Fakt tak chlapy přemýšlí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
20.10.22 17:07
@Pírko2 píše:
Tož lze to tak brát, ale prostě je víc méně ošklivých mužů nad 50 let než ošklivých žen nad 50let. A to i těch, co bývaly hezké za mlada.

u nich to dělá ta lenost a pohodlnost s sebou něco dělat. Jak říkala moje babi, když se nechce, je to horší, než když se nemůže. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
20.10.22 17:09
@opozice píše:
u nich to dělá ta lenost a pohodlnost s sebou něco dělat. Jak říkala moje babi, když se nechce, je to horší, než když se nemůže. :mrgreen: ;)

A pak ty dnešní frustrované 60tnice jezdí do Tuniska a přitáhnou si tu hrůzu i sem do ČR a tady nás to pak otravuje…

Já bych ženám nad 50let zakázal cestovat do těhle zemí… nebo si vozit tyhle zoufalé dárečky domů.

Naštěstí to dělá menšina, ale i tak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.10.22 17:11
@Pírko2 píše:
A pak ty dnešní frustrované 60tnice jezdí do Tuniska a přitáhnou si tu hrůzu i sem do ČR a tady nás to pak otravuje…

Já bych ženám nad 50let zakázal cestovat do těhle zemí… nebo si vozit tyhle zoufalé dárečky domů.

Naštěstí to dělá menšina, ale i tak… :roll:

já bych se tomu ani nedivil, když je tu nikdo nechce, tak co jim zbývá jiného. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
20.10.22 17:12
@opozice píše:
já bych se tomu ani nedivil, když je tu nikdo nechce, tak co jim zbývá jiného. :mrgreen: :mavam:

Kdyby si sem aspoň vozili Vietnamce, ti jsou šikovní, ale čmoudíčkové většinou nic neumí, jen dělat bordel… :,(

Jenže ženám se holt nelíbí že maj malé pindíky Vietnamci. :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.10.22 17:14
@Pírko2 píše:
Kdyby si sem aspoň vozili Vietnamce, ti jsou šikovní, ale čmoudíčkové většinou nic neumí, jen dělat borde… :,(

Vietnamce asi ne, ti prý mají malé šulinky. Ale čmoudové, ti mají klády. :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
20.10.22 17:15
@opozice píše:
Vietnamce asi ne, ti prý mají malé šulinky. Ale čmoudové, ti mají klády. :mrgreen: :think:

No právě, i když to platí víc o černoších, arabáci to budou mít asi jako my… jen jsou zoufalí že nemaj ženský tam, protože ty mladé jim zaberou pašové a pak na ně nic nezbude a tak berou cokoliv, i starou evropanku a chtěj se sem dostat za dávkama. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.10.22 17:17
@Pírko2 píše:
No právě, i když to platí víc o černoších, arabáci to budou mít asi jako my... jen jsou zoufalí že nemaj ženský tam, protože ty mladé jim zaberou pašové a pak na ně nic nezbude a tak berou cokoliv, i starou evropanku a chtěj se sem dostat za dávkama. :,(

arabáci, mysliš jako my těch 19 cm? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
20.10.22 17:18
@opozice píše:
arabáci, mysliš jako my těch 19 cm? :nevim:

Asi tak… :nevim:

Ale kterej Evropan ve věku 15-80 by balil Evropanku nad 50let? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
20.10.22 17:19
@Pírko2 píše:
Asi tak… :nevim:Ale kterej Evropan ve věku 15-80 by balil Evropanku nad 50let? ;)

To leda někdo, kdo rád vdolky raději než holky a nemyslí na sex, ale aby mu dobře vařila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.10.22 17:20
@Pírko2 píše:
Asi tak… :nevim:Ale kterej Evropan ve věku 15-80 by balil Evropanku nad 50let? ;)

já si myslím, že jich by bylo dost. Pokud budeme mít na mysli naše baby. Jen si vezmi tady zdejší naše krasavice 50+. To je ráj. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
20.10.22 17:21
@opozice píše:
já si myslím, že jich by bylo dost. Pokud budeme mít na mysli naše baby. Jen si vezmi tady zdejší naše krasavice 50+. To je ráj. :mrgreen: :mavam:

No každá píše, že vypadá tak o 15let mladší, tak nevim. Asi by to chtělo vidět ty fotky :nevim:

Asi sem chodí nějaký zázračný vzorek, který venku vidět jinak není. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.10.22 17:23
@Pírko2 píše:
No každá píše, že vypadá tak o 15let mladší, tak nevim. Asi by to chtělo vidět ty fotky :nevim:Asi sem chodí nějaký zázračný vzorek, který venku vidět jinak není. :jazyk:

ano tohle jsem tu zaznamenal taky. Z 50 jsou čyřicítky, ze čtyřicítek dvacítky, čert, aby se v tom vyznal. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.10.22 17:24
@Pírko2 píše:
No každá píše, že vypadá tak o 15let mladší, tak nevim. Asi by to chtělo vidět ty fotky :nevim:Asi sem chodí nějaký zázračný vzorek, který venku vidět jinak není. :jazyk:

no, co, schovávají se. Přece nebudou ty chlapy odhánět. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
20.10.22 18:23
@opozice píše:
no, co, schovávají se. Přece nebudou ty chlapy odhánět. :think:

A najednou Venetia mlčí… :,(

Přitom kdyby bylo takových krasavic nad 50 let, tak se o ně muži perou. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
20.10.22 18:39

Ale houbec. Je to úplně spravedlivě pro všechny stejně.

Muži stárnou jako Sean Connery. Ženy také stárnou jako Sean Connery.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky