Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Capelucia píše:
@Kutil Tom tak tohle je obrovská záhada taky pro mě. A takových párů neznám zrovna málo.
Já naopak takových párů moc neznám, asi to bude tím, že se nestýkám s pivními pupky, nicméně záhada to je, protože ten výběr má nakonec v ruce především ženská ![]()
@Kutil Tom píše: Štíhlých, pěkných ženských je velký nedostatek, je mi tedy velkou záhadou, proč si takové vybírají pivní pupky a nechávají se od nich buzerovat, když by klidně mohly mít chlapa, co je bude na rukou nosit
Protože čtou příspěvky agresivních frustrátů na emiminu nebo manosférách a myslí si, že stejně nemají šanci seznámit se s někým dle svých požadavků. U štíhlosti to zpravidla totiž nekončí. Pánové umí vypíchnout řadu dalších důvodů, proč je žena neudatelná.
@Hecate píše:
Protože čtou příspěvky agresivních frustrátů na emiminu nebo manosférách a myslí si, že stejně nemají šanci seznámit se s někým dle svých požadavků. U štíhlosti to zpravidla totiž nekončí. Pánové umí vypíchnout řadu dalších důvodů, proč je žena neudatelná.
No, sice uznávám, že emimino má asi docela velkou čtenost, přesto bych odhadoval, že v celkovém počtu žen v ČR to budou řádově max. jednotky procent, co ho čtou, natož pak nějak hlouběji natolik, aby narazily na něco podobného. Takže sorry, ale řekl bych, že tady střílíš úplně, úplně mimo
![]()
@Kutil Tom
Emimino byl jen jeden z příkladů.
Trvám na tom, že „mimo“ tak úplně nejsem.
#mansplaining
@Hecate píše:
Tak ono by ouplně stačilo, kdyby nebyla samonasírací a brala život s nadhledem. U starý báby holt už nemůžeš čekat, že bude štíhlá jako laňka. Kdyby taky na zahradě vyrval nemocné stromy i s kořeny. ![]()
@Kutil Tom píše:
Za prvé, neskutečně překrucuješ, ale to by mě na emiminu nemělo překvapovat.
Za druhé, zrovna ty vykládej něco o povrchnosti, s tím výběrem, co prezentuješ.
Tak to je jen první bod, pak ještě musí klapnout vše ostatní…určitě nestačí vzhled, když se k sobě nebudeme hodit
@opozice píše:
no neříkej, že nemáš nápadníky? nebo je tu ještě možnost a to parafrázuji, že asi stojíš v blbou dobu na blbém místě.![]()
No napadninky mam, ale jaky…
Ty zas nechci ja…
@Hecate píše:
@Kutil Tom
Emimino byl jen jeden z příkladů.
Trvám na tom, že „mimo“ tak úplně nejsem.![]()
#mansplaining
Já bych řekl, že mimo jsi dost. Finální výběr má v rukách ženská - jak se říká, když fena nechce, pes neskočí
Problém je v těch „požadavcích“, co ženy mají, v prioritách, jaké si určují, kritériích, podle kterých si ty chlapy vybírají. Naprosto, ale fakt naprosto nádherný příklad téma vedle, které za chvíli zmizí, pokud už nezmizelo - blběnka hledající účinkujícího z nějaké přiblblé reality show v televizi, a zmínka, že má dotyčný na instagramu takových podobných chtivých zástupy. Fakt pecka
když teda ty požadavky na chlapy vypadaj nějak takhle, tak se pak nelze divit těm výsledkům
![]()
Takových krasavců nad 50 jako v této zemi málo kde najdete, ale nejste spokojené. Jenže třicátník už 50 letou chtít většinou nebude. A i ten 50tník bude chtět asi mladší většinou. Ale jsou i tací, co se rádi obětují.
A plastika to neřeší, hele podívejte na Helenku Vondráčkovou. Ještě horší! ![]()
@Kutil Tom tak s pivnímy pupky se stýkat nemusíš vůbec a stejně jich v okolí bude plno… a taky je bohužel stále fakt, že hodně chlapů se do svých žen moc rádo strefuje za úplný blbosti i když sami moc příkladem nejdou, ani jich moc netrápí, že to dělají na veřejnosti. Proč si to ty ženy nechávají líbit je věc druhá.
Hele, nebudu se hádat. OK, beru zpátečku, máš pravdu ve všem, včetně toho, že jsem totálně mimo. Bez ironie souhlasím s tím, že KDOKOLI (muž, žena, nebinární Jakubko) cokoli požaduje, měl by být schopen nabídnout něco protihodnotou. O tom žádná.
Normálně Tě čtu ráda, nevím, co teď do Tebe vjelo, že jsi tak útočný. V této diskuzi jsi zvolil ne úplně pěknou formu shazování žen určitého věku, navážíš se spolu s dalšími do @Venetia, která si zrovna prochází dost nehezkým obdobím (i ji mám jako uživatelku ráda a mrzí mě to za ni). Od duplikátů George Clooneyho jako je @samá práce mě to nepřekvapuje, ale od Tebe trochu jo. Měla jsem o Tobě vyšší mínění.
@Capelucia píše:
@Kutil Tom tak s pivnímy pupky se stýkat nemusíš vůbec a stejně jich v okolí bude plno… a taky je bohužel stále fakt, že hodně chlapů se do svých žen moc rádo strefuje za úplný blbosti i když sami moc příkladem nejdou, ani jich moc netrápí, že to dělají na veřejnosti. Proč si to ty ženy nechávají líbit je věc druhá.
Jasný. Já se jen divím, proč a) hezká štíhlá ženská s líným pivním pupkem vůbec je, protože taková má na výběr mraky jiných, b) proč se od pivního pupka ještě k tomu navíc nechá buzerovat. V minulém století, když byly ženské na chlapovi totálně závislé, odejít se prakticky nedalo, dejme tomu, ale s dnešními možnostmi???
@Hecate píše:
@Kutil TomHele, nebudu se hádat. OK, beru zpátečku, máš pravdu ve všem, včetně toho, že jsem totálně mimo. Bez ironie souhlasím s tím, že KDOKOLI (muž, žena, nebinární Jakubko) cokoli požaduje, měl by být schopen nabídnout něco protihodnotou. O tom žádná.
Normálně Tě čtu ráda, nevím, co teď do Tebe vjelo, že jsi tak útočný. V této diskuzi jsi zvolil ne úplně pěknou formu shazování žen určitého věku, navážíš se spolu s dalšími do @Venetia, která si zrovna prochází dost nehezkým obdobím (i ji mám jako uživatelku ráda a mrzí mě to za ni). Od duplikátů George Clooneyho jako je @samá práce mě to nepřekvapuje, ale od Tebe trochu jo. Měla jsem o Tobě vyšší mínění.
Vidíš, a přitom tady hnusně útočíš jenom ty sama. Taky naprosto nechápu, co to do tebe najednou vjelo
![]()
Za prvé, neskutečně překrucuješ, ale to by mě na emiminu nemělo překvapovat.
Za druhé, zrovna ty vykládej něco o povrchnosti, s tím výběrem, co prezentuješ.