Exekutor Vrána, Přerov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3480
11.1.14 21:40

@MartinKa36 snim jo, ale u me kamaradky byl primo Vrana, aspon se tak predstavil a prvni co ve dveri rekl,,nemyslete si ze se tady budu zouvat, arogantni hnup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
11.1.14 21:41

Nevím já nemněl tu čest ale bojim se bojim jednom mně ukradly peněženku a tak u mně může klidně zaťukat exekutor kůli fake dluhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 21:42

Jsou tu dve male decka, kterym neco vzit tak jak jim to vysvetlime, chce se mi ze vseho plakat. zkusime neco schovat. nechce se mi zit. nemam na to.co bude dal, proboha. teprve prisel exekucni prikaz na plat, ale na uctu financni prostredky nejsou, takze asi to dojede do stadia polepeni majetku, jak dlouho to muze trvat, vite nekdo?

• Citovat
  • Upravit
3480
11.1.14 21:42

@MartinKa36 tak jsi nahlasila kradez na policici, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.1.14 21:43
@MartinKa36 píše:
Nevím já nemněl tu čest ale bojim se bojim jednom mně ukradly peněženku a tak u mně může klidně zaťukat exekutor kůli fake dluhu.

ty jo, mně před vánoci, byla neděle, hned v pondělí ráno jsem běžela po úřadech, vystála frontu na řidičák :zed: zablokovala všechny karty, parádní to bylo, t mě nestraš ještě s nějakým dluhem :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.1.14 21:43

@terinka4444 vidím, že to byl u vás taky mazec 8o Já litovala, že mi půl roku předtím zemřel pes, protože kola byla v ohradě u boudy. Zajímalo by mě, jestli by přijeli toho psa odstřelit, protože když viděli, že jsem kolo zamkla, šli si do auta pro štípačky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
11.1.14 21:44

@terinka4444
Jestli krádež občanky nahlásíte, tak jste z obliga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
11.1.14 21:50

Houby někdo si na tebe vezme půjčku a ty pak musíš dokazovat u soudu že jsi to nebyl ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.1.14 21:52
@anonymouss píše:
@terinka4444
Jestli krádež občanky nahlásíte, tak jste z obliga.

ty jo, to mně nenapadlo, obchoďák, neděle, stříbrná, narváno a já přišla o peněženku z kabelky. Volat policajty mi přišlo naprosto k ničemu :oops: tohle mě nenapadlo :think: karty jsem blokla, hned v pondělí nahlásila na úřadu u občanky i řidičáku krádež, ale policajti nám přišli naprosto k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
11.1.14 21:53

@terinka4444 S Tunklem jsem měla co pořízení… dluh na pojišťovně na 21tis. Domluvil mi splátky sice na 1500 ale zase jsem to měla rychle splacené a dal mi jistotu že mě to nechá splatit a nic hrotit nebude. No poslední splátku jsem platila před měsícem a dobře to dopadlo.
Exekutoři jsou hnus :poblion: Státem posvěcená mafie no.

Co tu čtu je šílené :( :pocitac: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.1.14 21:54
@Anonymní píše:
Jsou tu dve male decka, kterym neco vzit tak jak jim to vysvetlime, chce se mi ze vseho plakat. zkusime neco schovat. nechce se mi zit. nemam na to.co bude dal, proboha. teprve prisel exekucni prikaz na plat, ale na uctu financni prostredky nejsou, takze asi to dojede do stadia polepeni majetku, jak dlouho to muze trvat, vite nekdo?

podívej, hlavně se snaž zachovat klid. Na jak velkou částku je exekuce? Na koho je psaná exekuce? Jaký má ten člověk vztah k nemovitosti? Je zaměstnaný? Má stálý plat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.1.14 21:59
@TereuliJa píše:
@terinka4444 S Tunklem jsem měla co pořízení… dluh na pojišťovně na 21tis. Domluvil mi splátky sice na 1500 ale zase jsem to měla rychle splacené a dal mi jistotu že mě to nechá splatit a nic hrotit nebude. No poslední splátku jsem platila před měsícem a dobře to dopadlo.
Exekutoři jsou hnus :poblion: Státem posvěcená mafie no.Co tu čtu je šílené :( :pocitac: :pocitac: :zed:

to my si ještě užili se Studenou z Přerova, tahle bezvadná poctivá paní http://prerov.nejlepsi-adresa.cz/…eurcito-8370
Stále ten manžel, vím, že je to všechno jeho chyba, jen jeho vina, ale to chování, tři roky nezaplatil popelnice 308 koru za rok, čtvrtý rok už bydlel a byl hlášený u nás na druhém konci republiky, ale tuším někdy dubna, takže mu za část čtvrtého roku dělaly ty popelnice 98,– dostal od Studený 4 exekuce, každou na 308 a čtvrtou na 98- Ke každé si naúčtovala svých cca 8000,– poplatky, ikdyž to bylo vymáhané v době, kdy už ten dluh byl takže to mohla sečíst a vymáhat naráz, ne, proč by. Tohle už naštěstí pak novelou zatrhli, dluhy musí sečíst, my to ještě vyžrali v době, kdy mohli.

Příspěvek upraven 11.01.14 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
11.1.14 21:59

@MartinKa36 @terinka4444

Ale s papírem od policie (hlášení o krádeži OP) se prokazuje mnohem snáz, že jste si tu půjčku nemohli vzít :)
Takže pro příště - nahlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 22:02

@erinv veritelem je G-money bank. Treba a to by byl zazrak by to stalo za vyzkouseni.

• Citovat
  • Upravit
2
11.1.14 22:02

Dlužníka s dluhama alespoň oficiálně vystěhujte na obecní/městský úřad a svorně tvrďte, že tam již delší dobu nežije, nespí, nepřebývá,… Člen rodiny by toto v zájmu jejího zachování měl udělat dobrovolně a sám hned, když ví, že exekuce řešit nemůže (také to mám za sebou :zed: )
http://www.iure.org/…evi-exekutor - Zajímat vás bude asi hlavně vylučovací žaloba.
Majetek můžete přepsat na nezletilé děti - jim na to za žádných okolností nesmí sáhnout!
Stejně jako např. na darované věci, prodané věci - sepsat kupní smlouvu na prodej staré televize za 100 kč někomu opravdu spolehlivému bez dluhů a mít ji v pronájmu také není tak složité :)
Dále bych dle vaší situace rozhodně poradila právníka - v těžké situaci pomůže i právní poradna zdarma, podle místa bydliště třeba jen online…
Rozhodně nic neodkládejte a jednejte hned a rychle, dokud máte čas.
Neházejte flintu do žita, i mistra Vránu někdo musel učit si utřít zadek :D

Hlavně pevné nervy a chladnou hlavu.

Budu držet palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel