Expartner-facebook

Anonymní
8.11.23 16:00

Expartner-facebook

Rozešla jsem se s bývalým partnerem já. Neměli jsme děti. Jsou to čtyři roky. On je čtyři roky šťastně ženatý, spokojený. Já jsem sama. Mam ho všude zablokovaného. Nejsme spolu v kontaktu, i když bydlí nedaleko. Dnes jsem si dělala revizi na facebooku a v blokovaných účtech jsem viděla ho a jeho novou profilovku. Přeji mu lásku i štěstí, ale mrzí mě, že já jsem někde jinde než on. Dnes to na mě nějak dolehlo. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Snowie23
8.11.23 16:02

Smůla no. Začala sis ho vážit až potom, co si ho kopla… víš kam.
Co si čekala? Že tě bude dobývat? Škemrat? Plazit se? Bude sám navěky?
Nechtěla si ho, tak ho nech být.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 16:06
@Snowie23 píše:
Nechtěla si ho, tak ho nech být.

Není pravda, že jsem si ho začala vážit až po tom. Naopak on si mě nevážil. Špatně jsi mě pochopila. Jsem šťastná, že už s ním nejsem ve vztahu. Jde o to, že bych chtěla být žáky tak spokojená a šťastná jako on. A nedaří se mi to. Chodím na terapii, tak aspoň vím, co proberu příště.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 16:08
@Snowie23 píše:
Nechtěla si ho, tak ho nech být.

Psala jsem v příspěvku výše, že mu přeji lásku a štěstí. Nechtěla jsem, aby mě dobýval. Oba dva jsme někde jinde. Jde o to, že kdyby mě viděl nebo mi viděl do hlavy, tak by si mohl říct: jo holka, to to tě teda lituji, chudinko jedna.

• Citovat
  • Upravit
36009
8.11.23 16:09
@Anonymní píše:
Není pravda, že jsem si ho začala vážit až po tom. Naopak on si mě nevážil. Špatně jsi mě pochopila. Jsem šťastná, že už s ním nejsem ve vztahu. Jde o to, že bych chtěla být žáky tak spokojená a šťastná jako on. A nedaří se mi to. Chodím na terapii, tak aspoň vím, co proberu příště.

Podle profilové fotky stejně nepoznáš, jestli je šťastný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
8.11.23 16:13
@Anonymní píše:

On možná zvedl zadek a šel žít a neseděl před pc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 16:14
@pikola píše:
Podle profilové fotky stejně nepoznáš, jestli je šťastný :nevim:

Proč myslíš, že ne? Tak jsem se teda ještě podívala na fotky, co tam dal jeho kamarád, jak byli v létě na výletě a kdybys to viděla. :) Čiré štěstí. Opakuji, přeji mu tu moc. Mam asi jinou životní cestu. Věřím na karmu atd., vysmíval se mi za to.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 16:16
@Anonymní píše:
Proč myslíš, že ne? Tak jsem se teda ještě podívala na fotky, co tam dal jeho kamarád, jak byli v létě na výletě a kdybys to viděla. :) Čiré štěstí. Opakuji, přeji mu tu moc. Mam asi jinou životní cestu. Věřím na karmu atd., vysmíval se mi za to.

Uf. Tohle si nemůže nikdo myslet. Jsi troll ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Snowie23 píše:
On možná zvedl zadek a šel žít a neseděl před pc.

Proč jsi tak zlá? Mám zdravotní problémy teď, které mě částečně limitují, abych žila naplno. Jak víš, že nežiju? Cestuji sama po světě, letos třikrát. Možná pojedu počtvrté.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
@Anonymní píše:
Proč myslíš, že ne? Tak jsem se teda ještě podívala na fotky, co tam dal jeho kamarád, jak byli v létě na výletě a kdybys to viděla. :) Čiré štěstí. Opakuji, přeji mu tu moc. Mam asi jinou životní cestu. Věřím na karmu atd., vysmíval se mi za to.

A btw tahle jsi nám dala jasně najevo, že ho blokleho nemáš ;)

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 16:17
@Anonymní píše:
Proč jsi tak zlá? Mám zdravotní problémy teď, které mě částečně limitují, abych žila naplno. Jak víš, že nežiju? Cestuji sama po světě, letos třikrát. Možná pojedu počtvrté.

Pises sama, že nezijes.

• Citovat
  • Upravit
36009
@Anonymní píše:

A ty tam máš fotku, kde vypadáš zoufale? :nevim: máš tam napsano jsem sama a na terapii? Co ty víš, jaký má vlastně život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Snowie23 píše:
Uf. Tohle si nemůže nikdo myslet. Jsi troll ne?

Nejsem troll. Velice Tě prosím, nereaguj na mě. Děkuji. Uleví se mi. :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 16:19
@Anonymní píše:
Nejsem troll. Velice Tě prosím, nereaguj na mě. Děkuji. Uleví se mi. :kytka: :srdce:

Tobě se uleví, až si začneš všímat jen a jen sebe. A ne kostlivcu ve skříni, ze kterých máš evidentně deprese.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 16:19
@pikola píše:
A ty tam máš fotku, kde vypadáš zoufale? :nevim: máš tam napsano jsem sama a na terapii? Co ty víš, jaký má vlastně život
Ále prosím Tě. :) Mám tam fotku, než jsme se rozešli, vypadám na ni jako modelka. O to nejde. Tedkom vypadám trochu hůře, starnu pochopitelně. Máš pravdu, to jsem asi potřebovala slyšet.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky