Extrémně malá prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35326
25.12.22 15:55
@Anonymní píše:
Nevedela bys zda sedi kalkulačka velikosti na jejich strankach? Bohuzel u nas uadny takovy kamenny obchod neni… :? Ve meste mame maximalne sekace, galanterie, butik, vietnamce..

Byt tebou, udelam si vylet nekam, kde takove obchody jsou. Az budes vedet, co ti sedi, uz to sezenes i po netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
25.12.22 16:35
@Anonymní píše:
Ja o tom asi nejvic ted premyslim kvuli tchyni. :oops: Ona ma plastiku uz hromadu let, narazi vzdy na to ze „taky jsem nemela nic“ a jak je desne spokojená… :zed: Ona ma tech zakroku vic. A ja si porad rikam kdy by to skoncilo, kdy se sebou budu spokojena… :think: Kde nakupujes pradlo? Plavky? Jediny z ceho mam opravdu velky mindrak jsou prave ty plavky.

No podprsenky skoro nenosim, jaksi není proč, nosím sportovní pružné. Klasickou většinou jen v létě pod polopruhledne tílko nebo třeba do divadla pod halenku. Přes zimu nenosim často vůbec nic, kvůli zateplení mám košilku, což plní stejnou funkci jako ta sportovní podprsenka. Tohle jediný je asi výhoda, život bez podprsenky, vždycky jsem je nesnasela, nikdy mi asi žádná nesedla, není mi to příjemný, takže rozhodnutí ji odhodit bylo velmi osvobozující. Plavky to stejný, mám buď trojúhelnícky nebo lambadu. Na plavání, aqua aerobic a jiný pohyb jednodílný. V těch jsem úplně placata, ale co už, no… pár lidí mívá pravidelne kecy, i třeba moje máma, což mě dost mrzí, ale kvůli okolí na plastiku rozhodně nepůjdu. Šla bych jedině kvůli sobě, ale zatím zatím potřebu nemám. Snad ani nikdy mít nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.22 16:39
@Midaku píše:
No podprsenky skoro nenosim, jaksi není proč, nosím sportovní pružné. Klasickou většinou jen v létě pod polopruhledne tílko nebo třeba do divadla pod halenku. Přes zimu nenosim často vůbec nic, kvůli zateplení mám košilku, což plní stejnou funkci jako ta sportovní podprsenka. Tohle jediný je asi výhoda, život bez podprsenky, vždycky jsem je nesnasela, nikdy mi asi žádná nesedla, není mi to příjemný, takže rozhodnutí ji odhodit bylo velmi osvobozující. Plavky to stejný, mám buď trojúhelnícky nebo lambadu. Na plavání, aqua aerobic a jiný pohyb jednodílný. V těch jsem úplně placata, ale co už, no… pár lidí mívá pravidelne kecy, i třeba moje máma, což mě dost mrzí, ale kvůli okolí na plastiku rozhodně nepůjdu. Šla bych jedině kvůli sobě, ale zatím zatím potřebu nemám. Snad ani nikdy mít nebudu.

V zime taky chodim bez. A prave posloucham tchyni ze tam nic nemam. :oops: Asi holt budu muset prijmout sama sebe… :?

• Citovat
  • Upravit
56505
25.12.22 16:40
@Anonymní píše:
V zime taky chodim bez. A prave posloucham tchyni ze tam nic nemam. :oops: Asi holt budu muset prijmout sama sebe… :?

Neposlouchej fanatickou bábu, která je zažraná do plastik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.22 16:43
@mroe píše:
Zajdi do nejakeho specializovaneho obchodu. Ale zas tak mala prsa fakt nemas, to mi ver. Jsou zeny, co nosi jen sportovni porprdy a lambady…protoze prsa fakt nemaji.

Kdybych se tak strasne nestydela, tak bych i nekam zasla. :zed:

• Citovat
  • Upravit
56505
25.12.22 16:52
@Pesimistaa píše:
dam sem jednu histrku, kteru jsem zazil v hypemarketu v cizine,
slysim za regalem cestinu,
zenska, „ta je krasna“,
druha, „A co bys do toho chtela dat!!!“,
netusic co tam damy maji, nedsalo mi to, zvedavemu chlapovi obejit regaly a smirovat,
stala tam takova mala holcina, krasna, a drzela v ruce podprsenku, na kterou koukala,
proti ni stala takova tlusta husa, skareda, a usklibala se,
treti holcina na tu scenu jen vyjevene koukala, no a ja take,
kdybych si mel z tech tri vybrat, vybral bych si tu krasnou holcinu,
te ltluste bych nesveril ani stetku od zachodu, to by byla utrazka te zachodove stetky,
takze asi tak,
najvic blbych kecu maji ti, kteri na to vubec nemaji narok

Většina tlustých žen má v prsou akorát tuk. Aby se některé cítily lépe, tak musí do někoho kopnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14914
25.12.22 16:52

