Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
K čemu mi to je..věk je neúprosný
ke svému dobrému pocitu. Človcěk se lépe cítí a neobtěžuje ho chůze po schodech.
![]()
@Kattynka000 píše:
Asi divný materiál. Já 29, muž za pár dní 42, v péči dvě děti (moje 6, jeho 9), na cestě naše společné. Jsme spolu něco přes 4 roky a nikdy jsme věkový rozdíl neřešili. Kolikrát si přijdu o čtvrt století starší než onNavíc prý vypadáme stejně staří
Moje sestra s manželem mají dokonce 17 let mezi s sebou, jsou spolu už 8 let, na cestě taktéž dítě a když vidím akcnost a životní styl švagra, tak by mu kde jaký dvacatnik mohl závidět
A to vypadas ty tak stare nebo on tak mlade? V tomohe veku ze by 13 let nebylo videt? ![]()
@opozice píše:
ke svému dobrému pocitu. Človcěk se lépe cítí a neobtěžuje ho chůze po schodech.![]()
To mne obtěžuje díky kouření, ale zatím to dávám ![]()
@Anonymní píše:
Ja mam 64 kg na 173 cm a 48 let. Jako bejvalo lip, ale blba nemoc a nutnost leku.. ale porad myslim he tustopr… nejsem
anonyme, teď jsem myslel, že čtu moji ženu, ještě přidám pěkné štíhlé nohy. Stejné míry, ale bez léků.
![]()
@Venetia píše:
To mne obtěžuje díky kouření, ale zatím to dávám
stříkni do plic budiair a vyběhneš jako dvacítka.
![]()
@Coco 74 píše:
A to vypadas ty tak stare nebo on tak mlade? V tomohe veku ze by 13 let nebylo videt?
jsou dvojky, že to fakt není vidět. ![]()
@Coco 74 píše:
Nemam manzela, takze nejsem tvoje zena.
Nohy prej krasny no.
Ja brala kortiody a za mesic 20 kg nahore a dolu slo jen 10 a jeste stezi. Ale muj gastro doktor rek ze na muj vek jako chlap muze rict ze dobry, a ze jako uz nemuzu pocitat ze ta vaha pujdu dolu jako driv. Ale nestezuju si.
já si myslím, že jít dolů, což je přáním většiny žen u tebe už by bylo blbost. To už by hraničilo s vychrtlostí a ne pěknou postavou. ![]()
@opozice píše:
jsou dvojky, že to fakt není vidět.
Ja mela mladsiho o 9 let a on teda taky vypadal stejene starej. Ale 13 let uz je fakt moc, aby to nebylo videt
@opozice píše:
já si myslím, že jít dolů, což je přáním většiny žen u tebe už by bylo blbost. To už by hraničilo s vychrtlostí a ne pěknou postavou.
Ty jsi ale hodnej
![]()
@Coco 74 píše:
Ja mela mladsiho o 9 let a on teda taky vypadal stejene starej. Ale 13 let uz je fakt moc, aby to nebylo videt
jenže tvůj případ není případ všech. ono už je to v některých případech i profesí i genech, kde se nuceně chlap nezruinuje a dělá prd, česky řečeno. Teď to myslím u obou pohlaví, kdy nejen obličej, ale i pokožka nenesou vrásky, pomerančovou kůži, strie, žádné stresy a tak. ![]()
@Coco 74 píše:
Ty jsi ale hodnej![]()
nejde o to, zda jsem hodnej, nebo nehodnej, jde o mou představu, jak má žena vypadat. Alespoň pro mě. ![]()
@opozice píše:
nejde o to, zda jsem hodnej, nebo nehodnej, jde o mou představu, jak má žena vypadat. Alespoň pro mě.
Ja byla zvykla mit o 10 kg min, ale ted bych na to musela v mym veku moc drit, takze na to kaslu
@opozice píše:
jenže tvůj případ není případ všech. ono už je to v některých případech i profesí i genech, kde se nuceně chlap nezruinuje a dělá prd, česky řečeno. Teď to myslím u obou pohlaví, kdy nejen obličej, ale i pokožka nenesou vrásky, pomerančovou kůži, strie, žádné stresy a tak.
Tak pochopitelne ja vypadala na jeho mladsi vek, ne on na muj starsi
![]()
Ja mam 64 kg na 173 cm a 48 let. Jako bejvalo lip, ale blba nemoc a nutnost leku.. ale porad myslim he tustopr… nejsem