Extrémně silná menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.7.14 12:19

S dovolením se přidám - také 2 - 3 dny vstávám několikrát za noc, fleky na kalhotách nejsou výjimkou, já teda používm kalíšek i vložku a vylívám co půl hodiny :roll:

Díky tomu mám už 2 roky hodně nízké železo v krvi, únavu a tablety nepomáhají :-/

K.

• Citovat
  • Upravit
7332
22.7.14 13:07

Holky čau, tak jsem si seděla u televize a něco mě napadlo :-)))

Nezkusily jste používat menstruační kalíšek? Jsem byla schválně v umyvadle napustit tampon a vymačkala jsem to do kalíšku a ten byl naplněný tak z poloviny ;-)

Nevím, jen mě napadlo že by to mohlo být řešení ;-)

Jinak z bylinek bych zkusila preparát GYNEX ;-) je skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.14 16:10

Sobesin : Ahoj. Funguju, nefunguju. Je to strašný, nemůžeš spát, nic. A púo tom 5dni je člověk úplně vyčerpaný. Zajímalo by mne, kolik krve ze mne šlo. Protože jsem už úplně bledá, nic mě nebaví, nemám prostě na nic sílu. Prostě člověk je jak po operaci. Hrůza! Včera jsem si koupila Ascorutin. Bývala bych si ho kupovala dříve, ale netušila jsem, že není na předpis. Doktor mi ho někdy napsal, proto jsem myslela, že je jen na předpis. Jak jsem si ho koupila hned jsem si dvě pilulky vzala.Na příbalovém letáku, jsem se dočetla, že mohu 2tablety 3× denně. A dneska teď momentálně už jenom špiním. Takže zaplať Pánbůh, že se konečně vyspím a naberu sílu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.14 16:15

Menstruační kalíšek? To slyším prvně… Jako pro mne pro lajka…To znamená, že tam mám nějakej kalíšek a do toho mi teče menzes?? To si nedokážu představit…To musím pořád stát, abych se neušpinila… Nemumí si to jinak představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.14 16:23

Tak jsem teď na to koukala na netu, co je to ten kalíšek a jak se používá… Vypadá to slibně, ale zas na druhou stranu je to velmi nepraktické, si myslím… A stejně si myslím, že při mém problému by mi to moc nepomohlo. Stejmnak bych musela každou chvíli chodit „vylévat“… Ale pro ostatní si myslím, že dobrý tip! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
24.7.14 17:50

@andulinkaaa Já taky myslela že je Ascorutin na předpis!!
Zrovna taky trpím, tak sedám do auta a jedu si do lékarny :mrgreen:
A budu doufat že to zabere…

• Citovat
  • Upravit
7332
24.7.14 18:43

@andulinkaaa no myslím si, že je lepší tohle, než kupovat a kupovat vložky a tampony :-) tak to vyliješ, přeliješ to čistou vodou a hotovo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.14 12:52

Nina Filipi : Určitě jo… Ale pro mne myslím že ne e… Ale určitě to vyzkouším.
Miriamm : jasně! Já jsem se to dočetla až tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
12.8.14 13:08

Ahoj holky, pridam se do diskuse. Nemam sice extermne silnou menstruaci, ale byva mi prvni den teda extremne zle. Bolesti, zavrat, zvraceni, prujem… Kontryhel jsem ted zkousela dva cykly pit a moc mi nepomohl teda. Nema nekdo nejaky dalsi prirodni tip?

Jinak s kaliskem mam take ty nejlepsi zkusenosti! Chce to sprave zavest a netece nic. Ani kdyz clovek lezi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.8.14 13:17

Zkus pupalku s vitamínem E, mě pomáhá, pokud jí neberu, hned je to znát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
12.8.14 13:26

@sobesin a z toho se dela caj? Nebo tablety? Prodavaji v lekarne? A beres to nejak pred MS? Nebo az je zle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.8.14 13:29

Lze koupit v lékárně, jsou to takové gelové tablety, mám od firmy Walmark, beru tak týden před menstruací, fakt, ani skoro nemám pms a nástup ms je hladký…vyzkoušej a uvidíš, třeba ti špatně tolik nebude…držím palce, ať ti to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
12.8.14 13:37

@sobesin diky moc, pisu si a zkusim! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.8.14 13:39

Dej pak vědět:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
12.8.14 13:42

Jojo dam. Jen to bude chvili trvat :-) Ted me to chytlo na dovolene. Cestou na snidani jsem sebou malem sekla. Pritel me tam dovlekl aspon na zachod, ze kteryho jsem se tak 3/4h sbirala, abych dosla ke stolu aspon vypit caj. Nakonec jsem zvladla i jogurt a za hodinu letel ven :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí