Expartner-facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snowie23
8.11.23 17:07
@Anonymní píše:
Tak to máš těžko. Byla jsem posledně na horách, v zimě, šla čtyři hodiny v mokrých hadrech. Imunitu mám v haj.lu po těch špatných atb. Byla jsem letos třikrát na dovolené, kde jsem zase prochladla, přecenila jsem sily. To máš těžko, když neposlouchám své tělo.
:lol: :lol: Tak ty jsi případ
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 17:09
@Snowie23 píše: :lol: :lol: Tak ty jsi případ

Tak aspoň vidíš. :D Ale už jsem si řekla dost. Frajer, co se mnou chce v zimě chodit na hory, tomu ještě musím říct, ať se mnou nepočítá.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 17:10
@Anonymní píše:
Tak aspoň vidíš. :D Ale už jsem si řekla dost. Frajer, co se mnou chce v zimě chodit na hory, tomu ještě musím říct, ať se mnou nepočítá.

Za to nemůže frajer, ale ty :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 17:11
@Snowie23 píše:

Však já vím. On se mnou ale počítá, teď jsem mu napsala, že nebudu moct s ním chodit.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 17:12
@Anonymní píše:
Však já vím. On se mnou ale počítá, teď jsem mu napsala, že nebudu moct s ním chodit.

Chodit jako chodit, nebo chodit? Když máš frajera na chození, proč řešíš ex?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 17:13
@Snowie23 píše:
Říkala jsem mu, že s ním nemůžu spát ani. Mam pocit, jako kdyby to ti chlapi vůbec nechápali, že ta sliznice se potřebuje zahojit. Sestřička na urologii mi říkala, že se ta sliznice hojí velice dlouho.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 17:15
@Snowie23 píše:
Chodit jako chodit, nebo chodit? Když máš frajera na chození, proč řešíš ex?

Chodíme spolu na hory, no já už jsem ale dochodila na hodně dlouho. Řeším ex, protože jsem si nemyslela, že po pěti letech od rozchodu budu tam kde jsem.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
8.11.23 17:15
@Anonymní píše: Říkala jsem mu, že s ním nemůžu spát ani. Mam pocit, jako kdyby to ti chlapi vůbec nechápali, že ta sliznice se potřebuje zahojit. Sestřička na urologii mi říkala, že se ta sliznice hojí velice dlouho.

Proč ti sestřička na urologii zkoumala sliznici v pochvě 8o se do toho nějak motáš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 17:16
@Snowie23 píše:
Proč ti sestřička na urologii zkoumala sliznici v pochvě 8o se do toho nějak motáš

Nezkoumala. Ptala jsem si, jak se dlouho hojí sliznice v močových cestách.

• Citovat
  • Upravit
6699
8.11.23 17:29

Holka čím víc odpovídáš, tím víc mám pocit, že máš problém v hlavě. Tak trochu by tomu odpovídaly i vleklé zdravotní potíže. Navíc jsi teď odehnala chlapa a můžeš být zase nešťastná :think:

Zkusila jsi nějakou terapii?

A je úplně normální, že tě se*re ex, který vypadá že má božský život. Ale ty si to neumíš přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.23 17:32
@Temnástranasíly píše:
Holka čím víc odpovídáš, tím víc mám pocit, že máš problém v hlavě. Tak trochu by tomu odpovídaly i vleklé zdravotní potíže. Navíc jsi teď odehnala chlapa a můžeš být zase nešťastná :think:

A je úplně normální, že tě se*re ex, který vypadá že má božský život. Ale ty si to neumíš přiznat.

Však já to přiznávám. Vleklé potíže mám z toho, že mi dávali špatné atb. Ze stěru na gynekologii mi byla potvrzena jedna bakterie. Ano, chodím na terapii.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 17:33
@Temnástranasíly píše:

Já jsem ho neodehnala. Akorát s ním nemůžu jezdit teď v zimě na hory a spát s ním, do kina klidně můžeme.

• Citovat
  • Upravit
6699
8.11.23 17:39
@Anonymní píše:
Však já to přiznávám. Vleklé potíže mám z toho, že mi dávali špatné atb. Ze stěru na gynekologii mi byla potvrzena jedna bakterie. Ano, chodím na terapii.

No tak neříkej že mu to přeješ, to není normální mu to přát. Člověk se chce mít lépe, než ex :mrgreen: teda v nijak závažné formě, ale chce. Taky samozřejmě záleží na míře toho jakou mu věnuješ pozornost, je normální že tě to kousne, ale na pět minut, pak už je to pěkně blbé.

A holky mají pravdu, instagram a Facebook je jen výkladní skříň životů, člověk tam nic špatného nedává. Já tam teda nedávám skoro nic, ale já jsem divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.23 17:43
@Temnástranasíly píše:
No tak neříkej že mu to přeješ, to není normální mu to přát. Člověk se chce mít lépe, než ex :mrgreen: teda v nijak závažné formě, ale chce. Taky samozřejmě záleží na míře toho jakou mu věnuješ pozornost, je normální že tě to kousne, ale na pět minut, pak už je to pěkně blbé.A holky mají pravdu, instagram a Facebook je jen výkladní skříň životů, člověk tam nic špatného nedává. Já tam teda nedávám skoro nic, ale já jsem divná.

Ano, přeji mu to. Já tam už taky nic nedávám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.23 17:49

@Snowie23 Jak dlouho jsi prosím brala D-manosu? A kterou jsi kupovala? Brala jsi ji jen na noc?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky