Expartner-facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.23 10:39

@Bellino Víš, jestli člověk má být akční a přemáhat se, jako ty s tím plesem, když to nese ovoce…

• Citovat
  • Upravit
269
9.11.23 10:42
@Anonymní píše:
@Bellino A jaký máš názor na to, že se mi nechce a nebaví mě to? Kdysi jsem často jezdila na koncerty, ale už mi vadí tolik lidí a ten hluk. Raději zajdu do divadla nebo do kina.

Taky se mě zdá, že ti, co mají aktivity přepálený, si tím něco kompenzujou, vytěsňujou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
9.11.23 10:56
@Anonymní píše:
@Bellino A jaký máš názor na to, že se mi nechce a nebaví mě to? Kdysi jsem často jezdila na koncerty, ale už mi vadí tolik lidí a ten hluk. Raději zajdu do divadla nebo do kina.

Klidně i to divadlo nebo kino, každému dle chuti. Tam se třeba seznámíš, nebo možná kamarády. A proč si ta kamarádka udělala zbrojný průkaz? aby si někoho našla? Znám babu, která dlouho nemohla nikoho najít, tak začala chodit do mysliveckého spolku, sdružení nebo jak se to jmenuje, tam samí chlapi a do 3 měs. měla a toho si pak i zvala. Jako o lovení zvířat nic nevěděla, ani ji to moc nezajímalo, ale coby seznamovací kancelář se to vyplatilo. Ale tohle bych já nedala, jsem vegetarián.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
9.11.23 10:59
@Anonymní píše:
@Bellino Víš, jestli člověk má být akční a přemáhat se, jako ty s tím plesem, když to nese ovoce…

Já jsem se pak nepřemáhala a na ples se těšila, když jsem si oblékala krásné dlouhé šaty a spolubydlící mi dělala make up. Akční klidně buď, ale nepřemáhej se. Nebo se mi stává, že někam jdu, vyloženě se přemáhám, ale jak tam přijdu, jsem ráda, že tam jsem a mám moc hezký zážitek. Já když si něco naplánuji, tak se snažím dotáhnout to do konce. Ale zas ne za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.11.23 10:59
@Bellino píše:
Klidně i to divadlo nebo kino, každému dle chuti. Tam se třeba seznámíš, nebo možná kamarády. A proč si ta kamarádka udělala zbrojný průkaz? aby si někoho našla? Znám babu, která dlouho nemohla nikoho najít, tak začala chodit do mysliveckého spolku, sdružení nebo jak se to jmenuje, tam samí chlapi a do 3 měs. měla a toho si pak i zvala. Jako o lovení zvířat nic nevěděla, ani ji to moc nezajímalo, ale coby seznamovací kancelář se to vyplatilo. Ale tohle bych já nedala, jsem vegetarián.

Nebo může zajít do gay baru. Tam jsou taky samí chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
9.11.23 11:20
@Man_Brno píše:
Nebo může zajít do gay baru. Tam jsou taky samí chlapi.

rada trochu mimo mísu. Tam bude očumovat akorát chlap chlapa. Jedině že by hledala jen kamaráda. Prý gayové jsou jinak super kámoši. Jednoho takového jsem znala, dokud mu nepřeplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.11.23 11:32
@Bellino píše:
rada trochu mimo mísu. Tam bude očumovat akorát chlap chlapa. Jedině že by hledala jen kamaráda. Prý gayové jsou jinak super kámoši. Jednoho takového jsem znala, dokud mu nepřeplo.

Tak spíš humor, než rada. Jak mu přeplo? Z gaye na baby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
9.11.23 12:01
@Man_Brno píše:
Tak spíš humor, než rada. Jak mu přeplo? Z gaye na baby?

To ne, ale začal být nechutny až úchylný, že jsem ho musela bloknout na FC, protože co on psal, to opravdu not comment. Asi mu z těch,,ocásku" hrabalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.11.23 12:07

@Bellino jo ták

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
9.11.23 12:15

Zakladatelko, ty udělej nejdřív něco sama se sebou. Jsi jak stará bába, co sedí jen doma. A že dneska i důchodci lítají po světě.
Nejen, že nemáš žádné zážitky, ale takhle tě nikdo ani nebude chtít. Si prostě nudná.
„Sex nejde, mám problémy“, „kolo nejde, mám problémy“, „hory nejdou, mám problémy“, „za kulturou se musím přemáhat“, „už je brzy tma, nikam nejdu“.
Kolik ti vůbec je? Podle popisu tak 80.

• Citovat
  • Upravit
9086
9.11.23 13:07
@Anonymní píše:
Nene, rozešli jsme se před čtyřmi a půl lety. A chodit se ženou začal před čtyřmi.

Však jsi psala, že je 4 roky ženatý :think: Tak to vzal tedy hopem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 14:08
@Adull píše:
Však jsi psala, že je 4 roky ženatý :think: Tak to vzal tedy hopem :pankac:

No vlastně tři. Jsem to zaokrouhlila nahoru. Ale i tak že

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 14:11
@Snowie23 píše:
Zakladatelko, ty udělej nejdřív něco sama se sebou. Jsi jak stará bába, co sedí jen doma. A že dneska i důchodci lítají po světě.
Nejen, že nemáš žádné zážitky, ale takhle tě nikdo ani nebude chtít. Si prostě nudná.
„Sex nejde, mám problémy“, „kolo nejde, mám problémy“, „hory nejdou, mám problémy“, „za kulturou se musím přemáhat“, „už je brzy tma, nikam nejdu“.
Kolik ti vůbec je? Podle popisu tak 80.

Já vím, že to myslíš dobře, ale byla jsem letos na třech zahraničních dobírku, mám spoustu zážitků. Nevím, jestli mě limituje v hledání partnera, kdybych nikde nebyla. Sama jsi psala, že jsi dva roky neměla sex. Víš moc dobře, jaké to je, když máš spodek na h…Mám se teda přemáhat? Je pravda, že žiju jak stařena trochu. Je mi 39.

• Citovat
  • Upravit
22568
9.11.23 14:11
@Anonymní píše:
No vlastně tři. Jsem to zaokrouhlila nahoru. Ale i tak že

Upravujes skutecnosti, nejspis sis upravila i rozchod. Pokud takhle prekrucujes vsechno, tak se mu nedivim, ze te opustil :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
9.11.23 14:13
@Anonymní píše:
Já vím, že to myslíš dobře, ale byla jsem letos na třech zahraničních dobírku, mám spoustu zážitků. Nevím, jestli mě limituje v hledání partnera, kdybych nikde nebyla. Sama jsi psala, že jsi dva roky neměla sex. Víš moc dobře, jaké to je, když máš spodek na h…Mám se teda přemáhat? Je pravda, že žiju jak stařena trochu. Je mi 39.

Dva roky jsem neměla sex, to je pravda. Ale měla jsem úžasný vztah v té době a podnikali jsme společně kde co.
Rozhodně jsem nebyla dva roky doma a nelitovala se. Většina toho je v hlavě, takže mi bylo o hodně líp, když jsem se bavila a nemyslela na to.
Prostě chlapi nechtějí nudné ženy. Na tom není nic sexy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky