Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SuperPrcina píše: Že to máš v kebuli úplně špatně ti na žádné terapii nikdo neopraví.
Tak v čem se mám zlepšit? Dej sem nějaké rady. ![]()
@Anonymní píše:
Ano, přeji mu to. Já tam už taky nic nedávám.
Jak jde dohromady, že mu to přeješ a že tě to žere?
@Anonymní píše:
Tak v čem se mám zlepšit? Dej sem nějaké rady.
Ty jsi úplně vzorový příklad ženy, co neví co chce a nedá pokoj, než to nedostane.
@Temnástranasíly píše:
Jak jde dohromady, že mu to přeješ a že tě to žere?
Nevím.
@Anonymní píše:
Rozešla jsem se s bývalým partnerem já. Neměli jsme děti. Jsou to čtyři roky. On je čtyři roky šťastně ženatý, spokojený. Já jsem sama. Mam ho všude zablokovaného. Nejsme spolu v kontaktu, i když bydlí nedaleko. Dnes jsem si dělala revizi na facebooku a v blokovaných účtech jsem viděla ho a jeho novou profilovku. Přeji mu lásku i štěstí, ale mrzí mě, že já jsem někde jinde než on. Dnes to na mě nějak dolehlo.
A víš, že je spousta lidí, kteří jsou na tom lépe, než ty?
ne jen on. Pokud nejsi ve svém životě spokojená, je na čase se začít snažit a změnit to.
Spousta lidí má podle Facebooku dokonalý život a v reálu se podvádí a provádí si neskutečné hnusárny.
Tak když to má na profilovce, tak je to určitě pravda
sociální sítě nejsou realita. Málokdo si tam dá, že má dluhy, manželka s ním nespí, tchyne je nesnesitelná a v práci to stojí za starou backoru ![]()
@Serpentini píše:
Spousta lidí má podle Facebooku dokonalý život a v reálu se podvádí a provádí si neskutečné hnusárny.
Máš pravdu. Nebo se mi stalo, že jsem šla nedávno z práce a kolegyně z jiné kanceláře mi říká. Ty chodíš z práce vždy tak usměvavá a plná elánu…a já se uvnitř cítím jako troska.
@Freeandwild píše:
Tak když to má na profilovce, tak je to určitě pravdasociální sítě nejsou realita. Málokdo si tam dá, že má dluhy, manželka s ním nespí, tchyne je nesnesitelná a v práci to stojí za starou backoru
Tady šlo o to, jak se krásně usmívá a ta pohoda z něj úplně čiší. ![]()
@Anonymní píše:
@Snowie23 Jak dlouho jsi prosím brala D-manosu? A kterou jsi kupovala? Brala jsi ji jen na noc?
Dlouho. I teď ji beru, když je potřeba. Nejlepší je to na noc, aby vydržela dlouho v močáku. Ale když jsem to měla rozjeté, tak až 3× denně (viz dávkování).
@Anonymní píše:
To víš, že mě tlačí ego, že bych tam měla nejraději fotku s nějakým fešákem a la reklama na dokonalé štěstí. Ale dobře tak. Psycholožka mi řekne, jak s tím pracovat.
Nemam fcb, zadne fotky nikde a jsem stastna a moje ego je v poradku i bez toho. Nikoho nepozoruju, nehlidam ![]()
@Snowie23 píše:
Dlouho. I teď ji beru, když je potřeba. Nejlepší je to na noc, aby vydržela dlouho v močáku. Ale když jsem to měla rozjeté, tak až 3× denně (viz dávkování).
Tak ti děkuji moc. Takže několik ji už bereš, dobře.
Před čtyřmi lety jste se rozesli a on se hned oženil? Buď v klidu, nemysli na to, za pár týdnů může být všechno jinak
Že to máš v kebuli úplně špatně ti na žádné terapii nikdo neopraví.