Fakt tak chlapy přemýšlí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148578
17.10.22 21:07
@opozice píše:
To tu jsou samý twigy? Jak jsem dříve někde napsal o tlustopr. delnicích, zvedla se vlna nevole. A teď ty stejné mlčí. Pravda to je, je jiná doba, ale i jiný pohodlný život některých, které pro postavu nic neudělají. Nechodíme ve vzduchoprázdnu a vidíme to kolem sebe. :mrgreen: :mavam:

Bodejť by se nezvedla vlna nevole když píšeš o ženských tímto způsobem. Nám je s mužem 50+ a představ si že ani jeden z nás nevypadá na dvacet. To je překvapení co? Oba jsme přibrali, máme vrásky, on přišel o většinu vlasů a ten zanedbatelný zbytek má totál šedivý. Já ač starší mám kupodivu šedin pomalu (nebarvím se).Jsem aktivnější než on už jenom proto, že to mám v povaze.Jsem extrovertní, on introvert. Ještě že nemám doma vola, který by mi vyčetl každou vrásku a sám jaksi přehlížel že nevypadá stejně jako v den svatby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
17.10.22 21:11
@Anna766 píše:
Bodejť by se nezvedla vlna nevole když píšeš o ženských tímto způsobem. Nám je s mužem 50+ a představ si že ani jeden z nás nevypadá na dvacet. To je překvapení co? Oba jsme přibrali, máme vrásky, on přišel o většinu vlasů a ten zanedbatelný zbytek má totál šedivý. Já ač starší mám kupodivu šedin pomalu (nebarvím se).Jsem aktivnější než on už jenom proto, že to mám v povaze.Jsem extrovertní, on introvert. Ještě že nemám doma vola, který by mi vyčetl každou vrásku a sám jaksi přehlížel že nevypadá stejně jako v den svatby.

zase meleš nesmysly. Nikdo nechce, aby jsi vypadala jako na svatbě, ale asi budeš ta potrefená husička, která se s tím neumí vypořádat. V duchu tě to asi drtí, ale děláš, že je to ve OK. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
17.10.22 21:40

Ja se teda barvim asi od 16 a jeste asi dlouho budu. Vahu jsem mela do 40 porad plus minus kilo stejnou, krome tehotenstvi. Az pak ty blby leky. No stejne jsem rozvedena :nevim:. To asi o tom neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
17.10.22 21:41

Jo, a leky a pribrani byly az po rochodu s exmanzelem, takze moje vaha za to nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
17.10.22 21:44
@Coco 74 píše:
Ja se teda barvim asi od 16 a jeste asi dlouho budu. Vahu jsem mela do 40 porad plus minus kilo stejnou, krome tehotenstvi. Az pak ty blby leky. No stejne jsem rozvedena :nevim:. To asi o tom neni…

no neříkej, že nemáš nápadníky? nebo je tu ještě možnost a to parafrázuji, že asi stojíš v blbou dobu na blbém místě. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.10.22 08:19
@Coco 74 píše:
A to vypadas ty tak stare nebo on tak mlade? V tomohe veku ze by 13 let nebylo videt? :nevim:

Ani jedno, já už 5 let vypadám pořád stejně, lidé hádají 33 stále, manželovi hádají max 35-36 :mrgreen: od 30 je šedivý, mají to v rodině, ale jinak si drží mladý vzhled, je videt, že je starší, ale ne o tolik, maximální rozdíl mezi námi hádali 5 let :kytka:

• Citovat
  • Upravit
28075
18.10.22 08:23
@Kattynka000 píše:
Ani jedno, já už 5 let vypadám pořád stejně, lidé hádají 33 stále, manželovi hádají max 35-36 :mrgreen: od 30 je šedivý, mají to v rodině, ale jinak si drží mladý vzhled, je videt, že je starší, ale ne o tolik, maximální rozdíl mezi námi hádali 5 let :kytka:

Znáš to okřídlené pořekadlo? :mrgreen: Vlas šedivý, ocas lenivý…Ale budu při tobě, to psal někdo, kdo nezná mapu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30101
18.10.22 08:59
@baracudas píše:
Já bych se zase nedívala jaké to bude za 20, 30 let. To tu nemusí být už taky nikdo z nás, že? :nevim: Pokud je vám spolu hezky, tak spolu buďte, dokud je vám spolu hezky. Až vám hezky nebude, tak se rozhodněte jak dál. Přece nikdo neříká, že spolu musíte zestárnout :) Já jsem už angažovaná rodinně (mám děti s mužem, se kterým žiju), tak mi přijde dost sobecké se řídit mou radou (odejít od otce dětí a soustředit se na to, abych byla šťastná primárně já). Ale ty už s otcem dítěte rodinu netvoříš, tak vytvoř novou, ve které bude dobře vám všem. Teď, tady…proč se dívat do budoucna v řádech desetiletí :roll:?

Projekt rodina, s novým dítkem, to je právě tak na ty dvě desetiletí. :mrgreen: To není na jednotky let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
18.10.22 09:10
@opozice píše:
zase meleš nesmysly. Nikdo nechce, aby jsi vypadala jako na svatbě, ale asi budeš ta potrefená husička, která se s tím neumí vypořádat. V duchu tě to asi drtí, ale děláš, že je to ve OK. :mrgreen: :mavam:

Jakože jsme s chlapem i po těch hodně letech pořád spolu a jsme spolu rádi i přes to všechno co máme za sebou? To mě má jako drtit? Nedokážeš pochopit že jsou lidi co neměří partnera jenom vzhledem a mají ho rádi i pro jiné věci? Škoda že neumíš diskutovat o ženách a s ženami bez těch urážek a dehonestací, dost to o tobě vypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.10.22 11:55
@opozice píše:
Znáš to okřídlené pořekadlo? :mrgreen: Vlas šedivý, ocas lenivý…Ale budu při tobě, to psal někdo, kdo nezná mapu. :palec:
:mrgreen: :mrgreen: a pak jsou taky výjimky, co potvrzují pravidlo :mrgreen: :mrgreen: Ani po 4 letech lenivý vážně není :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2775
18.10.22 12:55
@Kattynka000 píše:
Asi divný materiál. Já 29, muž za pár dní 42, v péči dvě děti (moje 6, jeho 9), na cestě naše společné. Jsme spolu něco přes 4 roky a nikdy jsme věkový rozdíl neřešili. Kolikrát si přijdu o čtvrt století starší než on :mrgreen: Navíc prý vypadáme stejně staří :mrgreen: Moje sestra s manželem mají dokonce 17 let mezi s sebou, jsou spolu už 8 let, na cestě taktéž dítě a když vidím akcnost a životní styl švagra, tak by mu kde jaký dvacatnik mohl závidět :mrgreen:

Tak je to tak, že nejsou všichni chlapi stejní. Někdo vydrží být akční do 95 (máme v rodině) a někdo zdědkovatí po čtyřicítce. Takže těžko soudit, ale když má chlap sám pochyby, tak asi ví proč. Kamarádka má taky chlapa o 17 let staršího a posledních 6 let jen sedí na gauči a čumí na TV. Ona plná energie a neskutečně ji to vytáčí. Vypadá to na rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
18.10.22 12:59
@safina píše:
Tak je to tak, že nejsou všichni chlapi stejní. Někdo vydrží být akční do 95 (máme v rodině) a někdo zdědkovatí po čtyřicítce. Takže těžko soudit, ale když má chlap sám pochyby, tak asi ví proč. Kamarádka má taky chlapa o 17 let staršího a posledních 6 let jen sedí na gauči a čumí na TV. Ona plná energie a neskutečně ji to vytáčí. Vypadá to na rozvod.

Tak tohle je asi i o životním stylu. Švagr před 50 sportovec, několikrát ročně běhá maratony, několikrát týdně jezdí na kole, nekouří, nepije. Můj muž abstinent, sportovec, několikrát týdně ve fitku a na naše děti má víc energie než já před 30tkou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5134
18.10.22 22:06

Podívejte se jak vypadá george clooney v jeho věku a jak herečky v tom věku, spadlá prsa, vrásky, u ženy hrozné, u muže vrásky ujdou (Bruce Willis, ten Clooney,…).

To vůbec nejde srovnat. Žena nad 40 nebo 45 je z 80% babička. Chlap v 50 v podstatě nejhezčí a na vrcholu sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
19.10.22 08:22
@Pírko2 píše:
Podívejte se jak vypadá george clooney v jeho věku a jak herečky v tom věku, spadlá prsa, vrásky, u ženy hrozné, u muže vrásky ujdou (Bruce Willis, ten Clooney,…).To vůbec nejde srovnat. Žena nad 40 nebo 45 je z 80% babička. Chlap v 50 v podstatě nejhezčí a na vrcholu sil.

najdi ještě vice takových chlapu a hlavně, aby to nebyla zadna celebrita
Nechce se mi hledat herecky nad padesát, ale jistě by jich bylo hodne co jako babicky nevypadají ani omylem.
A dej si pozor, aby se ti casem nevyvěsily koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.10.22 08:29
@Venetia píše:
najdi ještě vice takových chlapu a hlavně, aby to nebyla zadna celebrita
Nechce se mi hledat herecky nad padesát, ale jistě by jich bylo hodne co jako babicky nevypadají ani omylem.
A dej si pozor, aby se ti casem nevyvěsily koule.

Dobře vypadajících obyčejných chlapů nad 50 znám mraky. Dobře vypadající herečky nad padesát jsou tak akorát chodící reklamy na plastické operace a další meganákladnou údržbu, kdežto ti chlapi „jenom“ obyčejně a nudně - sportují…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky