Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše:
Ale zas na druhou stranu, když to doma skřípe, tak je lepší na tom máknout doma a nepouštět se do žádného dobrodružství. Nevěra, když to doma klape, může být zničující, protože nevěrník hledá něco, co mu doma chybí. Nevěra, když je to doma paráda nemusí končit tak zle.
a proč by tedy byl člověk nevěrný, když je to doma paráda? Leda snad takový, který musí nutně sbírat čárky za každou sukni, která se mihne kolem… a s takovým to určitě doma taková paráda není…
@takymanžel píše:
Nemám na ně čas.Myslím ani na ty chutě.
To ti závidím..
@Regina Hero píše:
a proč by tedy byl člověk nevěrný, když je to doma paráda? Leda snad takový, který musí nutně sbírat čárky za každou sukni, která se mihne kolem… a s takovým to určitě doma taková paráda není…
Protože má hodně temperamentu. A doma to s ním klidně může bejt paráda.. ![]()
@Honza 12 píše:
Protože má hodně temperamentu. A doma to s ním klidně může bejt paráda..
víš, jak se krotí temperamentní hřebec? Musí dostat pána, který ho zkrotí. Jezdec, který jeho temperament nezvládá, na něm nejezdí, většinou se k němu ani nepřiblíží. Až silná ruka takový temperament zvládne.
@terinka4444 píše:
a jak k tomu přijde zbytek té rodiny? Já to nechápu, jak vlastní článek rodiny může riskovat zničení celé té rodiny jen kvůli šuku. Nepochopím, já tohle prostě nikdy nepochopím.
Tohle je to.. Chjo, to už si asi s jinou nezašoupu, protože si to doma nechci pokazit.. Proč ti blbej šuk musí ničit rodinu? Ale riskovat nebudu.. ![]()
@Honza 12 píše:
To není o temperamentu, ale o sobectví. Když mi na někom záleží, tak svůj temperament krotím a nechám si zajít chuť.
@Honza 12 píše:
temperamentem myslíš konkrétně co? Jako sexuální pud? Jako že je to kapitán „Furtmustál“?
Temperament neznamená sexuální mlátička… zahýbat jen tak ze sportu? Fuj, hnusárna nejvyššího kalibru… důkaz, že svého parnera/partnerku nemiluji a že si ho dost nevážím, protože dokážu něco takového dělat… pak má být ten člověk sám zodpovědný a nevázat se k druhému člověku a neslibovat lásku a věrnost, ale zůstat volný a užívat si… a neobelhávat partnera, ale říct mu to narovinu hned na začátku svádění… to by bylo fér…
@Honza 12 píše:
Tohle je to.. Chjo, to už si asi s jinou nezašoupu, protože si to doma nechci pokazit.. Proč ti blbej šuk musí ničit rodinu? Ale riskovat nebudu..
a kdyby sis mohl zašoupat s jinou, přestože máš doma svou partnerku, aniž by ti hrozilo rozbití rodiny, tak bys šel a šoupal? A proč?
@Honza 12 píše:
Tohle je to.. Chjo, to už si asi s jinou nezašoupu, protože si to doma nechci pokazit.. Proč ti blbej šuk musí ničit rodinu? Ale riskovat nebudu..
když chce šoupat s jinýma, ať se neváže a nepořizuje si rodinu… pak může denně třeba s deseti jinýma…
@Katy 7 píše:
To není o temperamentu, ale o sobectví.Když mi na někom záleží, tak svůj temperament krotím a nechám si zajít chuť.
Takhle to u mě funguje.. Letité zkušenosti..
@terinka4444 píše:
a kdyby sis mohl zašoupat s jinou, přestože máš doma svou partnerku, aniž by ti hrozilo rozbití rodiny, tak bys šel a šoupal? A proč?
Jak proč? To je snad jasný né.. Nějaká pěkná micinka.. Mňaau. ![]()
@Regina Hero píše:
temperamentem myslíš konkrétně co? Jako sexuální pud? Jako že je to kapitán „Furtmustál“?
Temperament neznamená sexuální mlátička… zahýbat jen tak ze sportu? Fuj, hnusárna nejvyššího kalibru… důkaz, že svého parnera/partnerku nemiluji a že si ho dost nevážím, protože dokážu něco takového dělat… pak má být ten člověk sám zodpovědný a nevázat se k druhému člověku a neslibovat lásku a věrnost, ale zůstat volný a užívat si… a neobelhávat partnera, ale říct mu to narovinu hned na začátku svádění… to by bylo fér…
No jo život je boj.. chci rodinu, tenhle můj vztah je super svoju miluju.. Tak holt nic nebude… Si radši zaběhám. Jaro je nejhorší.. A pak vypráším kožich té svojí.. ![]()
@Honza 12 píše:
Ty jsi v klidu, ty jsi nic neslíbil. Ženatí to mají horší.
@terinka4444 píše:
To si vždycky vzpomenu na tu větu, že manželka se stará, abych neměl na milenku ani prachy a ani čas
@jipo píše:
Ty jsi v klidu, ty jsi nic neslíbil. Ženatí to mají horší.
Taky pravda..
Ale i tak by jí to vadilo..