Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
To tu jsou samý twigy? Jak jsem dříve někde napsal o tlustopr. delnicích, zvedla se vlna nevole. A teď ty stejné mlčí. Pravda to je, je jiná doba, ale i jiný pohodlný život některých, které pro postavu nic neudělají. Nechodíme ve vzduchoprázdnu a vidíme to kolem sebe.![]()
Bodejť by se nezvedla vlna nevole když píšeš o ženských tímto způsobem. Nám je s mužem 50+ a představ si že ani jeden z nás nevypadá na dvacet. To je překvapení co? Oba jsme přibrali, máme vrásky, on přišel o většinu vlasů a ten zanedbatelný zbytek má totál šedivý. Já ač starší mám kupodivu šedin pomalu (nebarvím se).Jsem aktivnější než on už jenom proto, že to mám v povaze.Jsem extrovertní, on introvert. Ještě že nemám doma vola, který by mi vyčetl každou vrásku a sám jaksi přehlížel že nevypadá stejně jako v den svatby.
@Anna766 píše:
Bodejť by se nezvedla vlna nevole když píšeš o ženských tímto způsobem. Nám je s mužem 50+ a představ si že ani jeden z nás nevypadá na dvacet. To je překvapení co? Oba jsme přibrali, máme vrásky, on přišel o většinu vlasů a ten zanedbatelný zbytek má totál šedivý. Já ač starší mám kupodivu šedin pomalu (nebarvím se).Jsem aktivnější než on už jenom proto, že to mám v povaze.Jsem extrovertní, on introvert. Ještě že nemám doma vola, který by mi vyčetl každou vrásku a sám jaksi přehlížel že nevypadá stejně jako v den svatby.
zase meleš nesmysly. Nikdo nechce, aby jsi vypadala jako na svatbě, ale asi budeš ta potrefená husička, která se s tím neumí vypořádat. V duchu tě to asi drtí, ale děláš, že je to ve OK.
![]()
Ja se teda barvim asi od 16 a jeste asi dlouho budu. Vahu jsem mela do 40 porad plus minus kilo stejnou, krome tehotenstvi. Az pak ty blby leky. No stejne jsem rozvedena
. To asi o tom neni…
Jo, a leky a pribrani byly az po rochodu s exmanzelem, takze moje vaha za to nemohla.
@Coco 74 píše:
Ja se teda barvim asi od 16 a jeste asi dlouho budu. Vahu jsem mela do 40 porad plus minus kilo stejnou, krome tehotenstvi. Az pak ty blby leky. No stejne jsem rozvedena. To asi o tom neni…
no neříkej, že nemáš nápadníky? nebo je tu ještě možnost a to parafrázuji, že asi stojíš v blbou dobu na blbém místě.
![]()
@Coco 74 píše:
A to vypadas ty tak stare nebo on tak mlade? V tomohe veku ze by 13 let nebylo videt?
Ani jedno, já už 5 let vypadám pořád stejně, lidé hádají 33 stále, manželovi hádají max 35-36
od 30 je šedivý, mají to v rodině, ale jinak si drží mladý vzhled, je videt, že je starší, ale ne o tolik, maximální rozdíl mezi námi hádali 5 let ![]()
@Kattynka000 píše:
Ani jedno, já už 5 let vypadám pořád stejně, lidé hádají 33 stále, manželovi hádají max 35-36od 30 je šedivý, mají to v rodině, ale jinak si drží mladý vzhled, je videt, že je starší, ale ne o tolik, maximální rozdíl mezi námi hádali 5 let
Znáš to okřídlené pořekadlo?
Vlas šedivý, ocas lenivý…Ale budu při tobě, to psal někdo, kdo nezná mapu. ![]()
@baracudas píše:
Já bych se zase nedívala jaké to bude za 20, 30 let. To tu nemusí být už taky nikdo z nás, že?Pokud je vám spolu hezky, tak spolu buďte, dokud je vám spolu hezky. Až vám hezky nebude, tak se rozhodněte jak dál. Přece nikdo neříká, že spolu musíte zestárnout
Já jsem už angažovaná rodinně (mám děti s mužem, se kterým žiju), tak mi přijde dost sobecké se řídit mou radou (odejít od otce dětí a soustředit se na to, abych byla šťastná primárně já). Ale ty už s otcem dítěte rodinu netvoříš, tak vytvoř novou, ve které bude dobře vám všem. Teď, tady…proč se dívat do budoucna v řádech desetiletí
?
