Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím a chtěla bych Vás poprosit, zda by jste mi napsali, co přírodního používáte na zmírnění krvácení. Po porodu to mám hrozné (sprominutím ze mě lítají vyloženě kusy) a já za pár dní nastupuji po mateřské do práce. Jednám s lidmi, tak si to vůbec neumím představit a mám z toho akorát nervy. Nemohu chodit na wc, jakmile mi hrkne. Vyzkoušela jsem antikoncepci, bylo to ještě horší, to jsem jen seděla na wc. Ascorutin taky nepomohl.Moc dík za rady, nestíhám si to pročíst celé zpětně.
jestli máš ráda přírodní preparáty vyzkoušej gynex ![]()
@sobesin Tak pupalku uz zobu a na MS jeste cekam. Jeste se chci zeptat, brala jsi jednu nebo dve tabletky? ![]()
Ahoj, beru jen jednu…dle dávkování, jsou různě silné, já si koupila silnější…
Poradí mi prosím někdo Já mám takhle silnou MS již 3 měsíc, ale beru hormony a chodíme na IUI, tak jedině, že by to bylo tím, ale fakt hrozný
, už ani nevím co si vzít beru pregnyl, clostík a na udržení jsme brala utrogestan
a teď tolik všeho už nevím zda si můžu něco vzít na zmírnění, děkuji za radu ![]()
@Žaneta66 zkusila bych bylinky. Ja si koupila mychany caj, tak uvidime, jestli zabere. U nas je prodejna www.gresik.cz
@sobesin Cece tak to moc nepomohlo. Mozna je to tim, ze jsem ji nasadila pozde, necely tyden pred MS. Je fakt, ze tentokrat to tedy bylo bez zvraceni, ale to zas neni pravidlem pokazde. Jinak strevni krece a nekolikrat zachod probehly. O navalech kreci v brichu ani nemluvim.
Jeste jsem se chtela zeptat i na zkusenosti ostatnich. Je mozne, ze jednou je MS (nebo spis ten nastup) takova lepsi a jednou horsi? Jakoze se to pravidelne strida? To je asi blbost, aby se to stridalo nejak podle vajecniku ze? ![]()
Ahoj, dnes jsem měla velmi silnou menstruaci… Ležela jsem ve vaně a najednou jsem cítila velký tlak v podbříšku… Myslela jsem si že mám průjem, ale nakonec se ukázalo že to byla menstruace… Vyletělo to ze mně tak rychle že jsem nic nestihla udělat. Tak potom moje vana vypadala jako kdyby se tam stala vražda. Můj přítel se mi začal smát, potom si ke mně vlezl a řekl že mu to nevadí jelikož je prý nekrofil!!! Začali jsme to dělat a bylo to jako,,bum a bác" Neveděla jsem že se mi to bude tak moc líbit tak to všem moc doporučuji
S láskou Vaše Kamuška
![]()
Ahoj devcata chci se zeptat jsem po operaci a mela jsem celkovou narkozu a od te dobymam strasne silnou menstruaci. Myslite ze to muze byt tou narkozou?? Dekuji
Kontryhel - přímo magická bylinka, byla odpradávna doporučována na všechny ženské problémy včetně neplodnosti. Posiluje ženské orgány, především dělohu. Působí proti potratům a zvyšuje pravděpodobnost početí. Kontryhel je jedinečný při menstruačních poruchách, tlumí menstruační bolesti, nadměrné krvácení. Léčí všechna zánětlivá onemocnění v podbřišku včetně zánětu vaječníků a výtoků. Po porodu zastavuje krvácení, podporuje tvorbu mléka a stahuje dělohu. Upravuje nepříjemné potíže při menopauze včetně psychických. Kromě ženských potíží lze Kontryhel použít i na výplachy při zánětech v puse nebo třeba po vytržení zubu, na oční záněty. Je dobrý na průjem, čistí krev, pomáhá při obezitě, zlepšuje spánek a působí jako netoxické sedativum. Při zevním použití hojí rány, včetně hnisavých. Kontryhel nemá žádné vedlejší účinky.
Zkuste pohanku, dá se pít i pohankový čaj. výborný věc, pokud to přeženete tak se ve výjměčných případech prej menstruace ani nedostaví
Dva šálky čajíku denně a vcelku pohoda.
Ahoj holky, vzdy pred mensesem a behem mensesu trpim ted (krome velkeho krvaceni) i stavy uzkosti, strachem o sve blizke, z valky atd. Proste jsem uzkostliva a nejista. Jinak jsem clovek vesely, optimisticky, pohodovy. Stava se nekomu neco takoveho? Lekar mi rekl, ze se to muze stat, kdyz se meni hormonal. hladina, nekomu po porodu, v prechodu atd. Jak vas lecili? Zadne gynekolog. problemy nemam, vysetrili me ultrazvukem, jeste pujdu na dalsi vysetreni. Mam starosti o svou maminku, ktera je nemocna, mozna, i kdyz si je nepripoustim, se to v tomhle obdobi prohloubi a spolu se ztratou krve to pusobi tak, ze to vic vnimam. Dekuji moc za vase zkusenosti. Nechodim na emimino tak dlouho, ani tak casto, a chci jen rict, ze si moc vazim(!!!),ze jsou tu holky ochotne poradit a pomoct. Takze dik. Poprosim rejpalky, nepiste.
Zdravím a chtěla bych Vás poprosit, zda by jste mi napsali, co přírodního používáte na zmírnění krvácení. Po porodu to mám hrozné (sprominutím ze mě lítají vyloženě kusy) a já za pár dní nastupuji po mateřské do práce. Jednám s lidmi, tak si to vůbec neumím představit a mám z toho akorát nervy. Nemohu chodit na wc, jakmile mi hrkne. Vyzkoušela jsem antikoncepci, bylo to ještě horší, to jsem jen seděla na wc. Ascorutin taky nepomohl.Moc dík za rady, nestíhám si to pročíst celé zpětně.