Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše:
@Blashyrk nikdy jsem nebyla na penize. Ale aspon pulku kdyby posilal, vysla bych. Ted jsem zdedila par tisic po babicce tak zijem z toho. Mela jsem je schovany na zubare a novy brejle…ja mu nechci skodit ale kdyz se ptam, rekne nemam co mam delat.
on se ptá co má dělat? asi jít na brigádu nebo cokoliv…co máš jako dělat ty? nechat děti o hladu a čekat, až vás vystěhujou?
@Monchichik Přesně tak, bohužel ta paní je jedna z mnoha co si nechá sr. t na hlavu, bohužel.
@Blashyrk skodit ve smyslu neprimerenyho a zbytecnyho tlaku, nejsem krava. Ale ty penize potrebuju no..
V každým případě bych mu dala exekuci ma plat. Nebere podporu? Je úplně jedno, ze ted nepracují. Exekuce na plat je první krok.
@Anonymní píše:
@Blashyrk skodit ve smyslu neprimerenyho a zbytecnyho tlaku, nejsem krava. Ale ty penize potrebuju no..
no tak mu neškoď, chudáčkovi…on prostě nemá a hotovo…tak jdi na brigádu ty…
@j.a.n.i1 píše:
No, na to aby se nekdo v nasi republice dostal do basy… To musi byt blbej a neplatit sakra dlouho.
To je pravda ale jde to…
nemám osobní zkušenost, ale kamarádka ano. Je teda pravda, že podstatnou část života strávila obíháním OSPODu, policie, soudu ap. Ale dotáhla to do konce. Pan tatínek dlužné výživné splatil do koruny a splácel to dceři ještě dlouho poté, co už byla dcera dospělá a finančně soběstačná. A platit teda fakt začal, až když mu opravdu reálně ten kriminál hrozil.
A perla na celé záležitosti byla, že nakonec paní na PČR kamarádce naznačovala, aby to nechala plavat, že on má ještě spoustu dalších dětí a je nemocný a nevím co všechno ještě
člověk žasne ![]()
A chápu, že spousta matek, kterým otcové neplatí prostě nemá na takové martyrium nervy ani čas.
@Anonymní píše:
Já si myslím, že další slova jsou zbytečná. Přeji hodně štěstí. Já svým dětem platím pojistky, spoření a jezdím s nimi na dovolenou.Jsem otec a tak to vždy bylo.
@Monchichik my se k sobe chovame slusne no, vzdycky jsme se chovali. Ted uz dostane nuz na krk ale, ptz uz nemam ani tu rezervu.
@Monchichik píše:
no tak mu neškoď, chudáčkovi…on prostě nemá a hotovo…tak jdi na brigádu ty…
I Ty srandistko
![]()
@Anonymní píše:
@Monchichik netusim, tvrdi mi, ze nemuze nic sehnat.
no to by mě fakt nezajímalo…nadělal si děti, tak se o ně musí postarat…co jako kdybys neměla ty peníze z dědictví? on se moc nesnaží, protože asi ví, že ty nijak extra nenaléháš…ale za co si pak koupíš brýle a kde vezmeš peníze na zubaře?
@Anonymní píše:
@Blashyrk ja to neumim, rict nekomu tvrde naval penize.
nemusíš mu říkat, ať je navalí…řekni mu, že už ti dluží…že prostě nemáš, takže se buď obrátíš na úřady nebo mu děti přivedeš, ať se stará on…a předvede ti, jak se to dělá bez peněz…
@Anonymní píše:
@Blashyrk ja to neumim, rict nekomu tvrde naval penize.
Jak jsem řekl, přeji hodně štěstí.