Exotická dovolená s mimčem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
28.1.12 13:26

a co je pro tebe exotická země? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.1.12 13:29

Třeba egypt není exotika,ale s dítětem bych tam jela.Když jedeš do luxusního hotelu nemusíš se bát.V životě sem prujem v egyptě neměla proto že se tam vaří s kvalitních očištěních potravin(nesmíš ject do náké trojky)
Taky na lékařskou péči si tam nemužu stěžovat sama sem tam skončila v nemocnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.1.12 13:56
Kamča.dalmatinka píše:
Třeba egypt není exotika,ale s dítětem bych tam jela.Když jedeš do luxusního hotelu nemusíš se bát.V životě sem prujem v egyptě neměla proto že se tam vaří s kvalitních očištěních potravin(nesmíš ject do náké trojky)
Taky na lékařskou péči si tam nemužu stěžovat sama sem tam skončila v nemocnici :lol:

Jezdíme jen 5 * a pokaždé jsem to chytla.. ;) Exotickou zemí jsem měla na mysli Srí Lanku kam nás lákají za 2 měsíce na dovolenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
28.1.12 14:33
MUFICE píše:
DenisaS píše:
MUFICE píše:
Taky mám dvouletého syna a tak do 3 let budeme lítat jenom po Evropě. Třeba do Egypta bych ho vzala až po 4.roce.
No po pravdě Egypta bych se taky bála s malým a to už jen z toho důvodu, že sama jsem tam byla cca 5 krát a po každé chytla faraona :/ .. Měla jsem na mysli soíš Dominikány, Maledivy, Mauritius ;))
Tak zrovna tahle země je kritická i pro dospělého v 5*hotelu. Základem je nejíst ovoce ani zeleninu, pt to prý zalévají fekáliema :cert:My tam byli 2× a ani jednou jsme sračku neměli a to jsem tam pila i drinky z ledem. Je pravda, že jsme si po každém jídle dali panáka vodky dle doporučení známých :mrgreen:

To je kec. :roll:
Já jsem v Egypta byla 4krát a jedla jsem všechno a všude a nikdy mi nic nebylo.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
28.1.12 14:36

Kamarádka cestuje s dítětem už od jeho 3.měsíců.Byli na Maledivách, v Keni,v Mexiku,…a dítě úplně v pohodě. ;) Kdybych na to měla,cestuju taky takhle daleko. :)

• Citovat
  • Upravit
45
28.1.12 14:38
lucineeccka píše:
Kamarádka cestuje s dítětem už od jeho 3.měsíců.Byli na Maledivách, v Keni,v Mexiku,…a dítě úplně v pohodě. ;) Kdybych na to měla,cestuju taky takhle daleko. :)

moje řeč… :D taky do toho jdem… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.1.12 14:51

Tak super ;) my s manželem taky cestovali hodně, zhruba každé tři měsíce a převázně taky takové země - Maledivy, Mauritius, Dominikána atd.. Za 2 měsíce bude prckovi 5 měsíců a lákají nás na Srí Lanku, letěli bychom první třidou, takže tomby se asi zvládnout dalo, ale nevím co tam.. Ale jak tak čtu tak to miminka asi zvládají, tak uvidíme.. Ješte to promyslím, poptám se u MUDr., protože teorve teď jdem na první hexu a prevenar, tak jestli je to pro mimi bezpečné.. :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.1.12 15:00
MUFICE píše:
terinka4444 píše:
My jsme hodně odvážní cestovatelé, ale loni ve čtvrtém měsíci těhotenství jsem sáhla po Řecku a letos bude malé v létě kolem půl roku a poletíme opět na nějaký z řeckých ostrovů, dokonce naše pětiletá nebyla dál než v egyptě a Emirátech, prostě jsme tu exotiku odbyli bez dětí. Já vím, že tam spousta lidí na spustu míst létá s různě malinkými dětičkami, na různých místech jsme se setkali i fakt s miminky, já tak odvážná nejsem, prostě dřepím s miminy doma, popřípadě za nesouhlasu manžela, který se drží ještě víc při zemi než já, poletíme, ale fakt Evropa. teď hodlám absolvovat s dvouměsíčním mrnětem lyžování v Alpách, to mi nevadí, ale exotiku neberu. ikdyž všem závidím a závidím a závidím, ty dovolené, tu odvahu. My počkáme až děti povyrostou.
Tak třeba Řecko má spoustu krásných ostrovů a třeba takové Turecko je prý vhodné pro rodiny s dětma a letí se tam kolem 2 hodin :palec:

