Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@PastikaJatrova píše:
Ja jsem ale myslela, ze vis, k cemu konkretne se da zneuzit predni strana obcanky. Ja to proste nevim. Vsude jsem se docetla, ze je potreba i zadni strana a k tomu dalsi doklad. Jinak nechapu, proc mas tak neprijemnej styl odpovedi. Ja se opravdu ptam normalne. Ale pokud mi na moji otazku neumis odpovedet, tak nema smysl dalsi nic nerikajici odpoved.
Není to o tom, že neumím, ale nebudu tu dávat návody na zneužití identity. Kdybys trošku popřemýšlela, tak ti samotné dojde, že pokud se dá na FB ověřit identita podle skenu dokladu, tak se tak dá ukrást. V kombinaci se schránkou na seznamu… a už je tu tak trochu návod. Dál se na to neptej, odpovídat nebudu. Jen se pohybuji ve světe IT a mám nějaké zkušenosti, po kterých nenechávám skenovat doklady ani v bance. Pokud ti to takhle nestačí, skenuj, posílej, a začni se modlit.
@Zumpa píše:
To je otázka, jako k čemu se dá zneužít zapalovač. Fakt očekáváš, že na to budu odpovídat? Ne, nebudu. Už jsem ti dobře poradil, abys sken dokladů nikomu nedávala, pokud ti to nestačí, tak svoje osobní doklady posílej dál. Tvůj problém, ne můj.
Mne jsi taky neodpověděl, když jsem se ptala, proč si myslíš, ze e-mailová schránka na Seznamu je digitální sebevražda.
Podle jen kecáš silácky, ale víš kulový ![]()
@Barbucha3 píše:
@PastikaJatrova ano odemknou ti ho po zaslání fotky dokladu. Poslala jsem jméno a fotku, na té přední straně stejně není nic co by už nevěděli.
Dobrý den, mě se vůbec nedaří tam ten doklad nahrát ani z PC, kde jsem si to vyfotila a chtěla pak nahrát fotku, ani z telefonu, kde se vygeneroval jejich scan a odeslala jsem to, nic se nestalo, jen mě to hodilo na stránku s přihlášením a nic ![]()