Taky mám spíše menší prsa a sedí mi tento tvar podprsenek https://www.tchibo.cz/…2052466.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
25.12.22 16:57
@Anonymní píše:
Kdybych se tak strasne nestydela, tak bych i nekam zasla. :zed:

Ty nepotrebujes plastiku, ale zvysit sebevedomi. Proto si do nejakeho specializovaneho obchodu zajed. Mozna budes koukat, jak budou v dobre padnouci podprde vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
25.12.22 16:58
@Kfětoslava píše:
Taky mám spíše menší prsa a sedí mi tento tvar podprsenek https://www.tchibo.cz/…2052466.html?…

No, takove nosim taky. Ale myslim, ze to top neni ( i kdyz ja k nim prakticky presla), ale jsou cenove velmi prijatelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
25.12.22 17:09

A jak dlouho máš po ukončení kojení? Mě se dávala prsa dohromady rok, začala jsem cvičit, jedla víc tuk, zlepšilo se to.
Po ukončení kojení to byl masakr, v kalkulacce na webu s podprsenkami mi to po zadání mojich obvodů hodilo hlasku: nejsme schopni určit vaší velikost. :mrgreen:
Ale zlepšilo se to. A s cvičením jsem nabral i klid v duši, že mám vlastně skvělé tělo, co odnosilo zdravé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40402
25.12.22 17:09
@Anonymní píše:
Kdybych se tak strasne nestydela, tak bych i nekam zasla. :zed:

U nás v krajském městě je v jednom obchodáku calzedonia, intimissimi a tezenis, nabídka všech druhů podprsenek velká.

A moderní jsou braletky, ted frčí přirozenost, doby, kdy se vycpávala prsa ponožkama, aby člověk vypadal jak Pamela, jsou pryč :)

Vždyt máš moc hezkou postavu, budeš vypadat dlouho mladince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.22 17:14
@free333 píše:
U nás v krajském městě je v jednom obchodáku calzedonia, intimissimi a tezenis, nabídka všech druhů podprsenek velká.

A moderní jsou braletky, ted frčí přirozenost, doby, kdy se vycpávala prsa ponožkama, aby člověk vypadal jak Pamela, jsou pryč :)

Vždyt máš moc hezkou postavu, budeš vypadat dlouho mladince…
Jenze to mi bohuzel rika každý. A zadna vyhra to neni. Je mi 25 let, a temer kazdy doktor mi tipuje 15-18. :zed: K tomu ta detska postava… :? :)
@Kfětoslava píše:
Taky mám spíše menší prsa a sedí mi tento tvar podprsenek https://www.tchibo.cz/…2052466.html?…

Tenhle typ mi nevyhovuje, nesnasim ta tlustá raminka. Nemuzu na sobe vystat ani sportovni podprsenky. Jediny co mi docela sedi jsou od znacky Tezenis. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.22 17:15
@řeřicha píše:
A jak dlouho máš po ukončení kojení? Mě se dávala prsa dohromady rok, začala jsem cvičit, jedla víc tuk, zlepšilo se to.
Po ukončení kojení to byl masakr, v kalkulacce na webu s podprsenkami mi to po zadání mojich obvodů hodilo hlasku: nejsme schopni určit vaší velikost. :mrgreen:
Ale zlepšilo se to. A s cvičením jsem nabral i klid v duši, že mám vlastně skvělé tělo, co odnosilo zdravé děti.

Dva roky :)

• Citovat
  • Upravit
407
25.12.22 17:19

Mně přijdou k té postavě adekvátní. Když jsem měla 46kg (také jsem měla, i 43 na 163cm), neměla jsem ani to. Ani ten tvar mi nepřijde nějakej strašnej., však jste odkojila děti… Já bych třeba při takových prsou do plastiky nešla. Za mě to chápu, když holky bolí záda, když mají fakt obrovský, nebo když jsou extrémně asymetrický… ale zase pokud z toho máte nějaký extrémní komplexy, tak to je na zvážení. Mně přijdou konkrétně takový prsa ucházející a nestyděla bych se za ně, ani v plavkách. Na to jsou push-upky, nebo by stačily pevnější trojúhelníčky. Já jsem teď v 8. měsíci a prsa mám naopak z nulek asi 4ky a jak jsou těžký, tak klesaj tak dolů, že jsem zvědavá, co z toho po kojení zbude :roll: :lol:. Po svých nulkách se mi stýská.
Prostě já bych si do takových prsou řezat nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14914
25.12.22 17:20
@Anonymní píše:
Tenhle typ mi nevyhovuje, nesnasim ta tlustá raminka. Nemuzu na sobe vystat ani sportovni podprsenky. Jediny co mi docela sedi jsou od znacky Tezenis. :think:

Já kupuju od různých značek, i s úzkými ramínky, ale potrebuju tvar košíčků do trojúhelníku. Třeba i toto https://www.astratex.cz/…-bez-kostic/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová