Extrémně silná menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.4.15 18:09

Já myslím, že ty stavy jsou normální:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.4.15 18:14

@karolinalovosi no ja to nikdynemela :-)Najednou i hodne krvacim…rekla bych, ze to budou hormony :-)driv jsem o mensesu ani nevedela, ze ho mam :-),dala jsemvlozku nebo tampon, a bylo to, a najednou tyhle pocity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
8.4.15 18:38

Já týden před ms uklízím jak strhaná. Dva dny nesnáším manzela, pak to přijde a furt bych brečela, že jsem špatná máma nebo dcera nebo něco podobného. Pak jsem zas měsíc normální a pak to je na novo. Už se tomu snažím nepodléhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.15 19:27

Presne :?
a s vekem se to bohuzel zhorsuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
19.4.15 10:05

Ahoj,
tak mám taky takový problémy s krvácením..které teda předtím nebyly.
Nejdřív sem jen špinila, tak mě prdnul gynekolog agolutin, po něm to došlo v plný parádě, nechal me menstruovat no dobře 3 týdny a až když sem jela takhle v neděli na pohotovost, že jako už sem jak kouhoutek, tak během 3 hodin mě čekala kyretáž.
Po ní přišla docela v terminu menses, a opet síla -takže sem musela na pohotovost, kde me nasadily na 10 dnu norethisteron -po vysazení opět jatka, takže daná injekce pamba ještě s něčím, do 3 dnů bylo po menses. Můj gynekolog mi nasadil kontinualně klimonorm (braní nepřetržitě bez pauzy),tak sem to brala vlastne nekde od 18.2 v kuse a 11.4 menses. Nejdřív se to jevilo jako že to bude dobrý,/já měla radost jak malý dítě a ono prd 3 den se to začlo rozjiždět, a zase sem tam kde jsem..V utery na gyndě, v pátek na gyndě + pamba a jako krvacim furt, břicho mě bolí pořád, cucky krvavy. Holky to je tak strašně na psychiku..
Doktor mi už od unora řika, že jako mi je 35 a jestliže už nechci děti, že asi nej by bylo Odstranění dělohy. Ale mě se do toho teda nějak nechce..

Pomohla někomu antikoncepce na daný problém? Nebo je fakt lepší ta děloha pryč.

Děkuju všem,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
19.4.15 11:23

No a teď nevím, zda jsem to už nepsala.
Nevadí.

Měla jsem šílené menses, byla jsem schopná ležet ve vaně :-/

K tomu anémie, sledována na kardiologii, gynekologii apod.

Co po letech pomohlo?

V první řadě zkus vysoké dávky vitamínu C /v DM mají čistý, v prášku/

Chodila jsem na TČM, a tam mi paní prodala i tablety z ajurvédy, na čištění játry.
Organic India - immunity.

Do toho odblokování kostrče dle Mojžíšové.

Už jsem byla zoufalá ale tato kombinace pomohla, mám to 5!!! dní!! a je o 100% slabší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
19.4.15 11:29

Kim.9: Jak já ti rozumím…několikrát jsem během menstruace také skončila na pohotovosti pro Pambu…nic mi nepomáhalo…citrón jen na chvilku…jsem z toho chudokrevná, ale nevím, proč, zhubla jsem cca 7 kg a menstruace je lepší…někdy více krvácím, ale už to zvládám bez lékaře…některý měsíc pohoda…ten, kdo tohle nezažije na vlastní kůži, nepochopí, jak je to vyčerpávající a pro mě to bylo psychicky náročné…jo a kostrč jsem si nechala také srovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
19.4.15 12:02

A nechceš zkusit tělísko? mám hormonální mirenu, a krvácení přestalo. Mám tak jednou za dva měsíce špinění max na intimku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.15 13:10

Ahoj :) Mne pomohlo tehotenstvi. Kojila jsem a nemela menzes jeste 8 mesicu.
Antikoncepce mi vzdy vyvolala po 3 dnu krvacení, sice slabsi, ale 3 mesice v kuse.
Cekalo se, ze se to usadí a krvacet prestanu a nic.
Zkusila jsem to dvakrat a pak jsem antikoncepci vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
20.4.15 09:29

@Magdalenalenka těhotenství u mě nehrozí.
@kam2 toho se bojím, že vyhodim několik tisíc a nesedne mi to,..jsem včera otom pročítala diskuzi.,Já vím, každý je jiný. :)
@Kim.9 to Céčko zkusim, doporučovali mi ascorutin, tak jsem ho chvily zkoušela, ale neřekla bych, že by mi to pomohlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
20.4.15 22:13

Nu.. já jsem ascorutin zavrhla.. v lékárně mi řekli, že je to normální Cčko, jen prostě ten název a lidi jsou na to zvyklí..
Ve složení umělé sladidlo a tak..

Takže vitamín C z DM, bude to chtít několik měsíců ale..
Týden před beru dvojnásobnou dávku.

Zkud to zsrovnání kostrče a posílit ledviny, minimálně jejich nahříváním.. a čistit játra, třeba ostropestřec.. nebo nějaký speciální čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.4.15 16:15
@Naděje píše:
Ahoj,
tak mám taky takový problémy s krvácením..které teda předtím nebyly.
Nejdřív sem jen špinila, tak mě prdnul gynekolog agolutin, po něm to došlo v plný parádě, nechal me menstruovat no dobře 3 týdny a až když sem jela takhle v neděli na pohotovost, že jako už sem jak kouhoutek, tak během 3 hodin mě čekala kyretáž.
Po ní přišla docela v terminu menses, a opet síla -takže sem musela na pohotovost, kde me nasadily na 10 dnu norethisteron -po vysazení opět jatka, takže daná injekce pamba ještě s něčím, do 3 dnů bylo po menses. Můj gynekolog mi nasadil kontinualně klimonorm (braní nepřetržitě bez pauzy),tak sem to brala vlastne nekde od 18.2 v kuse a 11.4 menses. Nejdřív se to jevilo jako že to bude dobrý,/já měla radost jak malý dítě a ono prd 3 den se to začlo rozjiždět, a zase sem tam kde jsem..V utery na gyndě, v pátek na gyndě + pamba a jako krvacim furt, břicho mě bolí pořád, cucky krvavy. Holky to je tak strašně na psychiku..
Doktor mi už od unora řika, že jako mi je 35 a jestliže už nechci děti, že asi nej by bylo Odstranění dělohy. Ale mě se do toho teda nějak nechce..

Pomohla někomu antikoncepce na daný problém? Nebo je fakt lepší ta děloha pryč.

Děkuju všem,…

Odstraneni delohy je extremne nezdrave, zeútej se treba lekaru praktikujicich čínskoumedicínu, děloha má své funkce, nejen reprodukční. Trošku mi omohly prášky ze sanbao.cz,napiš si tam, oni ti oradí, ale jsou pěkně drahé. P.S. Mají am speciální prášky na zmírnění krvácení, název sinepamatuji. Jinak kámošce radili kyretáž, má silnou dělohu, proto krvácí, ale řekla mi, že to mělo jen krátkodobý efekt, takže od té doby radí ženám kyretáž NE :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
24.4.15 09:39

@radkakinc Ahoj,díky za radu, kyretaž jsem mela v prosinci a čeka mě na začatku května znovu + hysterskopie.
A pak pravděpodobně termoablace, pokud hysteroskopie vyjde dobře.

Dneska jedu 13 den, ale už mám nasazenej norethisteron, tak čekam až se to zastaví. :roll: Žádný pěkný vyhlídky, ale doufám, že mě to pomůže.

Kdyby náhodou někdo četl :D a měl zkušenosti stou termoablací, podělte se prosím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.5.15 15:07

Http://**

Příspěvek upraven administrátorem 29.5.2015 11:36 - reklamní odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.7.15 15:41

Pomoc

Ahoj, je mi 15 a už od první menstruace mě trápí bolesti a také ji mám hodně silnou (menstruaci). Vložky nestíhám měnit a i když ležím, cítím ze to ze mě teče proudem. nevím co s tím. Máma říká ze je to normální, ale já chodím na balet a když si vezmu jak tampon i vložku, stejně pak musím dres i punčochy prát. Poraďte někdo, pls :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí