Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za me urcite ano, řekla bych, že je velka šance najít, pokud máš i Ty co nabídnout, tak bych problém neviděla.
Sama jsem po rozvodu těsně před 40 našla fajn může pro život a dokonce jsme stihli i společne dítko.
Já měla požadavky VS, abstinent, nekuřák, sportovec, vysportovana postava bez faldu, bez dluhu, s vyřešenou minulosti a vlastním bydlením. Nasla jsem během par týdnu a jsme spolu už dost let.
Jen tedy ten můj by nesplnil tvůj parametr výšky, v tomto jsem slavila, ale zase já mám 165 takže při mé i cca 170cm bylo ok u nej pro mě.
Drzim palce at najdeš a jsi šťastná.
Jo a věkově mu bylo v době seznámení 47 a byl 2 roky od rozvodu.
Proč by byl slusnej, hodnej, inteligentní a samostatnej chlap mezi 40 a 50, volnej? To je dost podpultové zboží. A pokud takový je, tak bude hledat spíš mladší ženu než 42. Ten kocour je sázka na jistotu.
@Minikocour
Dřív možná. Teď se stačí rozhlédnout a je vidět, že tato skupina 40-50 let hledá holčiny 20-35 let. A najdou. Ale pár jich určitě bude co hledají ve své věkové kategorii.
měla jsem ještě i vyšší věkový požadavek (ten původní kolem 50 jsem navýšila i do 60) a pár dalších požadavků (bezdlužnost, už ne malé děti, do 60km, zručný se zálibou v zahradě/domě) a ve 47 mi trvalo celý dlouhý rok intenzivního hledání ho najít… pár nešťastných pokusů, jeden v exekucích, dost lhářů, jeden maniak, jeden prase (5let nemytý wc a zuby si čistil asi jen párkrát za rok
), v tomhle věku je hodně dobrých partnerů prostě dávno zadaných… zbývají čerstvě rozvedení, no, hodně štěstí, toho kocoura vážně pro začátek doporučuju ![]()
@Minikocour píše: Více
Hlasuji pro kocoura. Je ekonomičtější, při pohlazení pokaždé zavrní, a není mu rozumět.
Já si s manželem začala, když měl 39. Bezdětný, sympatický, vtipný, sečtělý a kulturně založený. Jsme spolu už nějakých pár let a myslím, že i prozatím věrný.
Takže za mě ano.
@Anonymní píše: Více
Já se vždy potastavim nad tím “našla” a říkám si Proboha, jak našla?
![]()
Hledám, ale nikde kolem sebe nevidím ![]()
Myslím to v dobrém, můžete přiblížit, jak se Vám to tedy povedlo?
Za mne jsou muži těchto či podobných požadavků zadáni ![]()
Přijde mi, že jsou. Pár jich znám, nikoho teda dohazovat nebudu, ale mám pocit, že právě těch straších je víc. Kamarádka 36 let hledá stejně starého a spíš naráží na ty 45+ a to ona nechce. Já mám jako opravdu 3 sousedy 45-50 a všichni jsou bez ženský. Jeden je po rozvodu dlouho, nějak nenašel žádnou. Věnuje se golfu, cyklistice a vypadá i dobře. Pak jeden lehce po rozchodu IT technik, takže na prvním míste pc
a třetí divadelník. Je hodnej a spíš nechodí nikam, kde by nějakou potkal. Golfista chodí na golf, ale jinak ani jeden nikam nechodí.
@Minikocour píše: Více
Hmm, tak takovýho bych brala taky, kdyby byl ještě někde na skladě.
![]()
Myslím, že ten kocour bude určitě jistější a snadnější kořist. ![]()
Najdou, ale je třeba holkám taky něco nabídnout, ptž krása to nebude, v tomto věku. ![]()
Ahoj holky, je mi 42, čerstvě po rozchodu, otázka je jasná. Dá se? Slušnej, hodnej, inteligentní, samostatnej. Průměrné vizáže. Věrnej. Tolerantní. Pro vztah. Vysoký, já mám 180cm

Nebo si pořídit raději kocoura