Fakt tak chlapy přemýšlí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106083
19.10.22 16:03
@Pírko2 píše:
Pre Venetiu:

Tady Emily je 31 a randí s nějakým prošedivělým obyčejným občanem, DJ, bude starší, podívej se sama, když mi nevěříš!

„Rozvádějící se Emily Ratajkowski zase randí: Identita fešáka, se kterým se muckala uprostřed noci, odhalena!“

https://www.super.cz/…dhalena.html
Ježíš to máš zase nějaký bulvár
@Pírko2 píše:
Takhle vypadá každý druhý padesátník u nás.
Tak určitě :mrgreen: :mrgreen:
@Pírko2 píše:
Zajdi do albertu a uvidíš! I když v Makru to bývá lepší

Do Alberta teď chodím a nějak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.10.22 16:06
@Pírko2 píše:
No že takových 50tníků je spousta jako on

to je pravda, řekl bych většina. Škoda, že nejsou, já o nich nevím, nějaké statistiky, které by řekly, jako IQ a vzdělanost mají ti štíhlí a ti pupkáči. Samozřejmě, že menšina se bude prolínat. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
19.10.22 16:07
@Pírko2 píše:
Pre Venetiu:

Tady Emily je 31 a randí s nějakým prošedivělým obyčejným občanem, DJ, bude starší, podívej se sama, když mi nevěříš!

„Rozvádějící se Emily Ratajkowski zase randí: Identita fešáka, se kterým se muckala uprostřed noci, odhalena!“

https://www.super.cz/…dhalena.html
@Pírko2 píše:
Takhle vypadá každý druhý padesátník u nás.

Akorát že tomu chlápkovi má být 35, takže starší o celé závratné čtyři roky. :P

https://www.sportskeeda.com/…-mogul-s-son

• Citovat
  • Upravit
5134
19.10.22 16:24
@catch-22 píše:
Akorát že tomu chlápkovi má být 35, takže starší o celé závratné čtyři roky. :Phttps://www.sportskeeda.com/…-mogul-s-son

Tak tomu bych odhadl 54 let! Bejt šedivej ve 35 takhle? Ufff :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
19.10.22 16:25
@opozice píše:
to je pravda, řekl bych většina. Škoda, že nejsou, já o nich nevím, nějaké statistiky, které by řekly, jako IQ a vzdělanost mají ti štíhlí a ti pupkáči. Samozřejmě, že menšina se bude prolínat. :mrgreen: :mavam:

Co vlastně ženám vadí na pivním pupku? Lepší než hubeňour! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
19.10.22 16:25
@catch-22 píše:
Akorát že tomu chlápkovi má být 35, takže starší o celé závratné čtyři roky. :Phttps://www.sportskeeda.com/…-mogul-s-son

Jsem si to myslela, že to padesátník nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.10.22 16:27
@Pírko2 píše:
Co vlastně ženám vadí na pivním pupku? Lepší než hubeňour! :*

nejen ženám, ani mě ne. Je to hrozný pohled. Nemusí to být hned pekáč buchet, ale ploché břicho je ploché břicho. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
19.10.22 16:29
@opozice píše:
nejen ženám, ani mě ne. Je to hrozný pohled. Nemusí to být hned pekáč buchet, ale ploché břicho je ploché břicho. :mrgreen: ;)

Ale skvěle se tím v českých filmech herci perou. Místo amerických pěstí v Čechách strčíš do někoho pupkem a už je na zemi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.10.22 16:32
@Pírko2 píše:
Ale skvěle se tím v českých filmech herci perou. Místo amerických pěstí v Čechách strčíš do někoho pupkem a už je na zemi!

no to je snad jedna výhoda. Takový Homolka by mohl vyprávět. To je panečku idol. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
19.10.22 16:45
@opozice píše:
no to je snad jedna výhoda. Takový Homolka by mohl vyprávět. To je panečku idol. :mrgreen: :palec:

Typický zástupce padesátníků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.10.22 16:54
@Venetia píše:
Typický zástupce padesátníků
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.10.22 17:04
@Venetia píše:
Tak zoufalá snad nikdy nebudu

Proč zoufalá? Užít si s mladším, na tom není nic zoufalého, naopak :dance: když bude pěknej a bude tě přitahovat, normálně ho zneužij :lol: ať se kouká snažit :pankac:

• Citovat
  • Upravit
28075
19.10.22 17:08
@Kutil Tom píše:
Proč zoufalá? Užít si s mladším, na tom není nic zoufalého, naopak :dance: když bude pěknej a bude tě přitahovat, normálně ho zneužij :lol: ať se kouká snažit :pankac:

třeba Venda není domina a je subka, která něco od chlapa očekává. No a ten zajko je taky subík a to je špatně. Čeká jeden na druhého a nakonec nic. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
19.10.22 18:46
@Pírko2 píše:
Co vlastně ženám vadí na pivním pupku? Lepší než hubeňour! :*

Třeba ženám nevyhovuje, že pod pivním pupkem je každý pinďour jako bůh. Všichni ví, že tam asi je, ale nikdo ho nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
19.10.22 19:21
@opozice píše:
třeba Venda není domina a je subka, která něco od chlapa očekává. No a ten zajko je taky subík a to je špatně. Čeká jeden na druhého a nakonec nic. :mrgreen: :mavam:

Subka asi úplně ne, ale určitě nejsem žádná zkušená což ti mladosi zřejmě očekávají a ani bych se necítila dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí