Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No tak si ho kup v čechách..
No bude to boj, to je fakt hrůza
Ale třeba ani nikdy další dítě mít nebudu a zabývám se tím úplně zbytečně. Aspoň mám ale co dělat, když jsem opět sama doma ![]()
PetiteFillette píše:
Nechci srovnávat kvalitní drahé kočárky s polskýma napodobeninama. Jenže jsem bohužel ovlivněnáA asi neexistuje způsob, jak bych takové a podobné věci vyzkoušela osobně. Leda bych do kočárků zkoušela starší dítko
A ten přídavný koš se musí oddělat, když chceš dítě položit ne?? Zas nosit koš s nákupem v ruce..
Koš se vyndavat nemusí. Špatně se do něj leze, ale má postranní otvory a těmi lze vyndat, nebo zase vsunout menší věci. Třeba origoš pláštěnku na Mutsy, kdo zná, tak nemusím vysvětlovat, tím nevyndám, ale třeba botičky tam šoupnu, nebo láhev s mým pitím také. Nikomu nevnucuji, jen píšu, že já jsem spokojená a zajímá mě, jestli najdeš nějaký, dle tvého, ideální kočárek. ![]()
Teď jsem třeba našla tento http://www.detske-kocarky.cz/…ky--987.html?… , ale zase nevím, jestli je sportovní sedačka naklápěcí, nebo jsou polohovatelné ty součásti. Že nemá brzdu, bych i přežila, stejně už s dvěma dětma bych toho na bruslích moc nenajezdila ![]()
No jelikoza ma PetiteFillette jeste spustu casu, tak urcite jo.
Ja si asi poridim zebrinak, tim nic nezkazim.
kolozubka píše:PetiteFillette píše:Koš se vyndavat nemusí. Špatně se do něj leze, ale má postranní otvory a těmi lze vyndat, nebo zase vsunout menší věci. Třeba origoš pláštěnku na Mutsy, kdo zná, tak nemusím vysvětlovat, tím nevyndám, ale třeba botičky tam šoupnu, nebo láhev s mým pitím také. Nikomu nevnucuji, jen píšu, že já jsem spokojená a zajímá mě, jestli najdeš nějaký, dle tvého, ideální kočárek.
Nechci srovnávat kvalitní drahé kočárky s polskýma napodobeninama. Jenže jsem bohužel ovlivněnáA asi neexistuje způsob, jak bych takové a podobné věci vyzkoušela osobně. Leda bych do kočárků zkoušela starší dítko
A ten přídavný koš se musí oddělat, když chceš dítě položit ne?? Zas nosit koš s nákupem v ruce..
Tak to mě zajímá taky, ale obávám se, že je to asi utopie
![]()
Klasický hluboký kočár ne-e, já vím, že jsem hrozná, ale když mě se takové kočárky nelíbí ![]()
http://www.detske-kocarky.cz/…y--1274.html?…
A co tenhle ? Ten se mi libi, nevim vsak jak v praxi. Nic takovyho tady treba moc nemaji, a kdyz uz, tak min. 700 euro a vys. Proste za takovou cenu a neco takovyho tu fakt neni.
Už jsem se na něj taky dívala. Když bych se vzdala brzdy a teleskopické rukojeti.. Je dle mého dost těžký. Sportovní verze 15kg, když si k tomu připočtu cca 12-13kg dítko a 5kg nákup, tak jsem na nějakých 33kg. Zdá se to jenom mě hrozně moc? Na to jsem se dívala, že je dobrý ten Mutsy.. Ach jo, musíte si o mě myslet, že jsem uplně praštěná ![]()
Teď jsem ještě objevila tento: http://www.detske-kocarky.cz/…ky--433.html?… Jdu ho prozkoumat ![]()
Ne to si nemyslim ze jsi prastena. To si prave ja myslim o sobe podle toho jak jsem vcera okukovala. Ja jsem koukala na tu vahu, ale myslim ze tech 15 je prumer, samozrejme jsou i lehci. Kolik ma teda mit a je to vubec realny ? Ono zalezi kde clovek bydli a kam vsude by ho musel tahat. Stejne ho taham treba kdyz ho davam do auta a tak ne ? Pokud teda nekdo nebydli ve ctvrtym patre bez vutahu
jako jsem bydlivala ja a bez moznosti dat kocar do sklepa nebo kocarkarny. V tom pripade je i 5 kg hodne.
Ten taky neni spatnej, zadna zmuchlana buchta, hezkej tvar. Hlavne vim, ze nechci trojkolku, zkousela jsem s tim a neni to stabilni. Samozrejme me ted ukamenujou ti co trikolku maji. Nejlepsi na ovladani a stabilitu jsou ty otocny predni dve kolecka. Tak tim jsem si jista. Co dal ?
Sama nevím, co je ideální váha
Pro mě je třeba víc důležité utáhnout ten kočár v čerstvě napadaným sněhu, než do auta. Tam ho netaháš půl hodiny. Kdežto kolikrát s nákupem jo.. Nerada bych dopadla jako vloni, kdy jsem nemohla vyjet s kočárem, protože jsem to prostě neutáhla. Takže jsem vždycky čekala, až manžel přijde domů a 3OOm do obchodu jsem jezdila autem nebo pěšky. Možná se to zdá jako malichernosti, ale mám vzpomínky celkem čerstvé a jsou pro mě věci důležité a míň důležité.. Chlap by mi na moje požadavky řekl, že si vymýšlím ptákoviny, ale přece jen, s tím kočárem strávím dost dlouhou dobu na to, abych ho začala nenávidět za jeho mouchy
a na druhou stranu bude stát dost peněz na to, abych ho za chvilku prodávala a kupovala další. Nehledě na to, že bych si martyriem vybírání prošla v tom případě několikrát že.
Huffmanka píše:
Ten taky neni spatnej, zadna zmuchlana buchta, hezkej tvar. Hlavne vim, ze nechci trojkolku, zkousela jsem s tim a neni to stabilni. Samozrejme me ted ukamenujou ti co trikolku maji. Nejlepsi na ovladani a stabilitu jsou ty otocny predni dve kolecka. Tak tim jsem si jista. Co dal ?
No já už to o těch trojkolkách psala. Někdo mi může oponovat, že to není pravda, že jsou stabilní dostatečně, ale za tímhle si stojím a je to pro mě nejdůležitější: trojkolku ne.
Co dál? Pak taky asi záleží na tom, kde všude budeš jezdit. Silnice, chodníky jsou jasný. A dál co? Les, polní cesty, tráva, MHD?
Moon je strašně nízkej…myslím tím korbička…je to až nepřirozený…nebo mě to tak příjde…
Jukni sem:
a přesněji na verzi X5. jsou to polský stránky,ale jde tomu rozumět v pohodě.
hmmm, tak ty sránky mě hází na nějaký nesmyslný dopravce…
tak nic, najdi si na webu kočárek SOJAN X5. Oproti webuz má ale doopravdy korbičku dlouhou 88 cm a ne nějakých 75 nebo kolik to uvádějí…