Facebook- schovávání příspěvků

20.10.17 18:16

Facebook-schovavani prispevku

Ahoj asi divny dotaz a zbytecny ale… :mrgreen:

Mam v pratelich nekoho kdo da prispevek na svoji vlastni zed a je jedno zda je to fotka, sdileni atd ale vzdy to zmizi po nejake dobe. Kdyz da fotky do alba tak to tam zustane ale jakmile neco samostatne postne na zed tak to vzdy zmizi s dalsim prispevek a nekdy i drive. Zustava tam vzdy jen ten posledni prispevek. Jinak receno jeho zed je prazdna. Omezeni abych to nevidela nemam. Ale vcera neco pridal, dnes rano neco jineho a ted ten vcerejsi prispevek tam neni a je tam jen ten dnesni…

Urcite to nemaze bo se jedna o odoborne bussiness clanky k firme atd. Nevite jak se to dela a jak se eventuelne dostat k jeho starsim prispevkun? Zeptat se ho nemuzu bo se jedna spis nez o znameho o obchodniho partnera meho co klienta, takze se to nehodi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Petronellina
20.10.17 19:19

Pokud jste v přátelích, tak ty předchozí příspěvky asi skrývá nebo maže, aby měl na zdi jen ty aktuální. Taky u nich může měnit viditelnost, např. jen sám pro sebe. Bez dotazu se k nim asi nedostaneš.

• Citovat
  • Upravit
20.10.17 20:07
@Petronellina píše:
Pokud jste v přátelích, tak ty předchozí příspěvky asi skrývá nebo maže, aby měl na zdi jen ty aktuální. Taky u nich může měnit viditelnost, např. jen sám pro sebe. Bez dotazu se k nim asi nedostaneš.

Vcera jsem videla vcerejsi a dnes rano dnesni ale ten vcerejsi neni…

Stejne tak kdyz to postne me to neprijde jako upozorneni… normalne kamaradka rano neco postne a ikdyz cely den nejsem online tak vecer na mobilu koukam a jakoby ten facebook mi pripravy vsechny prispevky od znamich cca…ale u nej ne…pokud nejdu primo k nemu naprofil nevidim to… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronellina
20.10.17 20:14

@Zahradnice Roku jdi k němu na profil a vedle jména jsou možnosti „přátelé“ „sleduji/sledovat“ zpráva" - u toho sleduji je šipka, když na ni klikneš je tam možnost zobrazit jako první nebo sledovat. Pak se ti to bude zobrazovat vždy. Ale podle mě to ze své zdi musí mazat, nevím o žádném časovém nastavení příspěvků.

• Citovat
  • Upravit
20.10.17 22:10
@Petronellina píše:
@Zahradnice Roku jdi k němu na profil a vedle jména jsou možnosti „přátelé“ „sleduji/sledovat“ zpráva" - u toho sleduji je šipka, když na ni klikneš je tam možnost zobrazit jako první nebo sledovat. Pak se ti to bude zobrazovat vždy. Ale podle mě to ze své zdi musí mazat, nevím o žádném časovém nastavení příspěvků.

A kdyz ho dam sledovat a zobrazit jako prvni tak nezjisti to on ze ho sleduji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronellina
20.10.17 22:19

@Zahradnice Roku pokud jste přátelé, tak to sledování bys měla mít automaticky (pokud sis ho nezrušila), když dáš zobrazit jako první, tak na to nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
21.10.17 11:09
@Petronellina píše:
@Zahradnice Roku pokud jste přátelé, tak to sledování bys měla mít automaticky (pokud sis ho nezrušila), když dáš zobrazit jako první, tak na to nepřijde.

Tak sem udelala vcera co se rekla. Pred 10 min neco pridal…vcerejsi zmizelo opet :think: a to nove se mi zobrazilo ne nahore jako prvni ale nekde uprostred a to nikoho jineho oznaceneho jako „sledovat a zobrazit 1“ nemam… vypla jsem fb zapla ho a ten jeho prispevek mi to neukazuje…jen kdyz jdu k nemu na profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák