Existují volní hodní chlapi mezi 40 a 50?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vodnář-u-Topolu
1.10.25 08:53

Když tak čtu @LievenT @Minikocour, ta mě napadá, jestli to nebude tím, že lidé v našem věku jsou už značně pokřiveni zkušenostmi a dobou. Ono když se totiž podíváte i mezi ty zadané, tak zjistíte, že mnoho z nich žije v něčem, v čem byste žít nechtěli. Pak si řeknete, že samota není ideální, ale je to rozhodně lepší, než to, co jste viděli. A jen postoj: „Zkoušela jsem seznamky, ale nikdo mě nezaujal.“ no ještě aby jo! Čím by jako měl zaujmout? Fotografií a popisem? To by byla tedy dost slušná povrchnost. Kolik vztahů založených na podobné povrchnosti asi vydrží? Vztahy, které jsou pevné jsou založené na poznání, anebo to podvádění ještě neprasklo.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
1.10.25 09:20
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Tak clovek aby potencialninpartner mel nejake zajmy, osobnost. Byl trrba trošku akční

• Citovat
  • Upravit
369
1.10.25 09:33

V podstate premyslim hodne podobne a proto jsem si rekl, ze do budoucna uprednostnim ziti sam pred ziti s nekym, s kym bych zil jen proto, abych nezil sam. Jinymi slovy bud vsechno nebo nic, polovicate reseni nechci.
Ex jsem potkal na seznamce, sice jsme se seznamili za jinym ucelem, ale nakonec z toho vzesel vztah. Bylo od zacatky dost jasny, ze oba prahneme po poznani toho druheho, zadny velky otukavani. Kdyz potkas svou krevni skupiny, tak to vis temer okamzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
1.10.25 09:45
@Anonymní píše: Více

Tu otazku si tedy muzes polozit jinak, proc by byla slusna, hodna, inteligentni a samostatna zena mezi 40 a 50 volna? To je dost podpultove zbozi… coz je nesmysl, u zen, i chlapu.

Zakladatelko, samozrejme fajn chlapi mezi 40 a 50 existuji, stejne jak zeny. Kdyby to melo byt tak, ze jsou vsichni kvalitni muzi zadani, pak by platilo, ze kvalitne zeny jsou zadane a nezadane zeny jsou nekvalita, coz je samozrejme blbost.
Najdes v tom veku kvalitniho chlapa, stejne jak zenu a nemusi byt zadany, zadana, muze byt po rozchodu, po rozvodu, muze to byt nekdo, kdo nepotkal zatim sveho zivotniho partnera.

Příspěvek upraven 01.10.25 v 09:47

• Citovat
  • Upravit
Minikocour
1.10.25 09:46

A jen postoj: „Zkoušela jsem seznamky, ale nikdo mě nezaujal.“

To není postoj, nezaujal mě nikdo, a myslím, že po osobním setkání a kafíčku někde v kavárně spojeným s konverzací to už poznám jistě, jestli mě pán zaujal či ne :) To není, že bych si vybírala jen podle fotky (upravené, vylepšené) a nějakých polopravd, co tam o sobě pánové píší.
I když někdo se dá odhadnout už po prvních řádkách písemného projevu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Minikocour
1.10.25 09:50

Souhlasím, i kdyz velmi casto to nejaky duvod má, proc někdo zustane treba do ctyriceti sám… Bez nejakeho vaznejsiho vztahu. Proto bych takoveho nechtela, raději rozvedeneho s nejakym tím dítkem :) Osobní zkusenost.
I já dlouho byla sama, nez jsem mela vaznejsi vztah, a duvod to taky mělo, vážné zdravotní problemy… Dnes už jsem nastesti v poradku.

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
1.10.25 10:16
@My Melody píše: Více
… žádné podpultové zboží, ale spíše sci-fi…
  • Citovat
  • Upravit
My Melody
1.10.25 10:26
:) Jen kroutim hlavou nad tim, kdyz ctu, ze kvalitni zbozi je rozebrano.
Zadany muze byt i echtovni kreten, pokud si najde kompatibilni protejsek - kretenku. Hajzl potkal hajzlici a jsou zadani, ne protoze jsou " kvalitni zbozi", ale protoze nasli nekoho, kdo k nim patri. :)
A opacne, nezadany/a muze byt fajn chlap/ zena, protoze jim vztah nevysel, po rozvodu, po rozchodu a nemusi to byt tzv. „nekvalitni zbozi“.
  • Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
1.10.25 10:37
@My Melody píše: Více

No ale i kretén si může doma držet to ono podpultové zboží, které pod pultem nepozná, že tam venku by mu bylo o dost lépe… Berte to s nadsázkou, pořád je to živý tvor.

• Citovat
  • Upravit
22566
1.10.25 10:38
@Minikocour píše: Více

Ve svém věku, kolem 45, jsem taky chtěla chlapa jedině s minulostí. Ten, který za sebou neměl nic, mě nezajímal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
1.10.25 10:52
@Kockazvysocan píše: Více
:) :D :lol:
  • Citovat
  • Upravit
107115
1.10.25 11:49
@IcePlanet7 píše: Více

Ty seš fakt divnej…proč by měli čůrat a kadit do postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
1.10.25 11:50
@Eliška píše: Více

Tipla bych si…ale schválně, jestli odpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107115
1.10.25 11:52
@Rosebery píše: Více

Ty se cítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minikocour
1.10.25 12:11

Tak to má bejt. Pozitivní myšlení přitahuje pozitivní události a pozitivní lidi, já ji fandím :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová