Existují volní hodní chlapi mezi 40 a 50?

Minikocour
27.9.25 14:20

Existují volní hodní chlapi mezi 40kou a 50kou?

Ahoj holky, je mi 42, čerstvě po rozchodu, otázka je jasná. Dá se? Slušnej, hodnej, inteligentní, samostatnej. Průměrné vizáže. Věrnej. Tolerantní. Pro vztah. Vysoký, já mám 180cm :lol:
Nebo si pořídit raději kocoura :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.9.25 14:57

Za me urcite ano, řekla bych, že je velka šance najít, pokud máš i Ty co nabídnout, tak bych problém neviděla.
Sama jsem po rozvodu těsně před 40 našla fajn může pro život a dokonce jsme stihli i společne dítko.
Já měla požadavky VS, abstinent, nekuřák, sportovec, vysportovana postava bez faldu, bez dluhu, s vyřešenou minulosti a vlastním bydlením. Nasla jsem během par týdnu a jsme spolu už dost let.
Jen tedy ten můj by nesplnil tvůj parametr výšky, v tomto jsem slavila, ale zase já mám 165 takže při mé i cca 170cm bylo ok u nej pro mě.
Drzim palce at najdeš a jsi šťastná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.25 14:59

Jo a věkově mu bylo v době seznámení 47 a byl 2 roky od rozvodu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.25 15:43

Proč by byl slusnej, hodnej, inteligentní a samostatnej chlap mezi 40 a 50, volnej? To je dost podpultové zboží. A pokud takový je, tak bude hledat spíš mladší ženu než 42. Ten kocour je sázka na jistotu.

• Citovat
  • Upravit
217
27.9.25 15:44

@Minikocour
Dřív možná. Teď se stačí rozhlédnout a je vidět, že tato skupina 40-50 let hledá holčiny 20-35 let. A najdou. Ale pár jich určitě bude co hledají ve své věkové kategorii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25004
27.9.25 15:51

;) měla jsem ještě i vyšší věkový požadavek (ten původní kolem 50 jsem navýšila i do 60) a pár dalších požadavků (bezdlužnost, už ne malé děti, do 60km, zručný se zálibou v zahradě/domě) a ve 47 mi trvalo celý dlouhý rok intenzivního hledání ho najít… pár nešťastných pokusů, jeden v exekucích, dost lhářů, jeden maniak, jeden prase (5let nemytý wc a zuby si čistil asi jen párkrát za rok :zed: ), v tomhle věku je hodně dobrých partnerů prostě dávno zadaných… zbývají čerstvě rozvedení, no, hodně štěstí, toho kocoura vážně pro začátek doporučuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
27.9.25 16:10
@Minikocour píše: Více

Hlasuji pro kocoura. Je ekonomičtější, při pohlazení pokaždé zavrní, a není mu rozumět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.25 16:28

Já si s manželem začala, když měl 39. Bezdětný, sympatický, vtipný, sečtělý a kulturně založený. Jsme spolu už nějakých pár let a myslím, že i prozatím věrný. :lol: Takže za mě ano.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.25 16:43
@Anonymní píše: Více

Já se vždy potastavim nad tím “našla” a říkám si Proboha, jak našla? ;) :lol:

Hledám, ale nikde kolem sebe nevidím ;-)
Myslím to v dobrém, můžete přiblížit, jak se Vám to tedy povedlo?

Za mne jsou muži těchto či podobných požadavků zadáni :dance:

• Citovat
  • Upravit
6260
27.9.25 16:55

Přijde mi, že jsou. Pár jich znám, nikoho teda dohazovat nebudu, ale mám pocit, že právě těch straších je víc. Kamarádka 36 let hledá stejně starého a spíš naráží na ty 45+ a to ona nechce. Já mám jako opravdu 3 sousedy 45-50 a všichni jsou bez ženský. Jeden je po rozvodu dlouho, nějak nenašel žádnou. Věnuje se golfu, cyklistice a vypadá i dobře. Pak jeden lehce po rozchodu IT technik, takže na prvním míste pc :mrgreen: a třetí divadelník. Je hodnej a spíš nechodí nikam, kde by nějakou potkal. Golfista chodí na golf, ale jinak ani jeden nikam nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16335
27.9.25 16:56
@Minikocour píše: Více

Hmm, tak takovýho bych brala taky, kdyby byl ještě někde na skladě. :P :mrgreen:
Myslím, že ten kocour bude určitě jistější a snadnější kořist. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5652
27.9.25 17:04

Šla bych do kočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
27.9.25 17:53

Upřímně? Neexistujou.

Kamarádka by mohla vyprávět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minikocour
27.9.25 17:59

Pecka, a kde jsi ho poznala? Ať se daří :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Minikocour
27.9.25 18:01

Najdou, ale je třeba holkám taky něco nabídnout, ptž krása to nebude, v tomto věku. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová