Fakt tak chlapy přemýšlí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2790
17.10.22 16:00

Já bych se zase nedívala jaké to bude za 20, 30 let. To tu nemusí být už taky nikdo z nás, že? :nevim: Pokud je vám spolu hezky, tak spolu buďte, dokud je vám spolu hezky. Až vám hezky nebude, tak se rozhodněte jak dál. Přece nikdo neříká, že spolu musíte zestárnout :) Já jsem už angažovaná rodinně (mám děti s mužem, se kterým žiju), tak mi přijde dost sobecké se řídit mou radou (odejít od otce dětí a soustředit se na to, abych byla šťastná primárně já). Ale ty už s otcem dítěte rodinu netvoříš, tak vytvoř novou, ve které bude dobře vám všem. Teď, tady…proč se dívat do budoucna v řádech desetiletí :roll:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
17.10.22 16:01
@Pírko2 píše:
14 let je ideální rozdíl mezi mužem a ženou, pokud je muž starší. Ženy stárnou rychleji. Takže to mezi váma bude ideál.

To je blbost na entou. Tomu bych zakladatelko moc význam nepřikládala. Mám doma chlapa mladšího než já a s dětmi a vnučkou jezdím na akce já. Jdu s kamarádkou do kina, do divadla.On je rád že má volno a může si doma oddáchnout. Fyzicky pracujeme oba. Nechci vidět kdyby byl o tolik starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
17.10.22 16:02
@Hecate píše:
Nemáš tam náhodou překlep ve věku?

Vůbec, jen on za 12 let, co se neviděli, zestárl jen o 8 let, kdežto ona o 18 - prostě přesně tak, jak to v životě bývá :lol: :andel:

• Citovat
  • Upravit
106160
17.10.22 16:59
@Anonymní píše:
Jednou jsem měla delší vztah s mužem o dost starším, mně bylo 25 a jemu 50. Byl rozvedený, měl 2 deti. Já jsem děti chtěla a on nevěděl, zda si na to ještě troufne na naše společné. Byl v nejlepších letech - co se týká vzhledu tak byl atraktivní, neměl ani jednu vrásku (tu nemá do teď), aktivní, vtipný, sečtělý, okouzlující. Velmi jsem ho milovala. Jeden z důvodů, proč náš vztah nevyšel byly jeho pochybnosti, co bude, až zestárne a já budu v nejlepších letech a pak naše potenciální společné dítě/děti. Vztah nevydržel.
Teď jsme se viděli asi po 12 letech. Mně je 43, mu je 58. Je to starý pán, i když vypadá mladší. Tělo už není tak pevné, jak bývalo. Co se týká sexu, netuším, jak na tom je. Potkali jsme se náhodou, A každý jsme úplně někde jinde - fyzicky i mentálně. Zdědkovatěl a vůbec se chová jinak než když jsme spolu byli. A já jsem samozřejmě taky jiná. Pořád si pamatuji, proč jsem ho tak milovala, ale už to není ten stejný muž. Tenkrát bych dala ruku do ohně za to, že náš vztah překoná všechny překážky, a budeme spolu navěky.
Prosím nechat anonym, nebo smazat.
Nějak nesouhlasí ten věkový rozdíl
@opozice píše:
Je dobře, že každý zde má nějakou představu, jak to bude s tím druhým za 10-30 roků. :mrgreen:
Každý odsuzuje, nepo posuzuje toho druhého. Jak a co kdyby…Ale zapomíná, jak bude vypadat on/ona. Není žádným tajemstvím, že ti mladí, co vypadají relativně dobře, tak stejně budou vypadat za ty uvedené roky. Většinou, když se ti mladí /cca 25 roků/ berou a jsou pohledný párek, tak za těch myšlených 15 roků je ze štíhlé, pěkné, líbivé nevěsty opuchlá buchta. Sakra, kdo by to do ní řekl. To stejné platí i o mužském protějšku, abych to generoval vyrovnaně. Takže, komu je jedno, jak vypadá, takto dopadne. Kdo má o sebe starost, udržuje se, vypadá lépe. Pamatuji, jak se za mlada s nadsázkou říkalo, koukni se na její matku, která má cca 50 roků a budeš vidět, jaká ta tvoje mladá bude v jejích letech. Ano, s tím lze souhlasit. Ideální je si srovnávat jednotlivé postavy spolužáků na slezinách. Opravdu některé ze spolužaček/žáků nejsou k poznání, někteří jsou k poznání na první pohled. :mrgreen: :mavam:

Je to blbost
Jsem tři sestry a ani jedna jsme nevypadaly v padesáti jako naše matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
17.10.22 17:16
@Venetia píše:
Je to blbost
Jsem tři sestry a ani jedna jsme nevypadaly v padesáti jako naše matka

Vendo, jedna vlaštovka jako nedělá. Já nepsal, že to platí u všech na stopro. Ocenil bych, kdyby tu některá napsala, že u nich to tak je. Takové sebepřiznání. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
17.10.22 18:33
@Anonymní píše:
Ahoj našla jsem si o 14,5 roku staršího chlapa. Jsem mladá, hezká, energetická. Nemám o chlapi nouzi, ale prostě mě učaroval on. Mě věkový rozdíl nevadí, hodně jsem o tom přemýšlela i do budoucna. Ale už se na mě kvuli tomu jednou „vykašlal“. Respektive to vysvětlil tak, že se boji že mi časem začne rozdíl vadit. Opravdu tak chlapi přemýšlí? Ještě dodám že se ozval stím že mu chybím a jede to od znovu. Upřímně už jsem z těch jeho výlevů vyčerpaná. Moc bych chtěla stimhle mužem být, ale ne když si pořád něčím nebude jistý. Nesetkal se s tím někdo? Už se mi nejednou stalo že jsem prostě jen někomu zbyla, taková naivní husa co sežere každý vlídný slovo. Tady by mě to fakt moc mrzelo… Ale jak jsem psala, ozval se, nasliboval, omlouval se.. :nevim:

Možná vaděj ty děti…Když je máte oba a ty jsi mladá, tak hrozí minimálně ještě páté utvrzovací dítko. A toho se možná zalekl. Ten věkový rozdíl je v pohodě, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
17.10.22 18:41
@Anna766 píše:
To je blbost na entou. Tomu bych zakladatelko moc význam nepřikládala. Mám doma chlapa mladšího než já a s dětmi a vnučkou jezdím na akce já. Jdu s kamarádkou do kina, do divadla.On je rád že má volno a může si doma oddáchnout. Fyzicky pracujeme oba. Nechci vidět kdyby byl o tolik starší.

Chlapi sejdou v obličeji i fyzicky většinou dřív ( a taky to dřív zatáhnou), ale cejtěj se pořád jako krasavci a sportsmeni. A ženský o sebe většinou víc pečujou, hlídaj se, ale subjektivně se cítěj hůř, páč se podceňujou. Takže podtrženo sečteno, tu posuzovanou objektivní realitu pak tvoří to veřejné mínění - že ženské stárnou a chlapi zrajou. Přitom v domácím prostředí starší chlapi odpadávaj a starší ženské se sdružujou a obíhaj akce a výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
17.10.22 18:45
@opozice píše:
Vendo, jedna vlaštovka jako nedělá. Já nepsal, že to platí u všech na stopro. Ocenil bych, kdyby tu některá napsala, že u nich to tak je. Takové sebepřiznání. :mrgreen: :mavam:

Ono se to ale dost blbě porovnává, protože jednak dost zkresluje móda (oblečení, účesy, styly líčení…), druhák dnes máme lepší péči, stravu, všechno je dostupnější… Pokud tedy nežiju zhýrale :-), spíš je šance, že budu vypadat lépe než moje matka v tomtéž věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
17.10.22 18:50
@Hecate píše:
Ono se to ale dost blbě porovnává, protože jednak dost zkresluje móda (oblečení, účesy, styly líčení…), druhák dnes máme lepší péči, stravu, všechno je dostupnější… Pokud tedy nežiju zhýrale :-), spíš je šance, že budu vypadat lépe než moje matka v tomtéž věku.

To tu jsou samý twigy? Jak jsem dříve někde napsal o tlustopr. delnicích, zvedla se vlna nevole. A teď ty stejné mlčí. Pravda to je, je jiná doba, ale i jiný pohodlný život některých, které pro postavu nic neudělají. Nechodíme ve vzduchoprázdnu a vidíme to kolem sebe. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80033
17.10.22 19:08

A nejsi na něj moc energetická? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.22 19:11
@Takyjedna píše: :lol: Možná vaděj ty děti…Když je máte oba a ty jsi mladá, tak hrozí minimálně ještě páté utvrzovací dítko. A toho se možná zalekl. Ten věkový rozdíl je v pohodě, podle mě.

Dite mám jedno, on dvě uz větší. Do budoucna sám říkal že by ještě jedno chtěl. Ale už jsem přišla kde je ten zakopaný pes. Mam chorobné žárlivého ex. Dělá mi naschvály za zády. Už jednou jsem o chlapa přišla kvůli němu… Jenže když všichni budou zdrhat, to opravdu zůstanu sama. :,(

• Citovat
  • Upravit
106160
17.10.22 20:24
@opozice píše:
To tu jsou samý twigy? Jak jsem dříve někde napsal o tlustopr. delnicích, zvedla se vlna nevole. A teď ty stejné mlčí. Pravda to je, je jiná doba, ale i jiný pohodlný život některých, které pro postavu nic neudělají. Nechodíme ve vzduchoprázdnu a vidíme to kolem sebe. :mrgreen: :mavam:
Život mi hází klacky pod nohy, tak už jsem skooooro zase twigy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
17.10.22 20:26
@Venetia píše: Život mi hází klacky pod nohy, tak už jsem skooooro zase twigy

Vendo, buď ráda. Více nemám co říci. Štíhlí maji výhodu, co se týče i oblečení, můžou všechno. :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106160
17.10.22 20:37
@opozice píše:
Vendo, buď ráda. Více nemám co říci. Štíhlí maji výhodu, co se týče i oblečení, můžou všechno. :mrgreen: :*

K čemu mi to je..věk je neúprosný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria