Facebook - zrušení účtu

14020
18.3.12 21:43

facebook - zrušení účtu

Prosím o radu jak zrušit účet na FB.
Našla jsem pouze deaktivaci, ale i pak je myslím na účet přístup, nebo se nadále zobrazují mé staré info a foto u přátel. Jde nějak vymazat a zrušit vše??
Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.3.12 21:45

FB uživatel nejsem, ale mám za to, že vymazat se tam uplně nemůžeš. Jen deaktivovat účet, co tam je tam zůstává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.3.12 21:48

Sestrin manzel je iT a rikal ze to jde zrusit uplne, jen je to nekde schovane aby na to lidi neprisli :nevim: kazda registrace musi byt dle zakonu kompletne zrusitelna a na FB to nabizi pouze tu variantu kdy tam stejne tvuj profil i vsechny udaje zustanou, ale ta prava deaktivac eje tam nekde schovana, ale kde to nevim. Snad nekdo poradi, taky by me to zajimalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
18.3.12 21:49

Nejřív se přihláš a pak klikni na tento odkazz https://ssl.facebook.com/…/contact.php?… a odklikneš Odeslat, tím z Facebooku smažeš trvale svůj účet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hana
18.3.12 21:51

Na idnes.cz je článek s odkazem na úplné zrušení účtu. Sama jsem využila. Už bude ale tak půl roku starý. Zkusím pohledat. Kdyžtak vložím odkaz. Příp. na to zkus mrknout sama.

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. Hana
18.3.12 21:52

Ha! Tak Junkyska byla rychlejší :)

• Citovat
  • Upravit
1254
18.3.12 21:52

Jo, jde to, ale podmínka je, že se nesmíš 14 dnů pak přihlásit, tak na to nezapomeň :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
18.3.12 22:04

děkuju všem :hug: , účet zrušen, ale fakt , že zcela úplně až za 14 dní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
18.3.12 22:51

Jen dotaz-proč rušíte účet na facebooku?
Mě neobtěžuje,dám tam jen to co chci,kouknu na něj když mám náladu…a co vím,tak pokud někoho už nechcete mít v přátelích,tak uzamknete profil a jde i odebrat přátele.
Neděláím reklamu facebooku,jen přemýšlím,proč ho chce někdo rušit a nic rozumného mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.3.12 22:51

Ahoj, no asi to jde, jak psaly holky, ale kdyby to nešlo, tak co třeba nejdřív vyrušit všechny informace o tobě? Fotky a info se změnit a smazat mohou a pak zrušení účtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.12 23:00

Tak spíš je teda prča že se člověk musí dozvědět z novin jak zrušit účet a nevidí to hnedka přímo tam… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
19.3.12 06:52

Odkaz na zrušení už tu je, tak jen připomenu, že doporučovali před smazáním účtu smazat nejdřív ručně všechny fotky a údaje a pak teprve účet smazat. Prý je to bezpečnější nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.3.12 07:22
Janinna23 píše:
Jo, jde to, ale podmínka je, že se nesmíš 14 dnů pak přihlásit, tak na to nezapomeň :mrgreen: :pankac:
:palec: přesně :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.3.12 07:42
lasička1 píše:
Jen dotaz-proč rušíte účet na facebooku?
Mě neobtěžuje,dám tam jen to co chci,kouknu na něj když mám náladu…a co vím,tak pokud někoho už nechcete mít v přátelích,tak uzamknete profil a jde i odebrat přátele.
Neděláím reklamu facebooku,jen přemýšlím,proč ho chce někdo rušit a nic rozumného mě nenapadá.

Já nevim,ale tak třeba když někdo umře,tak mu pak třeba příbuzní zruší FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
19.3.12 08:40
Janichka píše:
Sestrin manzel je iT a rikal ze to jde zrusit uplne, jen je to nekde schovane aby na to lidi neprisli :nevim: kazda registrace musi byt dle zakonu kompletne zrusitelna a na FB to nabizi pouze tu variantu kdy tam stejne tvuj profil i vsechny udaje zustanou, ale ta prava deaktivac eje tam nekde schovana, ale kde to nevim. Snad nekdo poradi, taky by me to zajimalo.

To je ale pěkný binec :cert: Přece každý má možnost se rozhodnout účet zrušit úplně! :think: Tak proč takové „tajnosti“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová