Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
16.5.16 09:04
@Honza 12 píše:
Jak proč? To je snad jasný né.. Nějaká pěkná micinka.. Mňaau. 8)

promiň, ale to není jasné…ale zase tvé příspěvky fakt chlapa degradují jen na to temperamentní neovládající se zvíře, zmítané pudama…mňau. Ty fole, no to je hrozný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.5.16 09:07
@terinka4444 píše:
promiň, ale to není jasné…ale zase tvé příspěvky fakt chlapa degradují jen na to temperamentní neovládající se zvíře, zmítané pudama…mňau. Ty fole, no to je hrozný. :zed:

jo, přesně tak… chudáček zvířátko, jaro s ním šije… tak ještě že jsou i mezi chlapy rozdíly… mňau… u Honzy to vidím spíš jako nějakou pomstu ženám nebo odplatu za to, že ho ta jeho zklamala… tak teď je velký chlapák a „zmítají s ním pudy“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40801
16.5.16 09:07
@Honza 12 píše:
No jo život je boj.. chci rodinu, tenhle můj vztah je super svoju miluju.. Tak holt nic nebude… Si radši zaběhám. Jaro je nejhorší.. A pak vypráším kožich té svojí.. :mrgreen:

Musíme bojovat…
Já když mám kolem ovulace, tak bych nejradší prozkoušela nějakého neokoukaného chlapa…ale taky bojuju :mrgreen:
Mě třeba včera pomohlo umýt všechna okna, všechno vygruntovat atd. atd. a pak až jsem se zklidila, věnovat se tomu svému :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
16.5.16 09:08
@terinka4444 píše:
promiň, ale to není jasné…ale zase tvé příspěvky fakt chlapa degradují jen na to temperamentní neovládající se zvíře, zmítané pudama…mňau. Ty fole, no to je hrozný. :zed:
:mrgreen: Chtěl jsem podotknout, že to vypadá, že si žen moc neváží. Asi to bude výchovou. Mě to táta vtloukal do hlavy co si pamatuju. Řek bych tak od pěti let. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.5.16 09:08

@Honza 12 By mě zajímalo obráceně, jak by se ti líbilo, v hypotetickém světě, kdy šuk nerozbíjí rodinu, jak přijde manželka domů a řekne: Dneska byl svělej den miláčku, to jsem ti potkala temperamentního samce, bože to bylo tělíčko, ten měl ptá… a co ten s ním uměl, vrrrrr, ještě se mi klepou nohy, jen si na to vzpomenu. To byl zážitek. A jak ty si se měl, co si dáme k véče dobrýho, co děti, už dělaly úkoly? No mažu do sprchy, pusinku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.5.16 09:09
@free333 píše:
Musíme bojovat…
Já když mám kolem ovulace, tak bych nejradší prozkoušela nějakého neokoukaného chlapa…ale taky bojuju :mrgreen:
Mě třeba včera pomohlo umýt všechna okna, všechno vygruntovat atd. atd. a pak až jsem se zklidila, věnovat se tomu svému :*

tohle moc nechápu, jsem prostě jiná… miluji svého muže a když mám chuť, tak se pomiluji s ním… nikdy jsem neměla ani nejmenší potřebu prozkoumat jiného chlapa, když mám toho svého a máme se rádi… a díkybohu za tohle moje nastavení, jinak bych asi skákala z chlapa na chlapa jako rýma… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
16.5.16 09:12
@Regina Hero píše:
tohle moc nechápu, jsem prostě jiná… miluji svého muže a když mám chuť, tak se pomiluji s ním… nikdy jsem neměla ani nejmenší potřebu prozkoumat jiného chlapa, když mám toho svého a máme se rádi… a díkybohu za tohle moje nastavení, jinak bych asi skákala z chlapa na chlapa jako rýma… ;)
:mrgreen: :mrgreen: Opravdu trefné. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.5.16 09:12

@Regina Hero :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jako školková rýma, ta na tebe skočí, jen se mihneš ve dveřích šatny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40801
16.5.16 09:14
@Regina Hero píše:
tohle moc nechápu, jsem prostě jiná… miluji svého muže a když mám chuť, tak se pomiluji s ním… nikdy jsem neměla ani nejmenší potřebu prozkoumat jiného chlapa, když mám toho svého a máme se rádi… a díkybohu za tohle moje nastavení, jinak bych asi skákala z chlapa na chlapa jako rýma… ;)

Já si myslím, že to bude nějakým nastavením, člověk opravdu za to nemůže a nezbývá než bojovat rozumem a nepokazit si to.
Bylo by to škoda a zbytečné problémy.
Nebo možná přebytky energie, nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
16.5.16 09:15
@Regina Hero píše:
jo, přesně tak… chudáček zvířátko, jaro s ním šije… tak ještě že jsou i mezi chlapy rozdíly… mňau… u Honzy to vidím spíš jako nějakou pomstu ženám nebo odplatu za to, že ho ta jeho zklamala… tak teď je velký chlapák a „zmítají s ním pudy“ :mrgreen:
Úplně vedle jak ta jedle.. Takhle jsem to měl s touhama vždycky. A deset let v manželství, bez ztráty kytičky..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
16.5.16 09:16
@free333 píše:
Musíme bojovat…
Mě třeba včera pomohlo umýt všechna okna, všechno vygruntovat atd. atd. a pak až jsem se zklidila, věnovat se tomu svému :*

Přesně.. Super. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.5.16 09:18

@free333 potřebu sexu máme všichni od přírody, co ti brání ten přebytek energie vybít na vlastním muži? Napadá mě akorát nedostatečné uspokojení s tím, co je doma a proto ta touha vyzkoušet nový objekt, že by to mohlo být lepší…
Neber to tedy moc osobně, mohlo by to vyznít hůř než jsem to myslela… jen dumám nad příčinou… protože to nemůžu pochopit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.5.16 09:19
@Honza 12 píše: Úplně vedle jak ta jedle.. Takhle jsem to měl s touhama vždycky. A deset let v manželství, bez ztráty kytičky..

no ale ze strany tvé ženy tam nějaké ty poztrácené kytičky byly, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40801
16.5.16 09:20
@Honza 12 píše:
Přesně.. Super. :palec: :potlesk:

Ale takový neznámý vysoký černovlasý se strništěm ;) Nevím, nevím…
No nic, ještě že je pondělí a musím do práce, hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30215
16.5.16 09:21
@terinka4444 píše:
@Honza 12 By mě zajímalo obráceně, jak by se ti líbilo, v hypotetickém světě, kdy šuk nerozbíjí rodinu, jak přijde manželka domů a řekne: Dneska byl svělej den miláčku, to jsem ti potkala temperamentního samce, bože to bylo tělíčko, ten měl ptá… a co ten s ním uměl, vrrrrr, ještě se mi klepou nohy, jen si na to vzpomenu. To byl zážitek. A jak ty si se měl, co si dáme k véče dobrýho, co děti, už dělaly úkoly? No mažu do sprchy, pusinku :*

Tak když to upravím do svého vidění světa. Ahoj miláčku, dneska jsem potkala chlápka, to ti byl kocour.. Ty svaly.. Hm.. Ale neboj, mám tebe nic nebylo pojď na to. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí