Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40780
16.5.16 09:21
@Regina Hero píše:
@free333 potřebu sexu máme všichni od přírody, co ti brání ten přebytek energie vybít na vlastním muži? Napadá mě akorát nedostatečné uspokojení s tím, co je doma a proto ta touha vyzkoušet nový objekt, že by to mohlo být lepší…
Neber to tedy moc osobně, mohlo by to vyznít hůř než jsem to myslela… jen dumám nad příčinou… protože to nemůžu pochopit…

Já si vybíjím, pořád…pořád…
tak utíkám do práce, hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30212
16.5.16 09:22
@Regina Hero píše:
no ale ze strany tvé ženy tam nějaké ty poztrácené kytičky byly, že?

No myslím že ne.. Tedy o ničem nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.5.16 09:23

@Honza 12 Taktak. Pro někoho je ta stejná partnerka po X letech už dost okoukana a čerstvé maso je prostě čerstvé maso. ;)

• Citovat
  • Upravit
69235
16.5.16 09:24
@Honza 12 píše:
Tak když to upravím do svého vidění světa. Ahoj miláčku, dneska jsem potkala chlápka, to ti byl kocour.. Ty svaly.. Hm.. Ale neboj, mám tebe nic nebylo pojď na to. :dance:
ˇKdyž by to mělo být férový:Ahoj miláčku, dneska jsem potkala chlápka, to ti byl kocour.. Ty svaly.. Hm.. Ale neboj, mám tebe nic nebylo pojď na to. :dance:Ale ty jo, máš stěstí, že jsem si šukem nechtěla rozbít rodinu, protože to bylo to jediný, co mě udrželo na uzdě, kdyby blbej šuk nerozbíjel rodinu…mňauuu…ty jo, jako předehra dobrý, to by bylo chutí na sex v domácí ložnici
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30212
16.5.16 09:25
@Regina Hero píše:
@free333 potřebu sexu máme všichni od přírody, co ti brání ten přebytek energie vybít na vlastním muži? Napadá mě akorát nedostatečné uspokojení s tím, co je doma a proto ta touha vyzkoušet nový objekt, že by to mohlo být lepší…
Neber to tedy moc osobně, mohlo by to vyznít hůř než jsem to myslela… jen dumám nad příčinou… protože to nemůžu pochopit…

Ale to není o tom, že by bylo nedostatečné uspokojení doma, nebo zkoušet, jestli je to s jinou lepší.. Jak bych to tak jen popsal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
16.5.16 09:26

Mě teda začne přitahovat jiný chlap jedině, když se mi ten můj nějak citově vzdaluje a odcizuje. Já si pak víc zacvičím, víc uklízím. To mi přijde smysluplnější, než se s někým spustit a zničit tak vše.
A hned jak se to u nás zase vrátí do normálu, tak je to okouzlení pryč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.5.16 09:27
@Honza 12 píše:
Tak když to upravím do svého vidění světa. Ahoj miláčku, dneska jsem potkala chlápka, to ti byl kocour.. Ty svaly.. Hm.. Ale neboj, mám tebe nic nebylo pojď na to. :dance:

tak říct mi tohle chlap, tak bych ho poslala k té kočičce nafurt… navíc si myslím, že člověk tohle nastavení z druhého vycítí… já bych to prostě nesnesla… ale třeba je více těch, kterým by to nevadilo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.5.16 09:28
@Honza 12 píše:
Ale to není o tom, že by bylo nedostatečné uspokojení doma, nebo zkoušet, jestli je to s jinou lepší.. Jak bych to tak jen popsal?

Ve vedlejším vlákně o milenci je to popsané celkem dobře :P

• Citovat
  • Upravit
30212
16.5.16 09:30
@terinka4444 píše: ˇKdyž by to mělo být férový:Ahoj miláčku, dneska jsem potkala chlápka, to ti byl kocour.. Ty svaly.. Hm.. Ale neboj, mám tebe nic nebylo pojď na to. :dance:Ale ty jo, máš stěstí, že jsem si šukem nechtěla rozbít rodinu, protože to bylo to jediný, co mě udrželo na uzdě, kdyby blbej šuk nerozbíjel rodinu…mňauuu…ty jo, jako předehra dobrý, to by bylo chutí na sex v domácí ložnici

Tak jistě.. Máš naprostou pravdu.. A tomu se říká úcta, láska a důvěra. To že má chutě na jiný chlapy je normální.. Prostě se s tím musí popasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.5.16 09:31

Jsou prostě lidé, kterým stačí jeden partner. Pak jsou lidé, kteří upadnou do stereotypu a řeší to bokovkou. Ani nemusí být v tom původním vztahu nespokojení. Je to a různý a hodně individuální.

• Citovat
  • Upravit
30212
16.5.16 09:32
@Regina Hero píše:
tak říct mi tohle chlap, tak bych ho poslala k té kočičce nafurt… navíc si myslím, že člověk tohle nastavení z druhého vycítí… já bych to prostě nesnesla… ale třeba je více těch, kterým by to nevadilo… :nevim:

Tak ematickej a citlivej chlap tohle doma neříká. To si řekne s chlapama, ta má kozy, tu bych teda vohnul.. A přitom víme sami, že se nikdy nic takovýho nestane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.5.16 09:34
@Honza 12 píše:
Tak jistě.. Máš naprostou pravdu.. A tomu se říká úcta, láska a důvěra. To že má chutě na jiný chlapy je normální.. Prostě se s tím musí popasovat.

lidi jsou asi fakt různí, proto si asi nemůžeme rozumět. Mně se líbí jiní chlapi, jako myslím, že ocením a řeknu, ty jo, to je fakt pěknej chlap. Ale to je tak všechno, nenapadne mě, ty jo, s tím bych šoupala, na toho mám tedy chuť. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109473
16.5.16 09:36
@takymanžel píše:
@Venetia Že to s tou láskou tak horký nevidíš.

S tou jeho láskou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.5.16 09:36

Tedy jako řeknu si sama pro sebe, manželovi to neříkám, jako on mně neříká, vidělas ji, to je kus ženské. Chtěla jsme tím napsat, že to, že vidíš atraktivní protějšek přeci neznamená, že hned ti vytane na mysli, na toho bych skočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30212
16.5.16 09:38
@terinka4444 píše:
lidi jsou asi fakt různí, proto si asi nemůžeme rozumět. Mně se líbí jiní chlapi, jako myslím, že ocením a řeknu, ty jo, to je fakt pěknej chlap. Ale to je tak všechno, nenapadne mě, ty jo, s tím bych šoupala, na toho mám tedy chuť. :nevim:

Však v pořádku, tak je dobře že tu každý popisuje, jak funguje. To ti otevře mysl a ukáže ti, jak lidé myslí. A pak se na to člověk umí líp podívat z nadhledu, a né svým omezeným pohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí