Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu jak zrušit účet na FB.
Našla jsem pouze deaktivaci, ale i pak je myslím na účet přístup, nebo se nadále zobrazují mé staré info a foto u přátel. Jde nějak vymazat a zrušit vše??
Děkuji za rady
FB uživatel nejsem, ale mám za to, že vymazat se tam uplně nemůžeš. Jen deaktivovat účet, co tam je tam zůstává.
Sestrin manzel je iT a rikal ze to jde zrusit uplne, jen je to nekde schovane aby na to lidi neprisli
kazda registrace musi byt dle zakonu kompletne zrusitelna a na FB to nabizi pouze tu variantu kdy tam stejne tvuj profil i vsechny udaje zustanou, ale ta prava deaktivac eje tam nekde schovana, ale kde to nevim. Snad nekdo poradi, taky by me to zajimalo.
Nejřív se přihláš a pak klikni na tento odkazz https://ssl.facebook.com/…/contact.php?… a odklikneš Odeslat, tím z Facebooku smažeš trvale svůj účet
Na idnes.cz je článek s odkazem na úplné zrušení účtu. Sama jsem využila. Už bude ale tak půl roku starý. Zkusím pohledat. Kdyžtak vložím odkaz. Příp. na to zkus mrknout sama.
Jo, jde to, ale podmínka je, že se nesmíš 14 dnů pak přihlásit, tak na to nezapomeň
![]()
děkuju všem
, účet zrušen, ale fakt , že zcela úplně až za 14 dní ![]()
Jen dotaz-proč rušíte účet na facebooku?
Mě neobtěžuje,dám tam jen to co chci,kouknu na něj když mám náladu…a co vím,tak pokud někoho už nechcete mít v přátelích,tak uzamknete profil a jde i odebrat přátele.
Neděláím reklamu facebooku,jen přemýšlím,proč ho chce někdo rušit a nic rozumného mě nenapadá.
Ahoj, no asi to jde, jak psaly holky, ale kdyby to nešlo, tak co třeba nejdřív vyrušit všechny informace o tobě? Fotky a info se změnit a smazat mohou a pak zrušení účtu?
Tak spíš je teda prča že se člověk musí dozvědět z novin jak zrušit účet a nevidí to hnedka přímo tam… ![]()
Odkaz na zrušení už tu je, tak jen připomenu, že doporučovali před smazáním účtu smazat nejdřív ručně všechny fotky a údaje a pak teprve účet smazat. Prý je to bezpečnější nebo co ![]()
Janinna23 píše:
Jo, jde to, ale podmínka je, že se nesmíš 14 dnů pak přihlásit, tak na to nezapomeň![]()
lasička1 píše:
Jen dotaz-proč rušíte účet na facebooku?
Mě neobtěžuje,dám tam jen to co chci,kouknu na něj když mám náladu…a co vím,tak pokud někoho už nechcete mít v přátelích,tak uzamknete profil a jde i odebrat přátele.
Neděláím reklamu facebooku,jen přemýšlím,proč ho chce někdo rušit a nic rozumného mě nenapadá.
Já nevim,ale tak třeba když někdo umře,tak mu pak třeba příbuzní zruší FB.
Janichka píše:
Sestrin manzel je iT a rikal ze to jde zrusit uplne, jen je to nekde schovane aby na to lidi neprislikazda registrace musi byt dle zakonu kompletne zrusitelna a na FB to nabizi pouze tu variantu kdy tam stejne tvuj profil i vsechny udaje zustanou, ale ta prava deaktivac eje tam nekde schovana, ale kde to nevim. Snad nekdo poradi, taky by me to zajimalo.
To je ale pěkný binec
Přece každý má možnost se rozhodnout účet zrušit úplně!
Tak proč takové „tajnosti“ ![]()