Expartner-facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snowie23
9.11.23 14:14
@Adull píše:
Však jsi psala, že je 4 roky ženatý :think: Tak to vzal tedy hopem :pankac:

I kdyby 4 tak mě to nepobuřuje. Dostal v životě šanci, nejspíš to tak cítil a chopil se jí.
Evidentně dobře udělal, a i kdyby ne, už to není tvoje záležitost. Tahle spontánnost tobě chybí a pak jsi akorát nešťastná, že nic nemáš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 14:21
@Kockazvysocan píše:
Upravujes skutecnosti, nejspis sis upravila i rozchod. Pokud takhle prekrucujes vsechno, tak se mu nedivim, ze te opustil :zed:.

Já to tady upravuji, ať mě někdo nepozná. Víš co se mi nedávno stalo? Jak máš rubriku tady na emiminu-seznamka, tak mi stačili dvě věty muže, který hledá milenku a vím, že je to můj bývalý milenec.

• Citovat
  • Upravit
22568
9.11.23 14:35
@Anonymní píše:
Já to tady upravuji, ať mě někdo nepozná. Víš co se mi nedávno stalo? Jak máš rubriku tady na emiminu-seznamka, tak mi stačili dvě věty muže, který hledá milenku a vím, že je to můj bývalý milenec.

Pokud prekrucujes, upravujes, nelze te brat vazne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9086
9.11.23 15:20
@Snowie23 píše:
I kdyby 4 tak mě to nepobuřuje. Dostal v životě šanci, nejspíš to tak cítil a chopil se jí.
Evidentně dobře udělal, a i kdyby ne, už to není tvoje záležitost. Tahle spontánnost tobě chybí a pak jsi akorát nešťastná, že nic nemáš.

Tak mě by to přišlo poněkud podivné, že hned po skončení vztahu by měl můj bývalý svatbu s jinou. Mě se tohle fakt netýká a věř, že šťastná jsem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
9.11.23 16:37
@Adull píše:
Tak mě by to přišlo poněkud podivné, že hned po skončení vztahu by měl můj bývalý svatbu s jinou. Mě se tohle fakt netýká a věř, že šťastná jsem :pankac:

Já si třeba našla partnera hned po rozchodu tehdy, bylo to asi hodně rychlé, ale prostě jsem to tak cítila a ničeho nelituju. Naopak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 17:24
@Snowie23 píše:
Já si třeba našla partnera hned po rozchodu tehdy, bylo to asi hodně rychlé, ale prostě jsem to tak cítila a ničeho nelituju. Naopak.

Já jsem fatalista. Měla jsi ho potkat. :) Ještě k tomu měchýři. Mám bolesti při čůrání zase, na gynde mi dnes řekli, že je to zánět močového měchýře podle sona. Na urologii mi řekl, že tam mám bakterie, ale atb mi naslepo dávat nebude. Kultivace bude po víkendu a já si to chci hodit jako už. Říkal, že Dr. z gyndy nemá pravdu. Bolí mě močový měchýř jak sviňa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 17:36

@Snowie23 Já urologa chápu, že mi nechce dávat atb na slepo. Jsem ráda, že to pošlou na kultivaci. Proč mi ale tvrdí, že bakterie v moči jsou normální? Já je tam nechci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 17:41

@Snowie23 Jinak Ty mě chapeš, proto si vylévám srdíčko tady. :oops: Připadám si jak blázen, bolí mě to, nechci tam mít žádné bakterie. Chci mít normálně sex. Gynekoložka říkala dnes dle sona, že tam mám chronický zánět. Urolog mi říká, že to není pravda. Bože můj.

• Citovat
  • Upravit
22568
9.11.23 17:42
@Snowie23 píše:

Neni to nic proti nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 17:44

@Snowie23 Vycévkovala mě, moč byla tím pádem sterilní. Ne, bakterie se tam nemají žádné nacházet. Opravdu ne. Prosím Tě, jakou Tobě zjistili bakterii? Omlouvám se za tyto výlevy.

• Citovat
  • Upravit
9918
9.11.23 17:46

Teda stacilo mi par stranek a ty jsi strasne negativni. Jak dlouho chodis na terapii?

Potrebujes uplne prehodit vnimani sveta kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 17:49
@Jana525 píše:
Teda stacilo mi par stranek a ty jsi strasne negativni. Jak dlouho chodis na terapii?Potrebujes uplne prehodit vnimani sveta kolem sebe.

Chodím rok. Nebyla jsem. Trápí mě zdravotní problémy. Vím, že se nemám vymlouvat. Mam dva kamarády, co jsou na vozíku…Já proti tomu nic. Nevím, byla jsem letos sama dva týdny na italském ostrově Ischia a jako super, paráda. Všechno jsem zvládla na jedničku, mám spoustu zážitků.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 17:51
@Jana525 píše:
Teda stacilo mi par stranek a ty jsi strasne negativni. Jak dlouho chodis na terapii?Potrebujes uplne prehodit vnimani sveta kolem sebe.

Já tady ale přece nebudu vypisovat pozitivní věci. Teď řeším to, že se nemůžu bez bolesti vyčůrat. To teď jaksi prebiji vše ostatní.

• Citovat
  • Upravit
22568
9.11.23 17:59
@Anonymní píše:
Já tady ale přece nebudu vypisovat pozitivní věci. Teď řeším to, že se nemůžu bez bolesti vyčůrat. To teď jaksi prebiji vše ostatní.

Tak diskuse byla o tom, ze je tvuj ex stastne zenaty a ze te to stve. Problemy si vytahla, az kdyz te nikdo moc nepodporoval.
Ex a mocal spolu prece vubec nesouvisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 18:01

@Jana525 Abych byla i pozitivní teda. Mam skvělou rodinu, spím jak dlouho chci, nikdo mě nebuzeruje doma, můžu si chodit na rande s kým chci. Mužů si jet kam chci. Chci jet do Arménie nebo Gruzie a Laponska. Vařím si svá oblíbená jídla, je toho spousta.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky