Extrémně silná menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
10.7.24 20:08
@Anonymní píše: Více

Prosla jsem si stejnymi problemy s menzes a s potvrzenou endometriozou, krvacela jsem takhle silne x let, nyni jsem hodne chudokrevna, x krat jsem skoncila v nemocnici na Pambe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
10.7.24 21:20

jak to dopadlo? přešlo to samo? nebo jsi jela na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 08:31

@stinga Noc byla dost nepříjemná, musela jsem co 30 minut na wc a to jsem měla 2× noční vložku. Spala jsem na ručníku. Dopoledne se to zmínilo a další den menstruace úplně ustala. Byla jsem trochu slabá, tak jsem si koupila železo ve formě sirupu, ale měla jsem z něj průjem. Doktorka mi napsala železo v tabletách, ale taky z něj mám rozhozené trávení. Jediné co mi malinko pomohlo byl salát z červené řepy 3× denně. A jeden den jsem si dala I hovězí steak. Už jsem v pohodě a těším se na další brzkou návštěvu ms :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76579
23.7.24 00:27

ty jo, tak to muselo být opravdu dost divoké, hlavně ten strach, jak to dopadne - tak hlavně, že to brzy skončilo :hug: a doktorka to nemíní nějak řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.24 07:13

@stinga No navrhovala mi ať si nechám napsat HA, ale tu nechci, mám s ní opakovaně hodně špatně zkušenosti. Vysoký tlak, migrény, křeče, deprese, špatné jaterní testy, špinění skoro celý cyklus, tloustnutí a po vysazení totálně rozhozený cyklus ještě víc jak rok plus se k tomu přidala endometrióza a bolesti. :cert: Měla jsem 4 různé HA a už nikdy víc. Jinak mám prý jíst hodně červeného masa a mělo by se to spravit. Hgb jsem měla po menstruaci 91 a týden na to 98. Hodně jsem spala ty první dny. Teď už jsem ok.

• Citovat
  • Upravit
37
12.12.24 20:04

Holky, já jsem dřív měla velké bolesti při menstruaci, že mě to často úplně vyřadilo z provozu. Zkoušela jsem různé věci, ale nejvíc mi nakonec pomohl přírodní doplněk stravy Biotter Byology Cyst Fem. Užívala jsem ho tři měsíce pravidelně a postupně se mi cyklus začal stabilizovat. Bolesti se zmírnily natolik, že už nemusím řešit léky na bolest každý měsíc. A toho si opravdu velmi ceník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.12.24 14:36

Já tohle měla a i častěji, konzultovala jsem s gynekoložkou a ona mi nabídla buď antikoncepci a nebo doplněk stravy, čistě přírodní. Nechtěla jsem do sebe cpát zase antikoncepci a hormony, tak jsem zvolila ten doplněk. Po cca dvou měsících jsem měla menstruaci o dost slabší a i premenstruační syndromy (bolest břicha, prsou, pocity na zvracení). Je to tento produkt konkrétně - https://www.vegall.cz/…klimakterium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.25 14:46

@VeronikaV33 Tenhle doplněk je super i jeho „sestra“ na menopauzu, dost mi pomohl s přechodem a nepříjemnými vedlejšími účinky - noční pocení, návaly atd. :) 3 měsíce po braní tohoto doplňku už na sobě nic nepociťuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí