Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kutil Tom píše:
Dobře vypadajících obyčejných chlapů nad 50 znám mraky. Dobře vypadající herečky nad padesát jsou tak akorát chodící reklamy na plastické operace a další meganákladnou údržbu, kdežto ti chlapi „jenom“ obyčejně a nudně - sportují…
přesně tak, zahodit lenost, kterou řadím na první místo ze sedmi hříchů a je to tak, jak píšeš.
![]()
@Kutil Tom píše:
Dobře vypadajících obyčejných chlapů nad 50 znám mraky. Dobře vypadající herečky nad padesát jsou tak akorát chodící reklamy na plastické operace a další meganákladnou údržbu, kdežto ti chlapi „jenom“ obyčejně a nudně - sportují…
taky bych jich chtěla znat mraky…ja neznam ani jednoho…pod padesát těch cca 48, to ještě ano…zrovna včera jsem mela takového pěkného chlapka v práci, jsem se musela mrknout na datum narozeni, jaky mam asi tak odhad ![]()
@opozice píše:
přesně tak, zahodit lenost, kterou řadím na první místo ze sedmi hříchů a je to tak, jak píšeš.![]()
A k cenu ti to bude dobry…tim se jako zkrasnis, když jsi osklivej?
K tomu fakt muže pomoci jen tak plastika, aby na chvíli pozastavila běh veku.
@Venetia píše:
A k cenu ti to bude dobry…tim se jako zkrasnis, když jsi osklivej?
K tomu fakt muže pomoci jen tak plastika, aby na chvíli pozastavila běh veku.
Oškliví lidé moc vidět nejsou, Kdo je vidět, tak ti neudržovaní a to jsou vesměs peciválové.
![]()
@Venetia píše:
taky bych jich chtěla znat mraky…ja neznam ani jednoho…pod padesát těch cca 48, to ještě ano…zrovna včera jsem mela takového pěkného chlapka v práci, jsem se musela mrknout na datum narozeni, jaky mam asi tak odhad
Není těžké znát jich mraky, když henten sport děláš taky
![]()
@opozice píše:
Oškliví lidé moc vidět nejsou, Kdo je vidět, tak ti neudržovaní a to jsou vesměs peciválové.![]()
ja vidim hlavně ty ošklivý…nebo mne konkrétně se nelibici ![]()
U postavy mam mirnejsi požadavky
@Kutil Tom píše:
Není těžké znát jich mraky, když henten sport děláš taky![]()
a beres to podle ksichtu nebo figury?
@Venetia píše:
ja vidim hlavně ty ošklivý…nebo mne konkrétně se nelibici
U postavy mam mirnejsi požadavky
dnes ráno jsem byl nakoupit v sedm hodin v Albertě. Protože pojízdné schody byly asi v rámci šetření přes noc vypnuty, musel jsem jít vedle po schodech betonových. Na kraji schodiště přespávali, ale v tu dobu byli již vzhůru bezdomáči-dva. Pohled na ně, ušmudlaní, zarudlé obličeje asi ze špatné životosprávy a chlastu, vlasy jako křoví. Vsadím se, že než se stali bezdomáči určitě byli pohlední chlapi. Možná se pohybuješ v jejich blízkosti, že vidíš hlavně ty ošklivý.
![]()
@opozice píše:
dnes ráno jsem byl nakoupit v sedm hodin v Albertě. Protože pojízdné schody byly asi v rámci šetření přes noc vypnuty, musel jsem jít vedle po schodech betonových. Na kraji schodiště přespávali, ale v tu dobu byli již vzhůru bezdomáči-dva. Pohled na ně, ušmudlaní, zarudlé obličeje asi ze špatné životosprávy a chlastu, vlasy jako křoví. Vsadím se, že než se stali bezdomáči určitě byli pohlední chlapi. Možná se pohybuješ v jejich blízkosti, že vidíš hlavně ty ošklivý.![]()
az v takové ne…mezi normálními lidmi. Mezi celebritami nebo top manažery ne.
@Venetia píše:
a beres to podle ksichtu nebo figury?
No spíš podle figury, ksicht jako chlap asi těžko posoudím… podle mě je každej chlap víceméně ošklivej, pár procent hezounů na vás všechny nevyjde
![]()
@Kutil Tom píše:
No spíš podle figury, ksicht jako chlap asi těžko posoudím… podle mě je každej chlap víceméně ošklivej, pár procent hezounů na vás všechny nevyjde![]()
![]()
jsem si to myslela…mne se zase musi libit v obliceji… u postavy klidně nejaly hrich muže byt…vyjma prtavych sušinek…to bych nedala
@Venetia píše:
az v takové ne…mezi normálními lidmi. Mezi celebritami nebo top manažery ne.
Vendo, ty tak kecáč, proč by měli být „hezouni“ jen celebrity, nebo manažéři.? I řidiči kamionu, jsou fešáci, nebo mám i jiné příklady. Řidič u PPL, bývalý voják, má rentu a přivydělává si. Takových je spousta.
![]()
@Kutil Tom píše:
Problém je v tom, že z historických důvodů vnímáme atraktivitu u žen a u mužů různě. U žen jsou atraktivni atributy plodnosti, třeba správný poměr pasu a boků atd. U mužů hledáme kvalitní geny, chápej pravěký muž schopný dožít se 40 let, to musel být extreme zdatný a zdravý jedinec, takové geny bylo v tlupě žádoucí uchovat. I když maso pro to dítě lovil už někdo jiný, ale tenkrát byla prvním místě tlupa, kmen, rod…..
@Venetia píše:
jsem si to myslela…mne se zase musi libit v obliceji… u postavy klidně nejaly hrich muže byt…vyjma prtavych sušinek…to bych nedala
Já rád pokládám otázku. Máš své požadavky na chlapa a ty sama mu můžeš nabídnout to, co sama od něj žádáš? To je důležitý.
![]()
@opozice píše:
Vendo, ty tak kecáč, proč by měli být „hezouni“ jen celebrity, nebo manažéři.? I řidiči kamionu, jsou fešáci, nebo mám i jiné příklady. Řidič u PPL, bývalý voják, má rentu a přivydělává si. Takových je spousta.![]()
ale jo verim, ja je nějak nepotkavam…vcera to byla fakt výjimka
A v sobotu mam rande s krásným chlapem…jsem zvědavá co z toho vyleze za podraz ![]()