Projekt rodina, s novým dítkem, to je právě tak na ty dvě desetiletí.
To není na jednotky let.
@opozice píše:
zase meleš nesmysly. Nikdo nechce, aby jsi vypadala jako na svatbě, ale asi budeš ta potrefená husička, která se s tím neumí vypořádat. V duchu tě to asi drtí, ale děláš, že je to ve OK.![]()
Jakože jsme s chlapem i po těch hodně letech pořád spolu a jsme spolu rádi i přes to všechno co máme za sebou? To mě má jako drtit? Nedokážeš pochopit že jsou lidi co neměří partnera jenom vzhledem a mají ho rádi i pro jiné věci? Škoda že neumíš diskutovat o ženách a s ženami bez těch urážek a dehonestací, dost to o tobě vypovídá.
@opozice píše:
Znáš to okřídlené pořekadlo?Vlas šedivý, ocas lenivý…Ale budu při tobě, to psal někdo, kdo nezná mapu.
@Kattynka000 píše:
Asi divný materiál. Já 29, muž za pár dní 42, v péči dvě děti (moje 6, jeho 9), na cestě naše společné. Jsme spolu něco přes 4 roky a nikdy jsme věkový rozdíl neřešili. Kolikrát si přijdu o čtvrt století starší než onNavíc prý vypadáme stejně staří
Moje sestra s manželem mají dokonce 17 let mezi s sebou, jsou spolu už 8 let, na cestě taktéž dítě a když vidím akcnost a životní styl švagra, tak by mu kde jaký dvacatnik mohl závidět
Tak je to tak, že nejsou všichni chlapi stejní. Někdo vydrží být akční do 95 (máme v rodině) a někdo zdědkovatí po čtyřicítce. Takže těžko soudit, ale když má chlap sám pochyby, tak asi ví proč. Kamarádka má taky chlapa o 17 let staršího a posledních 6 let jen sedí na gauči a čumí na TV. Ona plná energie a neskutečně ji to vytáčí. Vypadá to na rozvod.
@safina píše:
Tak je to tak, že nejsou všichni chlapi stejní. Někdo vydrží být akční do 95 (máme v rodině) a někdo zdědkovatí po čtyřicítce. Takže těžko soudit, ale když má chlap sám pochyby, tak asi ví proč. Kamarádka má taky chlapa o 17 let staršího a posledních 6 let jen sedí na gauči a čumí na TV. Ona plná energie a neskutečně ji to vytáčí. Vypadá to na rozvod.
Tak tohle je asi i o životním stylu. Švagr před 50 sportovec, několikrát ročně běhá maratony, několikrát týdně jezdí na kole, nekouří, nepije. Můj muž abstinent, sportovec, několikrát týdně ve fitku a na naše děti má víc energie než já před 30tkou ![]()
Podívejte se jak vypadá george clooney v jeho věku a jak herečky v tom věku, spadlá prsa, vrásky, u ženy hrozné, u muže vrásky ujdou (Bruce Willis, ten Clooney,…).
To vůbec nejde srovnat. Žena nad 40 nebo 45 je z 80% babička. Chlap v 50 v podstatě nejhezčí a na vrcholu sil.
@Pírko2 píše:
Podívejte se jak vypadá george clooney v jeho věku a jak herečky v tom věku, spadlá prsa, vrásky, u ženy hrozné, u muže vrásky ujdou (Bruce Willis, ten Clooney,…).To vůbec nejde srovnat. Žena nad 40 nebo 45 je z 80% babička. Chlap v 50 v podstatě nejhezčí a na vrcholu sil.
najdi ještě vice takových chlapu a hlavně, aby to nebyla zadna celebrita
Nechce se mi hledat herecky nad padesát, ale jistě by jich bylo hodne co jako babicky nevypadají ani omylem.
A dej si pozor, aby se ti casem nevyvěsily koule.
@Venetia píše:
najdi ještě vice takových chlapu a hlavně, aby to nebyla zadna celebrita
Nechce se mi hledat herecky nad padesát, ale jistě by jich bylo hodne co jako babicky nevypadají ani omylem.
A dej si pozor, aby se ti casem nevyvěsily koule.
Dobře vypadajících obyčejných chlapů nad 50 znám mraky. Dobře vypadající herečky nad padesát jsou tak akorát chodící reklamy na plastické operace a další meganákladnou údržbu, kdežto ti chlapi „jenom“ obyčejně a nudně - sportují…