Fakt tak chlapy přemýšlí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2579
21.10.22 23:42

Je to divný. Já bych to spíš brala tak, že možná v tom vztahu není úplně spokojený nebo pohlíží po někom jiném - kdyby o tebe stál, nepronášel by takové kecy, že se bojí, že si časem najdeš mladšího. :nevim: Můj muž taky občas pronesl, že je možný, že si jednou najdu mladýho zajíce, ale že by se se mnou chtěl kvůli tomu radši „preventivně“ rozejít, to ne. :lol: Tohle jsou podobné výmluvy jako „jsi na mě až moc dobrý/á… máš na lepší/ho!“. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
22.10.22 02:54
@Anonymní píše:
Ahoj našla jsem si o 14,5 roku staršího chlapa. Jsem mladá, hezká, energetická. Nemám o chlapi nouzi, ale prostě mě učaroval on. Mě věkový rozdíl nevadí, hodně jsem o tom přemýšlela i do budoucna. Ale už se na mě kvuli tomu jednou „vykašlal“. Respektive to vysvětlil tak, že se boji že mi časem začne rozdíl vadit. Opravdu tak chlapi přemýšlí? Ještě dodám že se ozval stím že mu chybím a jede to od znovu. Upřímně už jsem z těch jeho výlevů vyčerpaná. Moc bych chtěla stimhle mužem být, ale ne když si pořád něčím nebude jistý. Nesetkal se s tím někdo? Už se mi nejednou stalo že jsem prostě jen někomu zbyla, taková naivní husa co sežere každý vlídný slovo. Tady by mě to fakt moc mrzelo… Ale jak jsem psala, ozval se, nasliboval, omlouval se.. :nevim:

Vadilo by mi to taky mít znatelně mladší, tudiz chápu jeho uvažování a strach z takového vztahu. Nevím zda bych do toho šel.
Takový věkový rozdíl pravdepodobne pár dožene - vidím to i v rodinném kruhu, kde takový podobny vztah je a už je to zkrátka vidět. Navíc tam není o tolik větší rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.10.22 01:36

Mě taky chlap nechtěl, kvůli tomu, že jsem mladá. Říkal, že si chce najít stejně starou, aby prý se měli o čem bavit. Jako asi, že je bolí kolena a tak. Já to nechápala, proč nechce mě, přece se říká, že člověk omládne, když žije s mladším. Byla jsem z toho semleta a ponížená. Jako by mi nevěřil, že mu budu věrná. A to jen proto, že jsem mladá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30608
25.10.22 02:33
@Milka22 píše:
Mě taky chlap nechtěl, kvůli tomu, že jsem mladá. Říkal, že si chce najít stejně starou, aby prý se měli o čem bavit. Jako asi, že je bolí kolena a tak. Já to nechápala, proč nechce mě, přece se říká, že člověk omládne, když žije s mladším. Byla jsem z toho semleta a ponížená. Jako by mi nevěřil, že mu budu věrná. A to jen proto, že jsem mladá.

O věrnosti to vubec není, nebo aspoň z mé strany. Spíš chceš mít vedle sebe rozumnou rovnocennou ženu. Z hodne mladší nikdy nebudeš mít pocit, že je rozumná, zkušená, s nadhledem, ale spíš tam sou sklony jakési dominance a jednostrannosti. Ty bys chtěla např. o 10 let mladsiho muze? Jak ti bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí