Extrémně silná menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
15.1.16 13:40

Ahojky, možná bych si s tím zašla na gyndu, s tímhle zkušnosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.17 10:34

Potřebovala bych poradit jak přežít den s extrémně silnou menstruací. Přišla včera a je to teda masakr jak nikdy. Mám roční dítě takže nemůžu odpočívat a musim fungovat. Včera jsem s ním musela k dr. vybavila jsem se tamponem a vlozkou a stejne po par krocich venku uz jsem citila jak to ze me leje.. Na noc jsem si dala nocni vlozku a do dalsich kalhotek jeste rucnik a pod sebe přebalovací podložku, ráno to pak stejně vypadalo jak po vraždě a všechno jsem vyhodila protože se to dalo ždímat… Zítra nastupuji s malým na celý den do nemocnice kde budu muset fungovat na 200% takže potřebuju nějakou radu jak to aspoň zmírnit.. Funguje ten Ascorutin? Díky za každou radu

• Citovat
  • Upravit
473
30.5.17 10:46

Zavolala bych si na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
30.5.17 11:01

Já mám ted podruhy taky extrémní ms.mam kalisek a případně vložku. Dnes vylévám co dvě hodiny. tim to drzim pod kontrolu. v noci mi kalisek proteče ale vložka to po bere. Tampon si myslím po bere min jak kalich. Mam největší na 30 ml. Minule jsem si koupila ascorutin. No zlepsilo se to.ale možná by to tak bylo i bez něj. Začala jsem ho brát až třetí den ms.
Jinak bych asi volala taky gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
30.5.17 11:09

@Zdenuli Já měla extrémní ms asi 4 dny v kuse po potratu, na gyndě mi řekli, že mě můžou znovu poslat na kyretáž :zed: Prostě to za pár příšerných dní přešlo. Měla jsem totiž první ms až 82 dní po revizi, takže mi hodně narostla sliznice, chodila jsem často na utz a hlídalo se to. Ted po neuspěsném iui mám taky vždy 1 den strašně silnou ms, holt kalíšek každé 2 hodiny vylít. A i dost bolesti. Ale dalo se to zvládnout i v zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.17 12:24

Dobry den chtela jsem se zeptat, posledni dva mesice mam strasne silnou menstruaci, nikdy sem takovou nemela..nevite cim to muze byt? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
16.10.17 15:22

@JaninaJansova dojdi si na gyndu.ja to ted resila taky.bud to bude neco uvnitr nebo porucha hormonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 16:51

Na gynde sem byla nedavno a vsechno v pohode. Porucha hormonu? Co to je a jak se to leci nevite? dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
16.10.17 19:36
@JaninaJansova píše:
Na gynde sem byla nedavno a vsechno v pohode. Porucha hormonu? Co to je a jak se to leci nevite? dekuju

Proste nejaka dysbalance…ja jsem dostala ted proveru to je hormon.beru ho od 16 dc 10 dni.kdyz to nezabere dostanu pry neco silnejsihi.nebo muzu zkusit HA.to to muze taky srovnat.mne se to asi rozhodilo po tretim porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.17 21:40

AHa…no to je pekny, ale ja nemam jeste ani jedno mimco :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
17.10.17 08:49
@JaninaJansova píše:
AHa…no to je pekny, ale ja nemam jeste ani jedno mimco :/

To jeste neznamena, ze nemuzes mit rozhozen hormony. a na gynde jsi to rikala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.18 14:54

Ahoj, je mi dvanáct let, menstruaci mám už dva roky a většinou silnou, první dva dny nevydrzim bez prášku na bolest a i tak kolikrát zustavam doma ze školy
Mívám to hodně nepravidelně, například se zpozdi o deset dni a ted mám ms vážně hodně silnou ( jsem na lyžáku, proto to tak resim ), vložku musím chodit často měnit, abych neprotekla a i tak je vždy plna ????
Nemá někdo nějaké rady?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.18 22:59

Zdravím, prosím moc o radu. Jsem skoro 3 měsíce po druhém porodu a teď jsem dostala druhou menstruaci a je tak silná, že mám pocit, že vyteču, doslova. Minulý měsíc mi dělali revizi dělohy kvůli tomu extrémnímu krvácení a prý je vše v pořádku. Zkoušela sem citron, kontryhelový čaj, beru antikoncepci, ale menstruace i tak silná. :( mám ještě doma pambu, tak jestli zkusit to. Já fakt nevím a dost mě to trápí, co myslíte, co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
585
17.4.18 13:35

Ahoj…tyhle stavy znam…je to dnes lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.19 22:08

Ahoj, mě nepomáhá nic a ani nebudu spát když tampon měním co hodinu a půl…
Byla jsem dnes u lékaře, nic mi nedal, musím vydržet, ach jo :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí