Fackujete/pohlavkujete vaše dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dana112
8.3.19 22:36
@Anonymní píše:
Mám hodné rodiče, jako puberťák jsem trochu vyváděla, ale tím nemyslím žádné drogy apod. Jsem občas nešla na školy, neboť mne spolužáci šikanovali. Ale jsem introvert a doma se nezmínila, moje chyba. Neuměla jsem příliš lhát. Tak jsem to slízla. Poté jsem nastoupila na VŠ, docela daleko od nich. V 25 jsem otěhotněla. V té době jsem tak nějak už s manželem žila, ale protože naše znám, měla jsem dost velký strach jim to oznámit. Oznámení se konalo ve velkém stylu. Zmlátili mne dost a vyhodili z domova, nepromluvili se mnou přes čtvrt roku. Nutno dodat, že mi v té době umřela babička ( maminky maminka) :,( Takže možná proto i ta neadekvátní reakce. Školu jsem dodělala. Vztahy se mezi námi urovnaly. Nezazlívám jim to. A protože mám dceru, ráda bych reagovala na určité situace jinak, snažím se. Po zadku je tedy plácnu, pokud je to zasloužené, ale také se jim umím omluvit.

z toho nemám dojem, že byli hodní

• Citovat
  • Upravit
59426
8.3.19 22:38

@Lenka_Hal :lol: kolik je nejstaršímu? Viki naposled dostal asi ve 4 letech na Silvestra :mrgreen: Byl obložený talíř a on to do sebe začal rvát tak že se pozvracel tak od manžela dostal :mrgreen: a ted pokud spíš přinese špatnou známku a pak druhou tak má zákazy a víc se učí dokud si to nezlepší a to je pro něj trest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
8.3.19 22:43
@Anonymní píše:
Mám hodné rodiče, jako puberťák jsem trochu vyváděla, ale tím nemyslím žádné drogy apod. Jsem občas nešla na školy, neboť mne spolužáci šikanovali. Ale jsem introvert a doma se nezmínila, moje chyba. Neuměla jsem příliš lhát. Tak jsem to slízla. Poté jsem nastoupila na VŠ, docela daleko od nich. V 25 jsem otěhotněla. V té době jsem tak nějak už s manželem žila, ale protože naše znám, měla jsem dost velký strach jim to oznámit. Oznámení se konalo ve velkém stylu. Zmlátili mne dost a vyhodili z domova, nepromluvili se mnou přes čtvrt roku. Nutno dodat, že mi v té době umřela babička ( maminky maminka) :,( Takže možná proto i ta neadekvátní reakce. Školu jsem dodělala. Vztahy se mezi námi urovnaly. Nezazlívám jim to. A protože mám dceru, ráda bych reagovala na určité situace jinak, snažím se. Po zadku je tedy plácnu, pokud je to zasloužené, ale také se jim umím omluvit.

Promiň ale zmlatit pětadvacetiletou dceru protože otěhotněla mě přijde hodně přes čáru a popravdě tomu vůbec nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.19 22:43

@Dana112 Nějaké zkratové chování. Ale nevzpomínám na to ráda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.19 22:44
@Dana112 píše: Četl z vás někdo diskusi :MŮJ PŘÍTEL DAL DCEŘI POHLAVEK?

Já ano :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.19 22:47

@Anna76 Nejspíš by tomu nikdo nevěřil, bohužel. Ale opravdu mne zmlátili a to dost. Stalo se, život jde dál. Mám ještě dvě děti, přiznávám, že jsem měla obavy jim to oznámit a přitom žiji spořádaně s manželem, o děti se staráme, pomoc nepotřebuji. Přesto to nebylo zalité sluncem. Netuším, kde byla chyba.

• Citovat
  • Upravit
26583
8.3.19 23:19
@Markéta80 píše:
@Lenka_Hal :lol: kolik je nejstaršímu? Viki naposled dostal asi ve 4 letech na Silvestra :mrgreen: Byl obložený talíř a on to do sebe začal rvát tak že se pozvracel tak od manžela dostal :mrgreen: a ted pokud spíš přinese špatnou známku a pak druhou tak má zákazy a víc se učí dokud si to nezlepší a to je pro něj trest :lol:

Ted uz 13, ale uz ani nepamatuju,kdyz me naposledy vytocil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
8.3.19 23:24
@Anonymní píše: @Anna76 Nejspíš by tomu nikdo nevěřil, bohužel. Ale opravdu mne zmlátili a to dost. Stalo se, život jde dál. Mám ještě dvě děti, přiznávám, že jsem měla obavy jim to oznámit a přitom žiji spořádaně s manželem, o děti se staráme, pomoc nepotřebuji. Přesto to nebylo zalité sluncem. Netuším, kde byla chyba.

Kdyby ti bylo 15 a přišla si s tím že si těhotná,tam bych tu reakci ještě pochopila.V pětadvaceti to prostě nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.3.19 07:33
@blobfish píše:
No, tak to si určitě neteř hned začala myslet, jak je její máma skvělá 8oNe, fyzické tresty se mi příčí na jakkoli starých dětech a kdybych svoje dítě ponížila fackou, měla bych pak chuť nafackovat sobě.

Jenze jsou deti, na ktere slovo neplati. Je to videt na hristich, kdy se deti chovaji jak hovadka a matky jen vysvetluji a vysvetluji a vysledek zadny.
Viz sousedka, ta je vysvetlivaci typ. A jeji synek? Spratek v 5 letech neuveritelnej. Umyslne hodil kote do jimky. Meho syna trisknul motyckou do hlavy, nastesti mel ksiltovku a obeslo se to bez siti. Na zahrade jsem svedkem toho, jak ublizuje svoji sestre a jeho matka?? Jen tupe prihlizi, a obcas se ozve.. ,,Tomasko,, … jako karave napomenuti. Asi je taky proti fyzickym trestum, ale zrovna tenhle by potreboval serezat, protoze 5 let mirneho vysvetlovani bohuzel nema vysledky.

• Citovat
  • Upravit
15503
9.3.19 07:35
@Anonymní píše:

No to máš opravdu hodné rodice 8o Mě to zní jako kdyby to byli psychopati :roll: Mlátit těhotnou.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
10.3.19 13:16

Moje dítě jsem nepohlavkovala, nefackovala … ale moji puberťačku, té bych pohlavek i facku dala… za ty drzé kecy, co občas má. V reálu to je jenom občas (ten pohlavek), protože to nestihnu - jen co to dořekne, tak už ví, že přestřelila a zbaběle prchá a už to chytne na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
10.3.19 15:36
@evi3 píše:
Moje dítě jsem nepohlavkovala, nefackovala … ale moji puberťačku, té bych pohlavek i facku dala… za ty drzé kecy, co občas má. V reálu to je jenom občas (ten pohlavek), protože to nestihnu - jen co to dořekne, tak už ví, že přestřelila a zbaběle prchá a už to chytne na záda.

A je to nutný? Když sama moc dobře ví, že přestřelila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
10.3.19 15:40
@Verun83 píše:
Jenze jsou deti, na ktere slovo neplati. Je to videt na hristich, kdy se deti chovaji jak hovadka a matky jen vysvetluji a vysvetluji a vysledek zadny.
Viz sousedka, ta je vysvetlivaci typ. A jeji synek? Spratek v 5 letech neuveritelnej. Umyslne hodil kote do jimky. Meho syna trisknul motyckou do hlavy, nastesti mel ksiltovku a obeslo se to bez siti. Na zahrade jsem svedkem toho, jak ublizuje svoji sestre a jeho matka?? Jen tupe prihlizi, a obcas se ozve.. ,,Tomasko,, … jako karave napomenuti. Asi je taky proti fyzickym trestum, ale zrovna tenhle by potreboval serezat, protoze 5 let mirneho vysvetlovani bohuzel nema vysledky.

Jenže to přece není tak, že by bylo vysvětlování, facka a nic mezi tím. Uznávám, že hodit dítě kotě do jímky, na svoje přesvědčení nepoužívat fyzické tresty teda zapomenu 8o Nicméně si myslím, že u dítěte, které tohle udělá, už se ve výchově dost zanedbalo a jedna facka to nespraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
10.3.19 15:41
@blobfish píše:
A je to nutný? Když sama moc dobře ví, že přestřelila?

Taky si prave rikam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
10.3.19 15:44
@Šarlota4 píše:
@blobfish vsak to vidis i tady. Nekdo si par facek nese s sebou cely zivot a nekdo ( treba ja ) si je vedom, ze dostal opravnene a je mi to dneska uz fuk. Rodice me milovali, davali to najevo. Jasne tam kde laska neni a jeste dostane dite “na drzku” nebo je dite citlivejsi povahy, to asi zanecha nasledky.

Jo, já s tebou souhlasím. Rozhodně si nemyslím, že každý, kdo dostal od rodičů pár facek, je nějak narušený. Ale člověk nikdy úplně přesně neví, jaké jeho dítě ve skutečnosti je a jak tu výchovu pobere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí