Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano, rozešla. On chtěl být se mnou. Dobře, nějak to musím zpracovat.
Tak nebud zhrzena a zla, nenavistna. Si cekala, ze bude dolejzat a on nic? Nebo prov jses tak zla, po tolika letech v takovem veku?
Kdyz ses teda rozesla ty s nim ![]()
@Snowie23 píše:
Tady by mě sakra zajímala ta druhá strana.
Bysme koukaly ![]()
@Kockazvysocan píše:
Bysme koukaly
Myslím si, že ten chlap ji nechal, protože s ní nebylo k žití. „Všechno nejde, ostatní mě nebaví, jsem nemocný člověk (psychicky i fyzicky), chci svůj klid a dlouho spát“.
Tak si prostě našel jinou, která s ním založila rodinu a je šťastný.
Upřímně se mu po téhle diskuzi ani nedivím, zakladatelka překrucuje věci, ze všeho se vymlouvá.
@Snowie23 píše:
Myslím si, že ten chlap ji nechal, protože s ní nebylo k žití. „Všechno nejde, ostatní mě nebaví, jsem nemocný člověk (psychicky i fyzicky), chci svůj klid a dlouho spát“.
Tak si prostě našel jinou, která s ním založila rodinu a je šťastný.
Upřímně se mu po téhle diskuzi ani nedivím, zakladatelka překrucuje věci, ze všeho se vymlouvá.
Presne muj nazor, uz jsem ji to psala o par stranek driv. S timhle se neda zit a chapu, ze mladej clovek, kdyz s ni jeste nema zavazky, tohle nema zapotrebi ![]()
@Snowie23 píše:
Já si třeba našla partnera hned po rozchodu tehdy, bylo to asi hodně rychlé, ale prostě jsem to tak cítila a ničeho nelituju. Naopak.
Hned po rozchodu jsi se vdávala?
@Adull píše:
Nedávala, ale měla už jiného partnera, se kterým jsem do teď. Nebyla to náhoda. Cíleně jsem se šla seznamovat.
Ale proti jeho svatbě nic nemám, když to tak cítil, proč ne. Jsem pro spontánnost. A co ty víš, třeba spolu byli už mnohem déle. Paralelní vztahy nejsou žádná novinka v dnešní době.
@Snowie23 píše:
Nedávala, ale měla už jiného partnera, se kterým jsem do teď. Nebyla to náhoda. Cíleně jsem se šla seznamovat.
Ale proti jeho svatbě nic nemám, když to tak cítil, proč ne. Jsem pro spontánnost. A co ty víš, třeba spolu byli už mnohem déle. Paralelní vztahy nejsou žádná novinka v dnešní době.
No právě, už měl třeba paralelní vztah a pak mi to spíš přijde a i z projevů zakladatelky, že nechal on ji a ona se s tím nemůže po ty roky smířit.
@Adull píše:
Zakladatelcin ex svou zenu znal nejspis mnohem driv, nez se zakladatelkou rozesel ![]()
@Adull píše:
No právě, už měl třeba paralelní vztah a pak mi to spíš přijde a i z projevů zakladatelky, že nechal on ji a ona se s tím nemůže po ty roky smířit.
No vsak to si tu taky myslime ![]()
No vy jí teda dáváte. Ono bude tam ňákej patos, ale sytý hladovýmu nevěří a když má někdo např bolesti, tak příliš na nic jinýho nemyslí. ![]()
@Man_Brno píše:Četl si si celou diskuzi? Já tu třeba psala, že jsem to měla dva roky v kuse. Takže o sytém bych moc nemluvila (kór, jestli jsi chlap).
No vy jí teda dáváte. Ono bude tam ňákej patos, ale sytý hladovýmu nevěří a když má někdo např bolesti, tak příliš na nic jinýho nemyslí.
Na chronický zánět močových cest musíš brát atb dlouhodobě, bohužel. Když Ti dají něco na týden, je to úplně na nic, poškozená sliznice se nestačí absolutně zahojit…
Tady by mě sakra zajímala ta druhá strana.