Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pírko2 píše:
Tož lze to tak brát, ale prostě je víc méně ošklivých mužů nad 50 let než ošklivých žen nad 50let. A to i těch, co bývaly hezké za mlada.
u nich to dělá ta lenost a pohodlnost s sebou něco dělat. Jak říkala moje babi, když se nechce, je to horší, než když se nemůže.
![]()
@opozice píše:
u nich to dělá ta lenost a pohodlnost s sebou něco dělat. Jak říkala moje babi, když se nechce, je to horší, než když se nemůže.![]()
A pak ty dnešní frustrované 60tnice jezdí do Tuniska a přitáhnou si tu hrůzu i sem do ČR a tady nás to pak otravuje…
Já bych ženám nad 50let zakázal cestovat do těhle zemí… nebo si vozit tyhle zoufalé dárečky domů.
Naštěstí to dělá menšina, ale i tak… ![]()
@Pírko2 píše:
A pak ty dnešní frustrované 60tnice jezdí do Tuniska a přitáhnou si tu hrůzu i sem do ČR a tady nás to pak otravuje…Já bych ženám nad 50let zakázal cestovat do těhle zemí… nebo si vozit tyhle zoufalé dárečky domů.
Naštěstí to dělá menšina, ale i tak…
já bych se tomu ani nedivil, když je tu nikdo nechce, tak co jim zbývá jiného.
![]()
@opozice píše:
já bych se tomu ani nedivil, když je tu nikdo nechce, tak co jim zbývá jiného.![]()
Kdyby si sem aspoň vozili Vietnamce, ti jsou šikovní, ale čmoudíčkové většinou nic neumí, jen dělat bordel… ![]()
Jenže ženám se holt nelíbí že maj malé pindíky Vietnamci.
![]()
@Pírko2 píše:
Kdyby si sem aspoň vozili Vietnamce, ti jsou šikovní, ale čmoudíčkové většinou nic neumí, jen dělat borde…
Vietnamce asi ne, ti prý mají malé šulinky. Ale čmoudové, ti mají klády.
![]()
@opozice píše:
Vietnamce asi ne, ti prý mají malé šulinky. Ale čmoudové, ti mají klády.![]()
No právě, i když to platí víc o černoších, arabáci to budou mít asi jako my… jen jsou zoufalí že nemaj ženský tam, protože ty mladé jim zaberou pašové a pak na ně nic nezbude a tak berou cokoliv, i starou evropanku a chtěj se sem dostat za dávkama. ![]()
@Pírko2 píše:
No právě, i když to platí víc o černoších, arabáci to budou mít asi jako my... jen jsou zoufalí že nemaj ženský tam, protože ty mladé jim zaberou pašové a pak na ně nic nezbude a tak berou cokoliv, i starou evropanku a chtěj se sem dostat za dávkama.
arabáci, mysliš jako my těch 19 cm? ![]()
@opozice píše:
arabáci, mysliš jako my těch 19 cm?
Asi tak… ![]()
Ale kterej Evropan ve věku 15-80 by balil Evropanku nad 50let? ![]()
@Pírko2 píše:
Asi tak…Ale kterej Evropan ve věku 15-80 by balil Evropanku nad 50let?
To leda někdo, kdo rád vdolky raději než holky a nemyslí na sex, ale aby mu dobře vařila. ![]()
@Pírko2 píše:
Asi tak…Ale kterej Evropan ve věku 15-80 by balil Evropanku nad 50let?
já si myslím, že jich by bylo dost. Pokud budeme mít na mysli naše baby. Jen si vezmi tady zdejší naše krasavice 50+. To je ráj.
![]()
@opozice píše:
já si myslím, že jich by bylo dost. Pokud budeme mít na mysli naše baby. Jen si vezmi tady zdejší naše krasavice 50+. To je ráj.![]()
No každá píše, že vypadá tak o 15let mladší, tak nevim. Asi by to chtělo vidět ty fotky ![]()
Asi sem chodí nějaký zázračný vzorek, který venku vidět jinak není. ![]()
@Pírko2 píše:
No každá píše, že vypadá tak o 15let mladší, tak nevim. Asi by to chtělo vidět ty fotkyAsi sem chodí nějaký zázračný vzorek, který venku vidět jinak není.
ano tohle jsem tu zaznamenal taky. Z 50 jsou čyřicítky, ze čtyřicítek dvacítky, čert, aby se v tom vyznal. ![]()
@Pírko2 píše:
No každá píše, že vypadá tak o 15let mladší, tak nevim. Asi by to chtělo vidět ty fotkyAsi sem chodí nějaký zázračný vzorek, který venku vidět jinak není.
no, co, schovávají se. Přece nebudou ty chlapy odhánět. ![]()
@opozice píše:
no, co, schovávají se. Přece nebudou ty chlapy odhánět.
A najednou Venetia mlčí… ![]()
Přitom kdyby bylo takových krasavic nad 50 let, tak se o ně muži perou. ![]()
Ale houbec. Je to úplně spravedlivě pro všechny stejně.
Muži stárnou jako Sean Connery. Ženy také stárnou jako Sean Connery.