Turecko je super pro rodiny s dětmi, byli jsme tam s manželem na dovolené v opravdu luxusním hotelu a bylo tam suprově udělaný pro prcky.. ;) vlastní restaurace pro děti, lunapark, aquapark ;) a je to kousek letadlem ;)) navíc u lepších hotelů si můžete sami vybrat jaký chcete pokoj, jestli např. v hlavní budově nebo v bungalovech, které vedou do zahrady atd ;) pro děti určitě lepší bungalovy ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.1.12 15:04

Tak Srí lanku jsme absolvovali jako bezdětní, já tam chytla cosi do ucha, myslela jsem zánět středního ucha, nic nezabíralo, po měsíci, co jsme dorazili domů, jsem už skoro neslyšela, léčili mě tu půl roku, prý jsem tam měla exotickou zoo, když udělali kultivaci, my byli dole u Gale, oláže nádherné, polodivoké, ale vstup do oceánu nic moc, jsou tam poměrně silné zpětné spodní vlny, nevím, jestli by si tam dvouleté dítě užilo třeba jako na píšečku na Maledivách. Jinak země na procestování nádherná, ale posečkala bych, až mrně povyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.1.12 15:06
DenisaS píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Taky na lékařskou péči si tam nemužu stěžovat sama sem tam skončila v nemocnici :lol:
Jezdíme jen 5 * a pokaždé jsem to chytla.. ;) Exotickou zemí jsem měla na mysli Srí Lanku kam nás lákají za 2 měsíce na dovolenou ;)

deniso a co led v pití?To si dáváš.
Já byla v egyptě víckrát než desetkrát a jezdíme celá parta a neonemocníme ani jednou.
S dítětem bych v klidu jela.
Náš malej byl ve 4 měsících na kanárech,ted se chystáme s dalším 4 měsíčním do řecka a zrovna turecko bych s dítětem nikdy nedala.To není země co by mě nadchla ani jak službama ani jak zdravotnictvim.Já jsem totiž kejdař když nemám nákej uraz,příhodu či mě někde něco neporazí či si nerozříznu o něco něco tak to nejsem já a turecká nemocnice v hlavním městě mi přišla jako lepší kravín v horší vesnici u nás. :roll:

Kamarádka jezdí s malim několikrát ročně do ameriky za manželem a na srílanku za tchýní a poprvé letěli po šestinedělí.Dětem je nějak jedno kde spí.Potřebujou jen prso a plenky.Spíš bych si zjistila ty nemocnice a lékařskou péči v dosahu a na urovni proto že pochybuju že miminko ti někde něco sní a pose… ale horečky atd.. to se stát muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Sakra, ale jak tak o tom mluvíme, bych hned někam letěla, jenže fakt nemám s prckem odvahu, my nemáme ještě ani první hexu a navíc druhý rodičák za sebou, finance se ztenčili :zed: :zed: :zed: ale letěla bych hned, fláknout se pod palmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
terinka4444 píše:
Tak Srí lanku jsme absolvovali jako bezdětní, já tam chytla cosi do ucha, myslela jsem zánět středního ucha, nic nezabíralo, po měsíci, co jsme dorazili domů, jsem už skoro neslyšela, léčili mě tu půl roku, prý jsem tam měla exotickou zoo, když udělali kultivaci, my byli dole u Gale, oláže nádherné, polodivoké, ale vstup do oceánu nic moc, jsou tam poměrně silné zpětné spodní vlny, nevím, jestli by si tam dvouleté dítě užilo třeba jako na píšečku na Maledivách. Jinak země na procestování nádherná, ale posečkala bych, až mrně povyroste.

