Expartner-facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3758
8.11.23 20:33

Většinou ti kteří se všude neustále zamilované vystavují, moc šťastní nejsou. Působí to na mě umělé a přehnaně. Ti šťastní nic takového dělat nepotřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
8.11.23 20:38

@Adull jasný,podváděl ji a po rozchodu si tu druhou vzal. Takový ať si jde hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.23 20:39
@Švédka87 píše:
Před čtyřmi lety jste se rozesli a on se hned oženil? Buď v klidu, nemysli na to, za pár týdnů může být všechno jinak

Nene, rozešli jsme se před čtyřmi a půl lety. A chodit se ženou začal před čtyřmi.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 20:50
@Švédka87 píše:
Většinou ti kteří se všude neustále zamilované vystavují, moc šťastní nejsou. Působí to na mě umělé a přehnaně. Ti šťastní nic takového dělat nepotřebují.

To si úplně nemyslím. Já třeba ráda sdílím fotky, ne kvůli světu a likům, ale sobě. Je to takové moje online fotoalbum nejhezčích fotek, o které nikdy nepřijdu, i kdyby se mi zničil mobil.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 20:51
@Anonymní píše:
Nene, rozešli jsme se před čtyřmi a půl lety. A chodit se ženou začal před čtyřmi.

Je roztomilé, jak tomu 100% věříš :oops: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 20:55
@Snowie23 píše:
Je roztomilé, jak tomu 100% věříš :oops: :palec:

Nevěřím. Vím to na beton. :)

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 21:21
@Anonymní píše:
Nevěřím. Vím to na beton. :)

Dokonce :lol: :lol: už si někdy slyšela, že na nevěru stačí 5 minut?

• Citovat
  • Upravit
1337
9.11.23 07:07
@Snowie23 píše:
Dokonce :lol: :lol: už si někdy slyšela, že na nevěru stačí 5 minut?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
9.11.23 07:12

Jo, to se stává. Třeba minulý rok bývalý přítel, co jsem si ho měla brát a všechno bylo zajištěné (důvod zrušení svatby - rodiče) si něco mazal v PC a našel tam naše svatební oznámení, řekl, že nostalgie dolehla. Přitom já bydlím někde úplně jinde, jsem vdaná a mám dítě s manželem a on to všechno ví. Ale stejně sedl a napsal mi básničku a poslal ji. Řekl, že neočekává a nebylo by dobrý ted opustit rodinu a jít za ním, já bych ho už ani nechtěla. Já jsem někde jinde a on asi taky. Navíc některé jeho názory, škoda řeči. Taky občas něco na mě dolehne, ale nech to plavat. A pamatuj si, že na fb dají lidé jen to nej, určitě jsi za půlroku zažila taky něco hezké, jen nemáš tu potřebu to hned zveřejňovat, at to všichni vidí. On asi má, ale třeba, že někdo má nemoc, nedaří se mu, to nedá nikdo. A přitom na fb může být vyškeřen od ucha k uchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 09:17
@Bellino píše:
Jo, to se stává. Třeba minulý rok bývalý přítel, co jsem si ho měla brát a všechno bylo zajištěné (důvod zrušení svatby - rodiče) si něco mazal v PC a našel tam naše svatební oznámení, řekl, že nostalgie dolehla. Přitom já bydlím někde úplně jinde, jsem vdaná a mám dítě s manželem a on to všechno ví. Ale stejně sedl a napsal mi básničku a poslal ji. Řekl, že neočekává a nebylo by dobrý ted opustit rodinu a jít za ním, já bych ho už ani nechtěla. Já jsem někde jinde a on asi taky. Navíc některé jeho názory, škoda řeči. Taky občas něco na mě dolehne, ale nech to plavat. A pamatuj si, že na fb dají lidé jen to nej, určitě jsi za půlroku zažila taky něco hezké, jen nemáš tu potřebu to hned zveřejňovat, at to všichni vidí. On asi má, ale třeba, že někdo má nemoc, nedaří se mu, to nedá nikdo. A přitom na fb může být vyškeřen od ucha k uchu.

Je hezké, že ti napsal báseň. Líbí se mi, že je k Tobě upřímný. Málokdo je dnes takový. Ano, taky to na mě někdy dolehne. Žiju sama, brzo tma. Nechce se mi ani teď s nikým vídat, družit se. Já vím, taky má určitě nějaké starosti. Chce to asi čas.

• Citovat
  • Upravit
269
9.11.23 09:47

Kdysi kdosi psal, že facebook slouží k frustraci lidí z toho, co všechno jim uteklo. :D Mám tam i pár lidí, co tam dávaj všecko, i hádky a zhroucení, rozchody, obnovy a to je teprv švanda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
9.11.23 09:50
@Anonymní píše:
Je hezké, že ti napsal báseň. Líbí se mi, že je k Tobě upřímný. Málokdo je dnes takový. Ano, taky to na mě někdy dolehne. Žiju sama, brzo tma. Nechce se mi ani teď s nikým vídat, družit se. Já vím, taky má určitě nějaké starosti. Chce to asi čas.
Úpřimný to jo, on je. A báseň se mi líbila, je to taková jeho záliba. A to, že to na tebe dolehne, ještě v ten čas je normální. Je brzy tma, nedá se chodit venku dlouho do noci jako v létě, ale to neznamená sedět doma jako pět peněz. Třeba toho co píše básně já potkala přesně 1.12. na jednom plesu. A to jsem zvažovala, jestli tam vůbec jít, když tam dohromady nikoho neznám. Já šla a tam to začalo. nejít tam, tak ho nemám. Sice nám to nevyšlo, ale byl to hezký vztah, mám vzpomínky a oba nás to někam posunulo, něco nám ukázalo. Nelituji ničeho. Jaké máš záliby? Fitko? Skupinové lekce ve fitku - joga, pilates, cokoliv co nabízí, sauna, plavání, tvořivé dílny ted před Vánoci bude pořád někde něco, že nestačím registrovat, sdružení lidí podobných zájmů, já nemít dítě, tak jsem pořád někde v trapu, takhle jsem jen občas.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 10:28
@Bellino píše: Úpřimný to jo, on je. A báseň se mi líbila, je to taková jeho záliba. A to, že to na tebe dolehne, ještě v ten čas je normální. Je brzy tma, nedá se chodit venku dlouho do noci jako v létě, ale to neznamená sedět doma jako pět peněz. Třeba toho co píše básně já potkala přesně 1.12. na jednom plesu. A to jsem zvažovala, jestli tam vůbec jít, když tam dohromady nikoho neznám. Já šla a tam to začalo. nejít tam, tak ho nemám. Sice nám to nevyšlo, ale byl to hezký vztah, mám vzpomínky a oba nás to někam posunulo, něco nám ukázalo. Nelituji ničeho. Jaké máš záliby? Fitko? Skupinové lekce ve fitku - joga, pilates, cokoliv co nabízí, sauna, plavání, tvořivé dílny ted před Vánoci bude pořád někde něco, že nestačím registrovat, sdružení lidí podobných zájmů, já nemít dítě, tak jsem pořád někde v trapu, takhle jsem jen občas.

Jj, já jsem hodně sportovně založená. Kolo, běh, plavání, lezecká stěna. Mám teď nějaké zdravotní potíže, to máš těžko pak. Tak si aspoň doma čtu, ale ten sport mi chybí no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 10:33

@Bellino A jak píšeš s tím plesem. Měla to úplně stejně moje kamarádka pár měsíců zpátky. Mám akční kamarádku a je pravda, že je to pro druhé lidi velice přitažlivé mít hodně koníčků. Udělala si třeba zbrojní průkaz, začala běhat maratony. Není ji líto jezdit pravidelně za kamarádkami na druhý konec republiky. To já třeba nechápu. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 10:35

@Bellino A jaký máš názor na to, že se mi nechce a nebaví mě to? Kdysi jsem často jezdila na koncerty, ale už mi vadí tolik lidí a ten hluk. Raději zajdu do divadla nebo do kina.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky