Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Proč myslíš, že ne? Tak jsem se teda ještě podívala na fotky, co tam dal jeho kamarád, jak byli v létě na výletě a kdybys to viděla.Čiré štěstí. Opakuji, přeji mu tu moc. Mam asi jinou životní cestu. Věřím na karmu atd., vysmíval se mi za to.
Kdyby si měla jinou životní cestu, tak nezaložíš diskuzi. Mám pocit, že z tebe čiší závist a nepřejícnost.
@Anonymní píše:
Aha. Chápu Tě. Mám taky chycený močový měchýř. Tak to Tě obdivuji, že jsi dva roky nic neměla. Já jsem to nedodržela a mám, co jsem si zasloužila.
Hele tady se vyplatí být důsledná. I když je to na provaz, znám to. Nejvíc mi pomohla Manoza D, uro čaje a hlavně… změna přítele. Nebyl ex, nebyl stres, nebyly problémy.
Jo, a abych nezapomněla, největší pomocí byla autovakcina na urologii. Zeptej se na to ![]()
@Anonymní píše:
Vím, že podle toho nemůžu soudit něčí život, ale přece, když ho vidím, jak se směje, jak září, tak to je parádní a je vidět, že je spokojený.
Každý vypadá spokojený. I lidi s myšlenkami na smrt, protože mají neuroly
![]()
@Adull píše:
Ty jsi ho nechala před 4 lety a on je 4 roky šťastně ženatý? A nebylo to náhodou trochu jinak a ty ses s tím ještě nesrovnala?
Dobře. Poupravím. Rozešli jsme se před čtyřmi roky a půl. Čtyři roky je šťastně ve vztahu. Před třemi lety se s ní oženil.
@topazio píše:
Kdyby si měla jinou životní cestu, tak nezaložíš diskuzi. Mám pocit, že z tebe čiší závist a nepřejícnost.
@Anonymní píše:
Dobře. Poupravím. Rozešli jsme se před čtyřmi roky a půl. Čtyři roky je šťastně ve vztahu. Před třemi lety se s ní oženil.
Je to otázka času. Já si taky myslela, že lepšího nepoznám. A hle. I lepší jsou volní ![]()
@topazio píše:
Už jsme si odkopala, nevadí.
@Adull píše:
Ty jsi ho nechala před 4 lety a on je 4 roky šťastně ženatý? A nebylo to náhodou trochu jinak a ty ses s tím ještě nesrovnala?
Máš pravdu. Zakladatelka se s rozchodem ještě nesmířila i když bych iniciován z její strany. Ještě hůře snáší nový život ex partnera. Potřebuje velmi intenzivní psychoterapii.
@Anonymní píše:
Dej se dohromady a i na tebe se štěstí usměje. Nic není ztraceno. I ty můžeš najít nového partnera.
@Snowie23 píše:
Hele tady se vyplatí být důsledná. I když je to na provaz, znám to. Nejvíc mi pomohla Manoza D, uro čaje a hlavně… změna přítele. Nebyl ex, nebyl stres, nebyly problémy.
Jo, a abych nezapomněla, největší pomocí byla autovakcina na urologii. Zeptej se na to
Jo je to na provaz. Nemůžu se zeptat na urologii. Tvrdí, že je to gynekologický problém. A je.
@Anonymní píše:
Jo je to na provaz. Nemůžu se zeptat na urologii. Tvrdí, že je to gynekologický problém. A je.
Pokud je to mocak, gyn. problém to není.
@Snowie23 píše:
Je to gynekologický problém. Primář u urologie měl pravdu, když mi to říkal. Díky němu mi konečně udělali správné stěry.
@Snowie23 píše:
Primárně je zánět v pochvě a z ní to jde do močáku. Takhle mi to vysvětloval. Je to kapacita.
@Anonymní píše:
Primárně je zánět v pochvě a z ní to jde do močáku. Takhle mi to vysvětloval. Je to kapacita.
Kdyby byl, už jsi vylecena a zdravá. Mě kapacita vylecila po 2 letech.
@Snowie23 píše:
Kdyby byl, už jsi vylecena a zdravá. Mě kapacita vylecila po 2 letech.
Tak to máš těžko. Byla jsem posledně na horách, v zimě, šla čtyři hodiny v mokrých hadrech. Imunitu mám v haj.lu po těch špatných atb. Byla jsem letos třikrát na dovolené, kde jsem zase prochladla, přecenila jsem sily. To máš těžko, když neposlouchám své tělo.