Děkuji za radu, malému by bylo 5 měsícu v době odletu.. Mám strach aby náhodou něco nechytl a co tam potom :( .. Manžel by jet chtěl, a já se furt rozmýšlím, ale spíš nakonec nepojedu, necháme to raději až za rok ;) .. Jakou leteckou společností jste letěli na Srí Lanku?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.1.12 15:10
Kamča.dalmatinka píše:
DenisaS píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jezdíme jen 5 * a pokaždé jsem to chytla.. ;) Exotickou zemí jsem měla na mysli Srí Lanku kam nás lákají za 2 měsíce na dovolenou ;)

deniso a co led v pití?To si dáváš.
Já byla v egyptě víckrát než desetkrát a jezdíme celá parta a neonemocníme ani jednou.
S dítětem bych v klidu jela.
Náš malej byl ve 4 měsících na kanárech,ted se chystáme s dalším 4 měsíčním do řecka a zrovna turecko bych s dítětem nikdy nedala.To není země co by mě nadchla ani jak službama ani jak zdravotnictvim.Já jsem totiž kejdař když nemám nákej uraz,příhodu či mě někde něco neporazí či si nerozříznu o něco něco tak to nejsem já a turecká nemocnice v hlavním městě mi přišla jako lepší kravín v horší vesnici u nás. :roll:

Kamarádka jezdí s malim několikrát ročně do ameriky za manželem a na srílanku za tchýní a poprvé letěli po šestinedělí.Dětem je nějak jedno kde spí.Potřebujou jen prso a plenky.Spíš bych si zjistila ty nemocnice a lékařskou péči v dosahu a na urovni proto že pochybuju že miminko ti někde něco sní a pose… ale horečky atd.. to se stát muže.

Já už ani ten blbej led si nedávám, asi jsem nějaká slabší, taky nás letěli víc a nikdo nic, max. trošku průjem a já zvracela a seděla na wc :(( vždycky tak 24 hodin mám takhle šílenejch a pak už se to dá, jen lítám na záchod občas.. Tak se bojím, aby malej nebyl bábovka po mámě a nebyl na tom jako já :/ to bych se zbláznila.. :( další věc je ta, že nekojím a balíky kojenecké vody s sebou těžko potáhnu a nevím nevím jejich balená voda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.1.12 15:10

ČSA :zed: :zed: :zed: :zed: BLBÝ A NEZKUŠENÝ, byl to první samostatný let, jako myslím mimo cestovku, první dovolená na blint, tak jsme jak tupci letěli z Prahy, už nikdy víc, lítáme z Německa, Mnichov, Frankfurt, já mám nejraději Airberlin, ale je to asi fuk. Jinak letiště na Sri Lance zážitek :lol: to se musí zažít. Ale země je to nádherná, hlavně nahoře v horách, jestli poletíte, nabalte s sebou propisky a sešity, to uděláte místním dětem nesmírnou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
28.1.12 15:14
terinka4444 píše: ČSA :zed: :zed: :zed: :zed: BLBÝ A NEZKUŠENÝ, byl to první samostatný let, jako myslím mimo cestovku, první dovolená na blint, tak jsme jak tupci letěli z Prahy, už nikdy víc, lítáme z Německa, Mnichov, Frankfurt, já mám nejraději Airberlin, ale je to asi fuk. Jinak letiště na Sri Lance zážitek :lol: to se musí zažít. Ale země je to nádherná, hlavně nahoře v horách, jestli poletíte, nabalte s sebou propisky a sešity, to uděláte místním dětem nesmírnou radost.

Pravda.. My jsme letěli Maledivy z Vídně a vsěchno super, servis, ochota atd ;) ale jak se letí z Čech tak to fakt stojí za to :D .. Dominikána Travel Servicem, UŽ NIKDY :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí