Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Tak clovek aby potencialninpartner mel nejake zajmy, osobnost. Byl trrba trošku akční
V podstate premyslim hodne podobne a proto jsem si rekl, ze do budoucna uprednostnim ziti sam pred ziti s nekym, s kym bych zil jen proto, abych nezil sam. Jinymi slovy bud vsechno nebo nic, polovicate reseni nechci.
Ex jsem potkal na seznamce, sice jsme se seznamili za jinym ucelem, ale nakonec z toho vzesel vztah. Bylo od zacatky dost jasny, ze oba prahneme po poznani toho druheho, zadny velky otukavani. Kdyz potkas svou krevni skupiny, tak to vis temer okamzite.
@Anonymní píše: Více
Tu otazku si tedy muzes polozit jinak, proc by byla slusna, hodna, inteligentni a samostatna zena mezi 40 a 50 volna? To je dost podpultove zbozi… coz je nesmysl, u zen, i chlapu.
Zakladatelko, samozrejme fajn chlapi mezi 40 a 50 existuji, stejne jak zeny. Kdyby to melo byt tak, ze jsou vsichni kvalitni muzi zadani, pak by platilo, ze kvalitne zeny jsou zadane a nezadane zeny jsou nekvalita, coz je samozrejme blbost.
Najdes v tom veku kvalitniho chlapa, stejne jak zenu a nemusi byt zadany, zadana, muze byt po rozchodu, po rozvodu, muze to byt nekdo, kdo nepotkal zatim sveho zivotniho partnera.
Příspěvek upraven 01.10.25 v 09:47
A jen postoj: „Zkoušela jsem seznamky, ale nikdo mě nezaujal.“
To není postoj, nezaujal mě nikdo, a myslím, že po osobním setkání a kafíčku někde v kavárně spojeným s konverzací to už poznám jistě, jestli mě pán zaujal či ne
To není, že bych si vybírala jen podle fotky (upravené, vylepšené) a nějakých polopravd, co tam o sobě pánové píší.
I když někdo se dá odhadnout už po prvních řádkách písemného projevu ![]()
Souhlasím, i kdyz velmi casto to nejaky duvod má, proc někdo zustane treba do ctyriceti sám… Bez nejakeho vaznejsiho vztahu. Proto bych takoveho nechtela, raději rozvedeneho s nejakym tím dítkem
Osobní zkusenost.
I já dlouho byla sama, nez jsem mela vaznejsi vztah, a duvod to taky mělo, vážné zdravotní problemy… Dnes už jsem nastesti v poradku.
@My Melody píše: Více
No ale i kretén si může doma držet to ono podpultové zboží, které pod pultem nepozná, že tam venku by mu bylo o dost lépe… Berte to s nadsázkou, pořád je to živý tvor.
@Minikocour píše: Více
Ve svém věku, kolem 45, jsem taky chtěla chlapa jedině s minulostí. Ten, který za sebou neměl nic, mě nezajímal.
@IcePlanet7 píše: Více
Ty seš fakt divnej…proč by měli čůrat a kadit do postele?
@Eliška píše: Více
Tipla bych si…ale schválně, jestli odpoví
Tak to má bejt. Pozitivní myšlení přitahuje pozitivní události a pozitivní lidi, já ji fandím ![]()
Když tak čtu @LievenT @Minikocour, ta mě napadá, jestli to nebude tím, že lidé v našem věku jsou už značně pokřiveni zkušenostmi a dobou. Ono když se totiž podíváte i mezi ty zadané, tak zjistíte, že mnoho z nich žije v něčem, v čem byste žít nechtěli. Pak si řeknete, že samota není ideální, ale je to rozhodně lepší, než to, co jste viděli. A jen postoj: „Zkoušela jsem seznamky, ale nikdo mě nezaujal.“ no ještě aby jo! Čím by jako měl zaujmout? Fotografií a popisem? To by byla tedy dost slušná povrchnost. Kolik vztahů založených na podobné povrchnosti asi vydrží? Vztahy, které jsou pevné jsou založené na poznání, anebo to podvádění ještě neprasklo.