se ten dluh opet zvetsil a prodlouzil. Jsem ji to razne zarazila.

Tak maticka je dluznice a zlodeji jsou exekutori, pchch, zvracene mysleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.14 09:06
@Dadulka75 píše:

Asi to maji to nastaveno jinak. Urcite nehazeji obycejne dluzniky do chrtanu vyderacske mafie s gustem a s drzosti, s jakou se to deje tady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.4.14 09:08

Hlavně se exekutorům případně nezmiňujte, že řešíte oddlužení. Přijeli by zabavovat hned ten den, protože by jinak přišli o peníze.
S Vránou máme taky své zkušenosti. Přijeli kvůli bráchovi k našim. Já tam tehdy přijela s ročním synem na kole (on v cyklosedačce). Domů jsem musela pěšky, protože kolo mi tam zabavili a rovnou odvezli. Brácha žádné děti nemá, bylo víc než evidentní, že kolo je moje. Dovolili mi z něj sundat cyklosedačku, protože měla minimální hodnotu. Bohužel papíry od kola sebou běžně nevozím. Ono absolvovat potom cestu z HK někam do Přerova nebo ke Zlínu (už si nepamatuji, kde je ten sklad zabavených věcí) na vlastní náklady pro svoje věci, které se tedy po měsíci tahanic povedlo z žaloby vyloučit, je taky príma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.14 09:08
@Jogrr píše:
Tak maticka je dluznice a zlodeji jsou exekutori, pchch, zvracene mysleni.

Jakýpak dlužník, snad „vydlužitel“??
Když už to máš takhle zmáklý, nebylo by špatné si přečíst nový OZ. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel